- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий курс для розвитку, в якому зібрано всі матеріали для підготовки до школи.
- Достоинства:
- Зручність
- Світлана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пройшли дуже швидко, бо дитині було цікаво
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Книга для навчання дитини ідеальна , відповідає програмі підготовці до школи.
- Недостатки:
- Недоліки в тому що сторінки склеєні, і це дуже погано(( в багаторазовому використанні розклеївся((
- НаталияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобалась. Все доступно та послідовно. Я купувала декілька книг,ця сподобалась найбільше
- Достоинства:
- Зручно, послідовно, зрозуміло
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую за якісний товар та швидку доставку
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Неочікувано сподобалась дитині і дорослим. Отримали в пункті видачі, і малий (доречі дуже лінивий в плані навчання), проробив перші дві сторінки із задоволенням. Ще й розмалював потім чорно-білі всі малюнки на цих строніках. Тобто дитина трохи і повчилась, і потім відволіклась на звичні дитячі заняття - розмальовки. Рекомендую. Просто та зрозуміло за смішну ціну.
- Достоинства:
- Зрозуміла подача , гарний підготовчий матеріал. Дитині «зайшло»
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний зошит.В мене дитина з ним ходить на підготовку до школи НУШ.
- Достоинства:
- Все просто і зрозуміло на рівні дитини.
- Ясна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я очікувала більшого. Підходить для 5-річок, якщо з ними вдома займатися. Формат А4. Книга Ісаєнко з експрес-курс мені наповненішою видалася. Ця якась по дизайну, по шрифтах некомфортна мені. Обкладинка некрасива. Ми працювали з дітьми по Промінчику, то після нього взагалі малеча не сприймає цю гігантоманію. Але це все суб'єктивні враження.
- Достоинства:
- Можливість купити з е-підтримкою
- Недостатки:
- Візуально некомфортні розміри шрифтів
- Александр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Единственная отличная книжка где все последовательно, сразу подключается чтение, покупала штук 15 разных и только эта одна то что нужно и заменит все остальные!
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Книга для занятий до 6 лет. Много разных заданий, распределенных по разделам. Но в книге много ошибок.
- Достоинства:
- комплекс занятий
- Недостатки:
- много ошибок
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна книжка. Донька 4.5 роки з задоволенням виконує завдання.
- Екатерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замечательная книга для подготовки к школе за смешную цену. Весь нужный материал собран воедино в одном месте) Качество хорошее. Доставка быстрая. К покупке рекомендую.
- Достоинства:
- Содержание, цена и качество)
- Недостатки:
- Нет.
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий матеріал для підготовки до школи, купили за порадою репетитора. Для діток 5 років чудово розробляє та тренерує руку
- Достоинства:
- Все необхідне в одній книзі
- Недостатки:
- Ціна без акції