Отзывы покупателей о Защитное стекло ACCLAB 9H для смартфона Motorola Moto G10/G30 Black (1283126514371)
- Евгений Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Належної якості. Швидка доставка. Дякую
- АнонімОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Добре скло
- Віктор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарна якість і ціна
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Недостатки:
- Не виявив
Вітаємо, Віктор! Дякуємо за Ваш відгук!
Дякуємо за вибір бренду ACCLAB! Приємного та тривалого користування!
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже сподобався цей товар. Гарна якість скла, невелика ціна, дуже гарно наклеїлось на екран.
- Достоинства:
- Мала ціна, класна якість, дуже гарно клеїться на екран
- Недостатки:
- відсутні
- Кистян Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Надійне скло. Протрималось більше року.
- Сімйонов В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Так и не понял причины почему разбилось, телефон постоянно либо в чехле-кармане кожаном, либо у меня в руках, в таком чехле сложно разбить стекло так как он сам не плохо защищает, с рук телефон тоже не падал.
- Достоинства:
- Нормально поклеилось, полный комплект по салфеткам и стикерам. Размер соответствует модели телефона.
- Недостатки:
- Рамка широковата, до этого было стекло с рамкой по уже, так что в глаза бросается, но на функционал не влияет. Треснуло в течении суток после поклейки.
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
+++
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Приклеилось без проблем. Клеил на MOTOROLA G30, подошло.
- Олександр У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Скло супер, тільки комплектна серветка волога, після її застосування на поверхні, витертою начисто мікрофіброю, залишила розводи, котрі довелось витирати мікрофіброю, бо суха серветка з комплекту не впоралась. Також у комплекті не було направляючих наліпок. Але скло супер
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Недостатки:
- Комплект поганої якості, та не відповідає заявленому
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Не пройшло і тижня як на одній із сторон з'явився повітряний пузир. Заклеїти знову не вдається
- Недостатки:
- За таку ціну могли б і краще зробити
Вітаємо, Максиме!
Дякуємо за відгук, нам дійсно шкода через ситуацію, що виникла. Надана Вами інформація послугує рушійним важелем подальшого покращення нашої продукції.
Також спробуйте повністю зняти скло і поклеїти повторно. Адже одна з переваг нашого скла в тому, що воно легко знімається і повторно клеїться на екран пристрою.
В подальшому, щоб уникати подібних випадків, ми рекомендуємо звертатися безпосередньо до спеціалістів Rozetka для поклейки захисного скла.
Дякуємо за зацікавленість до бренду ACCLAB.
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудово, пройшло 2 місяця, тримається і не тріскаєься)
- Достоинства:
- Спустя 2 місяця, ні одної царапани
- Недостатки:
Вітаємо, Анастасіє! Дякуємо за Ваш позитивний відгук!
Можливо Вас зацікавить кабель синхронізації ACCLAB AL-CBCOLOR-T1PP USB to Type-C 1.2 м (1283126518249).
Посилання на товар: ссылка
Код товару на Rozetka: 336407998.
Серед переваг:
- 5 кольорів на вибір
- швидко передає дані та заряджає пристрої
- універсальна довжина 1,2 м для більшості випадків використання
- зносостійкий, довговічний, еластичний, безпечний та екологічний TPE-матеріал
Приємних покупок!
- Алина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Достатньо товсте, непомітне на екрані, хоча відверто десь на 0.9-1 мм менше за екран G30 (на функціонал не впливає). Наклеювали самі, тому не вистачило схеми. Наприклад, ми так і не зрозуміли як використати два Guide stickers, тому обійшлися без них.
Поклейка зайняла хвилину, однак утворилися 2 повітряні бульбашки, які ми так і не "вигнали". Бульбашки якось зникли самі собою годин так через 5-6, тому наразі скло екран виглядає ідеально!- Достоинства:
- Якість, ціна
- Недостатки:
- Немає схеми наклеювання
- Александра М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Стекло хорошего качества не тонкое. По размеру подходит полностью закрывает поверхность. Для моторолла G30 очень хорошо подходит. Рекомендую.
- Достоинства:
- Цена и качество
- Недостатки:
- Не обнаружены
- РомаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хорошее стекло .
Качество супер- Достоинства: