- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший ноут, прослужив 4 роки. Але згоріла материнка і відеочіпа, класична проблема для нього. Може хтось підкаже, де взяти "донора"?
- Достоинства:
- Ціна на момент покупки, потужність
- Недостатки:
- Шумний, слабка батарея, проблема з материнкою і відеочіпом через кілька років користування
- Олександр Г***
У тебе теж згоріла материнка? Я купив у листопаді 2021 і вже в лютому 2026 згоріла материнка. До цього двічі в 2024 та 2025 були проблеми з відеочіпом. Якщо знайдеш "донора" підкажи будь ласка?
- Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший ноут. 3 роки без нарікань. Потужний, красивий. підсвітка, ергономіка
Дуже багато жере реально 1,5-2 години перегляд фільму. Не шумний. в роботі до 72С
Якщо для пошпілить норм.
шоб носити і працювати по 10 годин без заряду - не ваш варіант- Достоинства:
- Потужний, красивий
- Недостатки:
- 180Wt, важкий
- Костя М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ноутбук идеальный ,работает очень быстро ,графика супер .Батарея держит отлично ,дизайн супер.Однозначно рекомендую ноутбук
- Достоинства:
- Быстрый ,графика ,дизайн
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший ноутбук, хороше охолодження!
- Достоинства:
- Потужний і адекватний в ціновому сігменті
- Ярослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
появился битый пиксель через полтора года после покупки и заряд мало держит с покупки 1,5 часа в ютубе
- Богдан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший ноутбук за свою цену
- Ярослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
пользуюсь год, мощная машина.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший та якісний ноутбук.
- Достоинства:
- Надійний, швидкий, користуюсь уже майже 2 роки. Прекрасний в роботі та дозвіллі.
- Недостатки:
- Перегрів. Прийшлось купувати підставку.
- Олександр Г***
Зробіть оффсет напруги процессора на 0.1 Вольт і температура на 10 градусів буде нижча.Підставка не потрібна
- Павло Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий ноутбук, потужний, тягне всі ігри на високих та ультра налаштуваннях. Користуюся вже рік, жодних нарікань
- Достоинства:
- Потужний, красивий дизайн.
- Ярослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
ровно год назад купил на розетке для доты
доволен, катки проигрываю на ура ( благодаря тимейтам а не ноутбуку )
тянет игры на высоких настройках
нагрев очень большой до 90 градусов доходило, пришлось купить подставку под ноутбук, если на всю выкрутить охлаждение через приложение нитро сенс то 70 максимум градусов на видеокарте
экран 165 герц хотя написано 144 в характеристиках- Достоинства:
- мощный, компактный, дизайн, легкий, красивый, монитор хороший но яркости маловато лично мне
- Недостатки:
- держит батарею полтора часа без зарядки, для меня это большой минус, это просто браузер-фильм посмотреть. если еще программу или игру включить то я даже не пробовал )
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вирішив написати оновлений відгук, на цей відгук (з інструкціями по встановленню операційної системи та можливі проблеми з видимістю SSD):
ссылка
Отримав його 04/22, минув вже рік відколи я ним користуюсь, можу написати більш змістовний відгук.
Можу з впевненістю сказати, що ноутбук вартує своїх грошей. З завданнями справляється відмінно (CPU, I/O, графіка). При цьому ноутбук не надто нагрівається, на моніторингу не бачив температур вище 90 при довгих навантаженнях (при цьому кулери не були "розкручені" на максимум).
В іграх 60 FPS можна добитися на Високих чи навіть Ультра налаштуваннях в залежності від гри. Картинка плавна, дисплей свою роботу виконує. Щодо YouTube (перегляду чи стрімінгу) теж справляється в 1080-р видавати 30-60 FPS.
Оперативної пам'яті достатньо, хоча можна ще доставити 16 GB. Відеокарта на 6GB - поки не зустрічав таку в його "братів", всюди зазвичай 2-4GB та 3050.
З мінусів, які відчув я:
- Живлення на відеокарті трішки менше. Зважаючи на те, що сам ноутбук має обмежену потужність, слід розуміти, що повністю живити картку на 95 просто не вистачить потужності.
- Живлення від акумулятора теж засмучує. 57 Вт/год вистачає на ~2 години спокою. Про ігри чи інтенсивні навантаження при роботі від акумулятора можна забути (привіт відключення світла, які на щастя вже позаду).
- Thunderbolt лише для передачі даних, тобто під'єднати 2 додаткових монітори не вийде. Максимум, під'єднати монітор через HDMI, при використанні USB HUB, додаткові HDMI порти будуть ігноруватись.
- Запас пам'яті заводського SDD обмежений, раджу одразу подумати про додатковий M.2 або HDD. Зверніть увагу, що можна встановити додатковий HDD і ще один SSD (в сумі, 2x SSD, 1x HDD).- Достоинства:
- Чудова конфігурація за свої гроші, 6GB відеокарта, можливість встановити +1 SDD +1 HDD, відносно тихий та холодний при навантаженнях
- Недостатки:
- Урізане живлення відеокарти, малий акумулятор (тут навпяд чи щось з цим можна зробити), Thunderbolt лише для передачі даних (не можна підключити 2 зовнішніх монітори), заводський SSD лише на 512GB
- Іван
Юрій, в мене є питання щодо SSD диску, всі процедури пройшов, але диск D "WINDRIVER" в мене повністю забитий, залишилося десь біля 300 мб. Чи можна якось його розширити ? При встановленні на жаль не зміг збільшити його ємність, можна було тільки видалити.
Можливо його потрібно видалити, а потім поставити власноруч драйвера ? Як ви вирішували це питання ?
- Михайло П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Недостатков нет - это РЕКОМЕНДАЦИИ! Драйвера ищете тут acer.com/ac/uk/UA/content/support-product/8963?b=1&pn=NH.QEWEU.007
- Достоинства:
- Шикарный ноутбук, отличный экран, видеокарты просто ШИК 3060! Все класс!
- Недостатки:
- 1) Для меня слишком большая насыщенность и контрастность экрана, поэтому я ее уменьшил через Центр управления графикой Intel до 40 и 0 соответственно. 2) Нужно переустановить драйвера Nvidia с помощью Display Driver Uninstaller 3) Обязательно обновите драйвера, особенно Биос просто скачиваете файт и устанавливаете авттоматически
- Сергей О***
Зачем перустанавливать дрова на видеокарту с помощью Display Driver Uninstaller ?
После установки ОС скачиваем драйвер на офф сайте NVIDIA и устанавливаем начисто. Не вводите люддей в заблуждение. И не советуйте обновлять биос, не у всех в процессе обновления может пройти все гладко.
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює згідно заявлених характеристик справно. Рекомендую.
- Достоинства:
- Працює відповідно до заявлених характеристик
- Недостатки:
- не космічний літальний апарат
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив даний ноутбук та забрав з відділення НП 20 червня 2022 року. Після розпаковки та включення товару на новій пошті помітив незначне одноразове мерехтіння екрану, подумав, що можливо пристрій без ОС, та не встановлені драйвери, через це і відбулось незначне мерехтіння. Але це не так. Під час користування ноутбуком та встановлення ОС ноут завис намертво, екран чорний, куллери працюють, будь які комбінації клавіш такі як Alt+F4, Ctrl+Alt+Delete та інші не працювали. Прийшлося через кнопку ВКЛ/ВИКЛ виключати ноут, потримавши декілька секунд, а потім запускати знову. Думав, що можливо просто завис, але ні. На протязі декількох днів користування час від часу ноутбук зависав намертво таким же чином. Ставив нові драйвера, обновляв вінду, думав можливо проблема в віндовсі, але як пізніше виявилося ні. Потім почав замічати що екран ноутбуку став часто мерехтіти, і після чого через пару хвилин знову намертво зависав. Все ж таки я до останнього думав що ноутбук прийшов в справному стані і можливо проблема в якомусь програмному забезпеченні, але на жаль ні. Після чого ноутбук став дуже часто зависати намертво і я вирішив перестановити ОС, перестановивши віндос я був шокований, зразу ж після включення на чистій вінді ноут під час установки драйверів з офіційного сайту Acer зависає знову намертво. Після перезавантаження все знову повторюється, сильне мерехтіння екрану, дуже часті намертві зависання які унеможливлюють користування цим пристроєм. Надіюся що сервісний центр поверне грошові кошти або замінить даний товар який повністю вийшов з ладу і користування яким неможливе на новий.
- Недостатки:
- Мерехтіння екрану, мертві зависання. Попався дефектний товар.
- Дмитро Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За таку ціну, просто ТОП. Забравши додому зіткнувся з тим, що не заряджався(на пошті все працювало), але по читавши відгуки виявилося, що треба сильніше вставити штекер. При встановлені Windows, довелося трішки по гратися з драйверами, бо не бачило ssd(теж допомогли відгуки на розетці). Бачив відгуки, що гучно шумить в іграх, але в навушниках цього не помітно. Працює швидко, проблем ніяких не знайшов.
- Достоинства:
- Шикарний за таку ціну.
- Недостатки:
- Гарно забирає відбитки)
- Іонець Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добрий день
Я не можу взяти посилку з новою пошту не приходе смс від новою пошта
Хочу поміняти номер мобільного- Недостатки:
- ---
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ноут суперовий. Трохи незрозуміло що з дисплеєм, про це вже писали і гріється ssd під час навантаження, навіть з охолоджуючою підставкою. А так - вогонь.
- Достоинства:
- Чудовий конфіг за ці гроші.
- Недостатки:
- Гріється ssd, збирає відбитки пальців, навіть коли просто проходиш мимо.
- Иван Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зазначено що дисплей fhd 144гц, але система встановила що дисплей qhd 165гц. Дивно але дуже приємно. Аппарат потужний та приємний. З віндовс 11 та драйверами все добре. В важких іграх ще не тестував але думаю все буде працювати комфортно. Стосовно дисплея цікаво дізнатись детальніше від представників acer.
- Достоинства:
- Дисплей краще ніж в специфікації
- Недостатки:
- Гарячий, малий час роботи від акб без навантаження
- Михаил Б***
Тоже приобрел несколько дней назад и задавал такой вопрос в разделе *вопросы*, пока еще никто не ответил. И ниже я таких случаев не встречал. Такие матрицы есть на вариантах с 3050ti и 3070. Вряд ли попутали на заводе матрицы и нам не те поставили, я боюсь что бы это не были *восстановленные* и матрицу нам от другой модификации поставили по ремонту
- Віталій Л***
снимите поддон ноутбука и посмотрите, есть ли заводские пломбы. если нету — матрицу меняли
- Иван Т***
Підтримка Аcer відповіла на моє питання, ноутбук не ремонтований.
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
помучался с виндовсом но лицензия и все работает)
- Достоинства:
- хорошое охлаждение системы, быстрый )
- Недостатки:
- пока ищю) но в целом довелен
- DmitriiОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всем у кого проблема с "не включается" посмотрите официальную инструкцию перед тем как отправлять назад
ссылка- 84 2***
Можно силку на инструкцию ?
- Богдан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коротко и ясно напишу
В целом доволен ,брал исключительно для игр,игры тянет на ура- Достоинства:
- Довольно мощная вещь
- Недостатки:
- Сильно нагревается
- Іван Є***
Сколько в танках выдает ФПС на ультра настройках? Или другие игры в которые играешь
Представник брендуВи можете розраховувати на приблизно 110-160 FPS у грі WoT при максимальних налаштуваннях графіки.
- НикитаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный ноут. Покупал в ноябре 2021 года. Игры тянет все, что я ставил. Ц скажу, выкрученный киберпанк при РТХ с его оптимизацией проседает.Хорошая связка проц 6 ядер 3060, потому что есть слабые сборки за эти же деньги на 4-х ядерном проце. Охлаждение работает нормально, возможно шумно, но меня это не волнует, я меня наушники рейзор, в них как в танке, глухо. Батарея держит в играх около 1.5 часа серфинг - часа 3.
Отличная зонально настраиваемая РГБ клавиатура, приятная тактильно. Дисплей отличный в этом бюджета, яркость норм и без битых пикселей.
Также смотрел много обзоров, у людей были проблемы с тем, что частоты прыгали на проце и видеокарте. К меня такого нет, график частот 7 как ниточка натянутая. Все ровно и стабильно. Разбирается легко, просто пара болтиков и уже можно снять крышку. В комплекте шлейф для подключения хдд дополнительного, установка гарантию не сбивает, есть четкая инструкция от эйсер.
Рекомендую.
Рекомендую к покупке.- Достоинства:
- Цена за связку процессора и видеокарты. Вопреки всем страхам - не греется выше 77-80 градусов на процессоре и 67-70 на видеокарте.
- Недостатки:
- Корпус мягковат, в районе дисплея прогибается в закрытом состоянии. Динамики базовые.
