Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Наушники A4Tech Fstyler FH200U Grey (4711421957090)

Оценка пользователей 4.31/5
  • Антон К***

Решил купить недорогие наушники для дискорда и гейминга в целом. Наушники понравились, хороший звук, не перегруженный. Микрофон, судя по отзывам собеседников, отличный, без посторонних шумов.
    Естественно за такую цену пластик не самый лучший и амбушюры из кожзама, но в целом все собрано хорошо без скрипов и трещаний. Кабель длинный, в оплетке, включил в USB и пользуйся, никаких манипуляций делать не нужно, во всяком случае на Win10.

Достоинства:
    Цена, звук, микрофон, длинный кабель и простота подключения
    Недостатки:
    Кому-то не понравится кожзамовые амбушюры, но за такую цену настоящую кожу вы не найдёте.
  • Іван
    Продавец: Rozetka

Для мого персонального комп'ютера кращих навушників не знайти. Ця модель надзвичайно зручна та легка у користуванні, м'яко сидить у вухах. Навушники мають досить непоганий звук, мікрофон без шумів та виглядає компактно. Якість на високому рівні, гарантія також непогана. Щиро рекомендую до покупки!

Достоинства:
    Якість, звук, мікрофон, зручні
    Недостатки:
    Практично відсутні
  • Богдан Л***

Отличные наушники, но если использовать очки вместе с ними, довольно больно за ушами

• Дима Ж***

Микрофон и звук божественные.

Достоинства:
    Микрофон сами наушники в USB кабеле
    Недостатки:
    Немного не удобно ушам, давит
  • Русецький М***

Хороші навушники за нормальну ціну. Мікрофон передає голос голосно та чітко. На голові сидять добре.

Достоинства:
    Ціна. Якісний мікрофон. Не тиснуть на вуха.
    Недостатки:
    Максимальний звук навушників не досить гучний.
  • Дмитрий
    Продавец: Rozetka

Дуже вражений якістю звучання, особливо як для гарнітури( після встановлення безкоштовного покращувачу звуку FX sound, що розкиє потенціал цього скарбу). Не очікував, що буду в них слухати музику, бо звучать мабуть краше за Anker soundcore life 2 neo(q10i які в 3х рази дорожче. В a4tech чистий і чіткий звук, як на мене правильний бас, якого як раз. А ще вони досить легкі, і в них комфортно.

Достоинства:
    Багато, однозначний топ за свою ціну
    Недостатки:
    Мікрофон не прибирається назад,тільки згибается як треба, шнур може інколи заважати якщо звикли до безпровідних
  • Євген
    Продавец: Rozetka

Хорошие наушники за эти деньги!

Достоинства:
    Мягкие, удобные, хороший звук
    Недостатки:
    Не заметил
  • Сергей С***

Описал выше.

Достоинства:
    Громкие, качественный бас. Динамики 5 см. Практичные, не давят на уши со временем. Хорошо сидят.
    Недостатки:
    Не очень дешево.Средний дизайн.При громком басе, звук аж "щекочет" уши. USB только для комп. техники.
  • Владимир

У меня уже есть наушники этого бренда с входом по 3,5 мм, с отличным звуком и микрофоном и работают уже лет 6, а когда понадобились с USB даже не стояло дилеммы какой бренд выбирать.
    Взял и не ошибся в бренде и качестве. Отличный звук, большие динамики, объемное звучание, глубокие басы, и совсем не давят звуком на уши, можно в них сидеть часами, шумоподавление, качественный микрофон. .
    Плотно облегают уши - защищают от посторонних звуков. Очень удобные на голове за счет своей конструкции.
    Покупать вне сомнений

Достоинства:
    удобные, отличный звук, динамики 5 см, металлическое изголовье, надежный бренд
    • Ганна

а есть разница в качетсве звука и микрофоне между обычным разъемом и usb?

• Владимир

Нет разницы

• Нані

Наушники підійдуть для офісної роботи , регулятор гучності знаходиться внизу на лівому вусі

Достоинства:
    Оптимальний звук та мікрофон
    Недостатки:
    Не могла довго знайти регулятор гучності
  • Юрий К***

Спасибо продавцу, супер наушники

Достоинства:
    Работают бомбезно
  • Алексей

Хорошие наушники за свою цену, по крайней мере когда они новые, надеюсь амбушюры не начнут облазить через пару месяцев, сидят хорошо, звукоизоляция есть, звук.. ну нормальный, я не сильно разбираюсь, обычный звук, шнур в оплётке, за свою цену всё устраивает.

Достоинства:
    звук, удобство
    Недостатки:
    микрофон не прячется\убирается вверх
  • Владислав І***

Долго выбирал наушники для сестры что бы заниматься по удаленке ( Школа ), вообще не разу не пожалел что купил именно эту модель, всё работает отлично ( есть множество настроек, каждый сможет под себя настроить ).
    Для игр также подойдут, даже стримить можно в них микрофон достаточно качественный + настройки фильтров в OBS ( шумоподавление, родное в таком случае лучше выключить ).

Достоинства:
    Отличный звук, хороший бас ( чисто моё мнение ), длинный кабель в нейлоновой оплётке, микрофон с активным шумоподавлением, очень понравился USB-A коннектор ( длинный и как я понимаю с изоляцией электрических помех )
    Недостатки:
    16 битный звук, 16 битный микрофон.
  • Юлія К***
    Продавец: Rozetka

Гарні та зручні наушники із гарнітурою, яка йде в комплекті.
    Подобається, що є м‘які вставки при контакту з вухами, що допомагає також ізолювати слух від посторонніх звуків. Дріт кабелю цупкий та доволі грубий, що буде слугувати довгими роками служби самих наушників.

• Виталий
    Продавец: Rozetka

Игровые наушники от моего любимого производителя! Звук хорошего качества, через микрофон звук тоже хороший, шаги в играх слышно отчётливо. Уши в них не потеют, при долгом использовании не болят. Советую!

Достоинства:
    Звук, цена, дизайн, именитый бренд
  • Д К***

работают больше года

Достоинства:
    качество звучания
    Недостатки:
    1 нюанс
  • Ганна

Якщо хтось знаэ навушники, що мають отвир для пропускання звуку, щоб чути себе - дайте посилання.

Достоинства:
    8 годин в навушниках без болю у вухах - реально. 45дб - дуже гарна чутливисть для микрофону.
    Недостатки:
    Свий голос чуэться зминеним. Це трохи впливаэ на вимову.
  • Микола К***

Провірив навушники, просто шикарні звук приємний мікрофон також дуже гарно працює, ще і шнур довгий.Ідеал

Достоинства:
    Звук, мікрофон, кабель
    Недостатки:
    не виявив
  • Дмитро В***
    Продавец: Rozetka

В користуванні 2 роки, брав для роботи, класний звук і якісний мікрофон який не ловить шуми, навіть якщо в сусідній кімнаті працювати гучними інструментами (перевіряв на власному досвіді). Дуже зручно сидять і не падають з голови. Довгий шнур, що дозволяє навіть пройтись поруч. З часом амбушури почали облазити, але це більше від того, що вони на мені були майже кожного дня по 6-8 годин. Вони масивні, тож може бути незвично, але у мене з цим проблем не було. Єдиним недоліком можу виділити те, що у них пітніють вуха в жарку погоду, а так як це повнорозмірні навушники то вуха в спеку будуть пітніти багато.

Достоинства:
    Звук, мікро, довгий кабель, гарно сидять голові, безпроблемні
    Недостатки:
    Вухам жарко у спекотну погоду
  • Анастасия

Отличные наушники. Звук нормальный, микрофон тоже, немного есть шумы, но не критично. В целом, за свои деньги можно покупать спокойно

• Амир Н***

пока все хорошо. исключение немного давят.

Достоинства:
    пока хорошо
    Недостатки:
    пока нет. надеюсь и не будет. чуток давят
  • Олег

Всё ок.

Достоинства:
    Цена, качество
    Недостатки:
    За свою цену нет
  • Микишевська О***

Якісні навушники за прийнятну ціну.

• Микишевська О***

Дякую. Класний девайс за прийнятну ціну

• Апанасенко А***

Гарний звук, нормальный мікрофон, зручні

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Четвериков Д***

Для тех, кто, как и я, не читает внимательно описание и спешит сдать их в сервис - на левом ухе сзади есть колёсико-регулятор громкости. Я полдня с ума сходил, настолько всё тихо было. Микрофон все, с кем говорил, говорят отличный.

Достоинства:
    очень удобно сидят на голове
    Недостатки:
    пока нет
    • Богдан

А мене всі просять змінити наушники, бо під час розмов у скайпі мене чути, як з підвалу. Дивно

Доброго дня! Можливо, проблема в налаштуваннях звуку. Необхідно скорегувати їх або виконати скидання налаштувань

• Ольга

A4Tech, как это сделать, объясните, пожалуйста? Потому что что-то странное творится с этими наушниками: звук в ушах хороший, в записи звук микрофона тоже хороший, но собеседники в голосовой связи жалуются. Где и что нужно настроить?

• Егор Г***

За свои деньги наушники хорошие. Однако есть несколько ньюансов лично для меня, на голову сидят не так удобно как прошлый за ту же цену.
    Если у вас нету более денег, можно взять.

Достоинства:
    За свою цену, звук замечательный, выдерживают как бы их не выворачивай.
    Недостатки:
    На голову сидят так хорошо как хотелось бы. Думаю проблема у всех подобная, но провод закручивается.
  • Єгор

Користуюсь вже більше року, навушники добре працюють. Мікрофон для зв'язку чи гри підходить добре, чутно чітко й без шумів. Трошки давлять на вуха навушники при довгом користуванні.

Достоинства:
    Мiкрофон, звук.
  • Руслан Б***

Хорошие уши, сидят классно, звук очень громкий, единственное, что микрофон не складывается, он немного мешает.

Достоинства:
    Хорошо сидят, звук громкий, микрофон хороший.
    Недостатки:
    Микрофон не складывается.
  • Ганна С***

рекомендую поискать другие наушники

Достоинства:
    удобные, длина шнура хорошая
    Недостатки:
    Звук не самый хороший, особенно правый наушник. гарнитура мешает(если ее не использовать)
  • Олена Д***

Не працювали належним чином ні дня.

Достоинства:
    Не зважаючі на величезний розмір - супер легкі, не тиснуть, не втомлюють при годинах сидіння в них.
    Недостатки:
    Не працюють належно. Можливо натрапила на брак, але в питаннях люди описують схожу проблему - відповіді від представників, або магазину нема. Частково допомагали танці з бубном, перевстановлення драйверів, зміна налаштувань, пріоритетів, зміна "гнізда"( ноут новий, не довбаний). Але все ж через неповних два місяці мікрофон покинув нас остаточно. Шкода.

Вітаємо Олена!
      Шкодуємо, що Вам довелося зіштовхнутись з негативним досвідом використання.
      Скажіть будь ласка ви звертались в офіційний сервісний центр для діагностики та гарантійного обслуговування?

• Иван Н***

В первый же день использования, звук начал постепенно ухудшаться. Сначала появились едва заметные потрескивания, которые уже к концу дня многократно усилились и сделали прослушивание музыки совершенно невозможным. Понимаю, что модель не относится к дорогим и ожидать высокого качества звучания не стоит, но чтобы сразу на выходе получить такой брак... Деньги, выброшенные на ветер...

Достоинства:
    Не нашел
    Недостатки:
    Треск и сильные помехи в звучании
    • Сава

Так можно вернуть в течение 14-ти дней...

• Андрій Ш***

Придбав навушники в січні цього року, а в червні місяці перестав працювати правий наушник. Я відніс їх в магазин Розетка, так як ще діє основна гарантія (до слова: я ще придбав додаткову за окрему плату).
    Вже закінчується серпень місяць, навушники не відремонтовані і не замінені. Після сервісу я їх забирав ТРИ рази - перший раз пропрацювали пару годин, другий - хвилин десять, третій відразу вже не арацювали. Перед останнім поверненням з сервісного центру подзвонили і повідомили, що навушники брудні і від них неприємний запах (запах є, але пластмаси), а тому, виявляється, обслуговування неможливе.
    В мене запитання: навушники повинні ремонтувати чи нюхати?
    Я так розумію, що розрахунок на те, що якщо ціна відносно невелика, то клієнт махне рукою на ту гарантію та купить нові? Але навіщо тоді гарантія? Продавайте товар без неї.
    Коротше, не витрачайте свій час, сили і кошти, в тому числі і на додаткову гарантію від цього магазину.
    Я так зрозумів, що з "Розеткою" добре, поки все добре...
    Враховуйте це, коли будете в них щось купляти.

Достоинства:
    Непоганий звук, як для такої ціни
    Недостатки:
    Не пропрацювали і півроку, не ремонтують, посилають туди-сюди

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
      У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром

• Гапчук А***
    Достоинства:
    плетеный кабель, хороший звук и микрофон,комфортно сидят на голове
    Недостатки:
    давят на уши , в описании сказано что длина кабеля 2м а на коробке написано 1.8м

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.

• Ігор Б***

Прийшли навушники. На точці перевірити не було змоги - оплатив. Почав перевіряти вдома - пломби на коробці зірвані, на наушниках механічні пошкодження (трубка зірвана, шкірзамінних з розрізом невеликих). Але найбільше розчарування - наушники взагалі не працювали. Таке враження, що відправили товар після гарантійного обслуговування, до того ж неуспішного.
    Прикро, проте під виглядом нового товару - намагалися продати уже використаний.
    Повернув в той же день - пішов купувати у інший магазин.

Достоинства:
    Жодних. Товар з слідами використання і ремонту
    Недостатки:
    Наушники взагалі не працювали