Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Мужской зонт полуавтомат черный Calm Rain, 3 сложения, антиветер, 10 спиц, 105 см 20136

Код :  542028825
  • Ілья В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Справжня надійність у будь-яку погоду! Чоловіча парасоля Calm Rain чорного кольору відразу справила враження якістю — 3 складання зручні для перенесення, а антивітер і 10 спиць витримують навіть сильний вітер.

Діаметр 105 см добре захищає від дощу, ручка зручна, а напівавтомат спрощує відкриття. Ідеальний варіант для щоденного використання та поїздок. Дуже задоволений покупкою — стильна, міцна і функціональна парасоля!

• Соответствие указанным размерам

• Продавец  UNi Lux

Доброго дня, Ілья! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Чоловіча парасоля напівавтомат чорна Calm Rain. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Тетяна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux

Брала на подарунок чоловікові, якість зонта гарна, кнопка працює навіть від дотику). Колір звичайний чорний. Доставили швидко. Дякуємо!

Достоинства:
    Якість, ціна
    Недостатки:
    • Продавец  UNi Lux

Доброго дня Тетяна! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Чоловіча парасоля напівавтомат чорна Calm Rain, 3 складання, антивітер . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Надія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

хороша парасолька

Достоинства:
    міцна
    • Соответствие указанным размерам

• Продавец  UNi Lux

Доброго дня, Надія! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Чоловіча парасоля напівавтомат чорна MAX Comfort. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Парасоля супер

• Продавец  UNi Lux

Доброго дня, Володимир! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Чоловіча парасоля напівавтомат чорна MAX Comfort. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Тарас
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Парасолька супер, виготовлена з якісного матеріалу, міцна

• Соответствие указанным размерам

• Продавец  UNi Lux

Доброго дня, Тарас! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Чоловіча парасоля напівавтомат чорна MAX Comfort. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Віктор Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

парасолею задоволений

Достоинства:
    Дуже гарна, міцна
    Недостатки:

• Продавец  UNi Lux

Доброго дня, Віктор! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Чоловіча парасоля напівавтомат чорна MAX Comfort. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Кароліна Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

класна парасолька, дуже зручна ручка, вже встигли випробувати на дощі, система антивітер справилася на всі 100

• Соответствие указанным размерам

• Продавец  UNi Lux

Доброго дня, Кароліна! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Чоловіча парасоля напівавтомат чорна MAX Comfort. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Михайло Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дуже хороша парасолька, міцна

• Продавец  UNi Lux

Доброго дня, Михайло! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Чоловіча парасоля напівавтомат чорна MAX Comfort. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.