- Алексей С***
Летом конечно проц может греться и до 90 градусов, даже при максимуме на вентиляторах. А так - в остальном полностью согласен)
- Виталий Ч***
а вы устанавливали дополнительный хдд 2.5? он у вас не греется просто при отсутствии нагрузки? может до 47-50 градусов доходить
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для всіх тих, хто в майбутньому збирається купляти такий ноутбук:
Ви будете задоволені покупкою. Знайти таку конфігурацію за схожі гроші - дуже складно. Якщо мітите вище, то вам звернути увагу на DreamMashines або Legion серію.
Порядок встановлення операційної системи і налаштування перед роботою.
Важливо !!! прочитати повністю перед тим, як приступати до дій:
1. Впевніться, що у вас флеш-накопичувач з образом системи змонтований (в моєму випадку через rufus) зі схемою розділу GPT та цільовою UEFI.
В іншому випадку ноутбук не буде виявляти накопичувач.
2. При запуску, натисніть F2, увійдіть у BIOS, дозвольте використання F12 (не забувайте зберегти зміни через F10 або при виході), при перезавантаженні натисніть F12 і в списку оберіть флешку з ОС.
3. Якщо флеш-накопичувач не показується, то повторно зайдіть в налаштування BIOS (F2), встановіть пароль для BIOS, скиньте інформацію про всі помилки (також не забувайте зберігати зміни).
4. При перезавантаженні ноутбука, через F12 заходимо в Boot Menu і обираємо флешку.
5. Якщо при встановленні операційної системи не показуються розділи диску, то необхідно на ту ж флешку завантажити (і не забути розархівувати) драйвери для Intel Rapid Storage Technology. При встановленні Windows зможете встановити їх через натискання на відповідну кнопку і вибір директорії, а згодом самого драйвера. В інтернеті можете знайти відео покрокового керівництва.
6. При встановленні операційної системи може не працювати touchpad (підключаємо мишку, або ж tab + space + enter) для керування.
7. Після того, як система встановилась, зайдіть в розділ диску "WINDRIVER" і шукайте там директорію Autorun, з виконуваним файлом AutorunX.exe.
8. Встановлюємо всі драйвери та застосунки доступні в цій програмі, не забуваємо перезавантажувати ноутбук на вимогу системи.
Радіємо покупці, користуємось, перший час спостерігаємо за температурою, роботою кулерів, компонентів.- Достоинства:
- Одна з найкращих бюджетних конфігурацій
- Недостатки:
- На коробці були механічні пошкодження (таку ж бачив у одному з відгуків)
- Здырок Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купил данный ноут около 3.5 месяца назад. Сначала относился к нему скептически, т.к. всю жизнь пользовался ноутами от HP. В итоге ноут не разочаровал, все запущенные игры работают без тормозов на самых высоких настройках. Немного не нравится как греется клавиатура возле правой клавиши Shift, а остальное всё в порядке.
Надеюсь, что корпус не развалится через несколько лет. Экран-отличный, фильмы можно смотреть из любого положения. В современных реалиях, например когда только RDR2 весит около ~115Гб такого накопителя как установлен-очень мало, нужно докупать жёсткий диск. Проверял не влезет ли HDD на 5тб - нет не влазит, даже если убрать пенную проставку. А в общем и целом доволен покупкой!- Достоинства:
- Скорость работы
- Недостатки:
- Всё устраивает
- Сергій
Вы формат диска просто посмотрите и всё вам хватит
- Костя М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Это самая лучшая модель ноута,идут все игры,ноутбук просто летает...
- Достоинства:
- Супер мега класный ноут
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Оправдал все мои ожидания, работает на ура! Визуально всё идеально, по характеристикам не подводит вообще, я геймер и не желаею о покупке, рекомендую!
- Достоинства:
- Быстрый, стильный, удобный в использовании
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Дмитро В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Встановив Windows 11 без проблем, просто попередньо в БІОСІ встановив пароль для входу в біос і тоді стали активними налаштування черговості загрузки. Всі необхідні драйвери на окремому розділі диску. Оновлюєте віодовс, далі запускаєте "Авторан" з диску з драйверами. Там три розділи "драйвери" "програми" "почитати", запускаєте "драйвери" і підряд встановлюєте, якщо просить - перезавантажуєте, після перезавантаження знову авторан і наступні драйвери, після встановлення всіх - встановіть програми. Я підключив його як системний блок до свого монітору клави та мишки, поставив на підтавочкищоб воздуху знизу біло легше циркулювати. Купив та добавив Тошібу 1Тб ХДД. там обережно зі шлейфом бо можна підключити в розєм до материнки іншої стороною. Все чудово працює. В іграх не бачив фрізів чи чогось ще. Пробував грати те що довго не міг Кіберпанк, Горайзен зіро, Вастеленд 2, Масефект андромеда... Все запускається та працює без жодних танців з бубнами, так, що аж не цікаво)))
- Вячеслав Г***
КсГО запускали? Если на разрешении 1980 разрывы есть без блок ФПС?
- Сергей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
17.12 замовив. 18.12 забрав. Не включається.
- Недостатки:
- Не включається
- Вадим
Зарядили?
- Ваня М***
Заказывал такая же проблема была при осмотре на почте отправил обратно выслали другой. Со вторым всё отлично .
- Євгеній Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив ноутбук 2 дні тому, встановив віндовс за 40 хв, для тих хто буде встановлювати перший раз віндовс, скачайте драйвер з офіційного сайту і закиньте на флешку з віндою (Intel® Rapid Storage Technology Driver)
Ніяких проблем не буде з тим, що віндовс не бачить SSD, буває таке, що не можна вибрати флешку в біосі, то поставте пароль на адміністратора, тоді всі функції відкриються, ніби все просто
Сам ноут бомба! Літає просто!
Купляв для монтажу відео, тягне все на ура!
Ідеальне поєднання ціна-якість!
Для тих хто думає купляти, то зверніть увагу, що ноут трохи шумний, але для таких характеристик це навіть дуже нормально.- Достоинства:
- Дуже потужний
- Недостатки:
- Не замітив
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Работает выглядит хорошо, нужно закидывать драйвер жёсткого диска на флешку для установки Виндоус.
Видно следы от пальцев- Достоинства:
- Цена купил в черную пятницу
- Недостатки:
- Не ясно сколько проживёт батарея от работы от розетки
- Олександр Г***
утилита Acer Care Center 4.00.3038 может ограничивать уровень заряда батареи ноутбука до 80 процентов. ссылка
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный ноутбук. Все работает очень быстро. В играх 75-80° максимум.
Assassin's creed Valhalla - ultra 60 fps
Gta V - ultra 80 fps
Рендер видео 4к 10 минут - 3 минуты
Запуск за 6 секунд- Достоинства:
- Мощность
- Недостатки:
- Маркий корпус
- Roma C***
Legion лучше
- Тимур С***
Можно узнать tgp видеокарты
Представник брендуTDP відеокарти в даній моделі - 95 Вт.
- ВалентинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Имел неосторожность купить это недоразумение на черную пятницу.
Нужен был ноут для работы в поездках, т.к. работа на удаленке а езжу я часто.
Итак по порядку.
22.11 забрал ноут в пункте выдачи. Привез, распаковал, сразу же начались танцы с бубном вокруг драйверов которые нужно подбрасывать при установке винды. Ну ок, не проблема.
Накатил официальный дистрибутив винды, купил отдельный ключ. Все было ок пока не решил потестировать дискретную видеокарту, при включении которой ноут вешается намертво и реагирует только на ресет.
Смотрю в диспетчере задач видеокарта не определилась. Ну ок. Снес драйвера которые подтянула винда при установке, поставил с сайта Nvidia. Не помогло.
Снес драйвера с сайта Nvidia, поставил драйвера с сайта Acer. Не помогло.
Снес винду целиком, отключился от интернета, поставил драйвера из коробки. Не помогло. Кстати, спасибо, Acer, за ДИСК с драйвера для ноута у которого нет привода!
Все это заняло два дня. Ок, стало ясно что дело не кривизне рук. Позвонил в Розетку - сказали чтоб вернул его в пункт выдаче и они его повезут тестировать, если проблема будет в железе, будут что-то решать. Спросил можно ли отвезти по месту в авторизированный СЦ, сказали можно.
Закралось чувство сомнения. Перезвонил еще раз. Снова подтвердили что можно отвезти самому в СЦ.
Отвез в СЦ, там сказали что тестировать ничего не будут, у них есть гарантийные обязательства и я могу оставить ноут и мне его вернут рабочим. Ну ок, мне скоро ехать и катать ноут по Украине желания не было. Обещали в 2 недели уложится.
Две недели прошло 4 дня назад. Результат - проблема в материнке, но материнок в Украине нет. Когда будет никто не знает, ни СЦ, ни компания которая их везет, ни техподдержка Acer. По факту - ни ноута, ни денег, ни материнки, ни сроков. Никто ничего не знают и все очень сожалеют но в целом всем всё равно. И это должен был быть основной рабочий ноут.
Спасибо за сервис Acer.
Короче не повторяйте моих ошибок. В случае брака - вам никто не поможет, но все будут сильно сожалеть.- Достоинства:
- не нашел
- Недостатки:
- если вам попадется брак - на сервис особо не надейтесь
- Oleg S***
Такая же ерунда. Ноуту пол года. Карта не выводит моник из спящего режима. Тоже самое и после перезагрузки
- Алексей
Наверное не нашел, потому что не эксплуатировал его. Потому что ноут достойный
- Пасичник Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прекрасный ноут. Пришел быстро, коробка нормальная, не побита. Внутри диск с дровами, вилка наша. На почте лучше вставляйте зарядку сами, я начиталась тут отзывов и испугалась, что будут проблемы. Включился ноут и решила проверить работает ли зарядка. Вставил её, но не до конца и не загорался индикатор. Сама поставила и всё было хорошо. При установке винды ноут сразу увидел и флешку и диск, на который ставила винду. После установки скачала с сайта все дрова, поставила NitroSense (есть возле нумовской клавы специальная кнопка). RGB подсветка сразу работает, можно всё настраивать как душе угодно. Безумно довольна. Очень хорошее охлаждение, слева и справа практически не греется, по центру горячее. По поводу шума скажу так, лично мне не мешает абсолютно, всё равно сижу в наушниках. Играю в ArcheAge на максимальных настройках, всё супер. Фпс -60, что очень даже хорошо при том, что одновременно на экране 50-70 игроков. Рекомендую от души. Пока что буду дальше тестить. Звуком тоже довольна.
- Достоинства:
- Всё супер. Расписала выше.
- Недостатки:
- Единственным недостатком может быть высокая температура. А так все устраивает.
- Олександр Г***
Можно отключить турбобуст на процессоре и температуры будут намного ниже,(в настройках плана питания процессора нужно выставить значение 99)
- Сергей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Может кто-то сталкивался с проблемой, намертво зависает при просмотре ютуба, возможно и других онлайн видео (пока не тестил) Время абсолютно разное, через 10,20,50... минут или 2,4,5... часов, закономерности пока не обнаружил. При нагрузках в играх, программах и т.д. работает отлично, нареканий нет.
- Достоинства:
- Хорошее железо
- Недостатки:
- Зависания при просмотре ютуба
- Олександр Г***
Windows не официальная сборка?
- Михайло
1) Удали Интел Контрол Цетрал
2) Удали видео-драйвера Nvidia полностью и установи новые драйвера с сайта nvidia drivers.
3) Установи драйвера с диска WinDriver, который уже находится на SSD, если не удалил при установке Виндоус, там драйвера для всего! - Мілан
У меня в простое... Оставил ноут, прихожу, а он завис намертво)
Пока не разобрался в чем дело(
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купили ноутбук на подарок, коробка с проводами повреждена, полиэтиленовые упаковки самих проводов агрессивно разорваны, тоже самое и с бумажной упаковкой диска. Надеюсь что с самим ноутбуком всё впорядке. Настроение испорчено.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром .- Максим С***
Вам сообщали, что товар с выставочного зала или был возвращен предидущим покупателем по какой-то причине? Или же пришел как новый товар, без информации про вскрытие?
- Евгений О***
За все это время со мной так никто и не связался. Очевидно ничего никуда не передвалось, розетке просто всеравно.
То, что товар с выставочного зала или был возвращен тоже нигде не сообщалось. Ноутбук был продан как НОВЫЙ, о чем свидетельствует описание.
- Аліна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Витратили майже цілий день на встановлення 10 Windows. Ноут спочатку не бачив SSD, але за допомогою попередніх коментів ми легко впоралися з цією проблемою. А от з дровами на відеокартку довелося добре помучитися. До речі, можливо, комусь допоможе інформація, що всі необхідні драйвери вже є в самому ноуті, на диску WINDRIVER, я це не одразу знайшла. Будь в якому випадку, драйвер до диску слід встановлювати окремо. А також дуже важливо оновити Вінду перед встановленням драйверів відеокарти, бо інакше система її не розпізнає і не дає встановити рекомендований виробником драйвер. Але після оновлення системи все запрацювало.
- Достоинства:
- Яскраві кольори, швидкий, не надто важкий
- Недостатки:
- Довелося потанцювати з драйверами