Третє дихання

Отзывы покупателей о Ноутбук Acer Nitro 16 AN16-41-R6RQ (NH.QKBEU.004) Obsidian Black / 16" IPS (1920x1200) 165 Гц / AMD Ryzen 5 7535HS / RAM 16 ГБ / SSD 512 ГБ / nVidia GeForce RTX 4050, 6 ГБ

Код:  414941958
Оставьте свой отзыв об этом товаре
  • Надія Павленко

Гарний та мощний ноут за свої кошти.

Достоинства:
    Дешевий відносно своїх характеристик, гарний, стильний, тягне Відьмака на ура
    Недостатки:
    Трохи важкуватий
  • Коля Пасечний

все на вищому рівні, дякую

• Артем Поштаренко

Acer Nitro 16 — прекрасний ноутбук для ігор та роботи. Хороший екран, потужний Ryzen 5, 16 ГБ оперативної пам'яті та відеокарта RTX 4050 прекрасна продуктивність. Швидкий SSD на 512 ГБ і стильний дизайн. Також є можливість зміни кольору клавіатури. Проблем з аудіо які були у коментарях я не бачу

Достоинства:
    Потужний ноутбук, довго тримає батарею, хороша діагональ екрана з частотою 166 гц
  • Артем Поштаренко

Хороший ноутбук, дуже сильна комплектація. Тягне все на ультрах. Рендерен відео немов за секунду

Достоинства:
    Потужна начинка. Хороший екран. Довго тримає батарея
  • Денис Межуев

Купував для офісних завдань пограти у вільний час. Користувався тільки 2 дні, тому дуже багато написати не можу. По залізу все і так зрозуміло, тут без нарікань. З плюсів - клавіатура з чудовою підсвіткою і гарний акумулятор.
    Але застерігаю людей, яким важлива якість звуку - тут вона просто жахлива. Низьких частот немає взагалі, про баси можна взагалі не говорити, тут їх немає. Слухати музику просто неможливо, якість звуку дратує навіть при перегляді фільму. Мій старий Асус, якому вже 10 років в порівнянні з тим, як звучить цей ноут - земля і небо.
    Перед тим, як його купувати я прочитав багато відгуків і дивився відеоогляди і ніхто не сказав про звук. Майте на увазі.
    Якщо на звук байдуже, то ноутбук супер, але я не зміг з цим змиритись і повернув назад.

Достоинства:
    Клавіатура, АКБ
    Недостатки:
    Жахлива якість звуку, екран віддає жовтизною
    • Имя

Так это игровой ноутбук)))) что вы хотели)

• Дмитрий

Я даже не знаю как передать то что я сразу увидел, но в глаза бросается плохо откалибрована матрица.
    Экран вообще страшно даже открывать очень хлипкий пластик легко прогибается.
    Пластик внизу экрана вообще отклеен как вы можете увидеть по фото!!
    Я даже не знаю как описать то что я купил

И это первые 20 минут после покупки я пишу такой отзыв. Что дальше даже боюсь представить

Достоинства:
    Пока не нашел
    Недостатки:
    Плохое качество сборки
    • Виктор

Это Асер, детка)
      А взагалі Асер, це не про якість Вона у Асусів непагана. І по ціні зараз те ж саме що і Асер просить.

• Іван Дем'янов

Кілька тижнів вже як купив, нічого з мінусів не знайшов, що записано в характеристиках так і є, можливо комусь доставить дискомфорт шум кулерів на Турбо режимі, на інших режимах доволі тихий. Температура на максимальних налаштуваннях в PUBG була 60 при 100 fps, мало кому це допоможе порівняти.
    Можливо в когось буде проблема з встановленням вінди 10 як і у мене, але зразу скажу що в описі на сайті виробника вказано що ноутбук під 11

Достоинства:
    Все згідно з характеристиками
    Недостатки:
    Не виявив
  • Євгеній Колотілов

Перечитав та передивився усе, що можна було, і це - єдиний ноутбук з RTX 4050 та 100% покриттям кольорів за ціною, що набагато нижче конкурентів з тими самими характеристиками. В додаток до цього отримуєш DDR 5, чудовий процесор та гарну систему охолодження. Інші ноутбуки у такому ціновому діапазоні немає сенсу навіть шукати - він такий єдиний.

Достоинства:
    Єдиний ноутбук з RTX 4050 та 100% покриттям кольорів за таку ціну; чудовий процесор; гарна система охолодження.
    Недостатки:
    Немає.
  • Катерина Мединцева

Замовили ввечері, на наступний день надіслали,все в комплекті, без подряпини гарний вигляд.Але ми замовили без установки,принесли до дому щоб встановити Windows 10,але він був повністю розряджений,підзарядили та почали встановлювати але клавіатура світиться, а монітор ні,немає номеру продавця, як з ним зв'язатися?що тепер робить на повернення?

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Представник бренду

Радимо Вам звернутись в один із найближчих СЦ Acer для діагностики: ссылка

• Іван

Така сама проблема, відправив назад, чекаю відповіді

• Кор Дмитрий

Среди всех доступных моделей в пределах 45-50к оказался достойным только один - Nitro 16. К достоинствам можно отнести: хорошою систему охлаждения, хороший экран (сравниваю с Асус таф и легионом 5), довольно громкая акустика, долго держит АКБ, 3 USB A и 2 Type-C. Одного не хватает, ручного выбора теплопакета как для процессора, так и для видухи через BIOS. Хотелось бы управлять хотя бы этими показателями, задать минимальный теплопакет и наслаждаться тишиной когда этого хочется и не заморачиваться на счёт повышения температур при роботе в офисных ПО. К личной неприязни отношу жидкий металл, охлаждает конечно хорошо, но все же штука опасная при не правильной эксплуатации ноутбука. В общем не люблю с ним работать). В целом ноут понравился, добротно собран и имеет RGB подсветку.
    К представителям Aser: отрубается режим переключення режимов сенсы на грызуне Corsair ironclaw RGB, записаны 3 режима и в каждом по 3 настройки сенсы. Сразу после запуска ноутбука подсветка тухнет и работает только последняя сенса, например 1400. Переподключаешь грызуна - все нормально работает и переключаются режимы. На других ноутах и стационарном такой проблемы нет. Какое ПО может мешать работе грызуна? Ставил Win10 и Win11 и полный комплект стандартного ПО поставляемого с ноутбуком.

Достоинства:
    Звук, охлад, дисплей и железо.
    Недостатки:
    Описано в отзыве =) Но в общем ничего серьезного.
    • Богдан Левицький

с оф сайта скачай NitroSense на свою модель, там можно выбирать режимы(тихий, производительный), хоть проблему с теплопакетами не решит, но можно настроить без стороннего ПО и танцами с бубном вокруг вольтажа и тд не нужно

• Руслан Казимиров

От здавалося б, всього лише збільшили діагональ до 16", а система охолодження значно ефективніша, ніж у 15,6" моделей, батарея ледь не вдвічі більша за ємністю, правильне співвідношення екрану 16:10 (чомусь важливо для дизайнерів, дівчина не змогла пояснити чому).
    Коротше, вважаю його хорошою покупкою для геймера.

Достоинства:
    Перелічив у коментарі.
    Недостатки:
    В рюкзак не вліз, доведеться і його оновити.
  • Pro Sniper

Купував для навчання на магістратурі і щоб було чим себе зайняти під час відпочинку.

Достоинства:
    Зручний форм-фактор ноутбука, сучасне потужне залізо, швидкий SSD, доволі непогані динаміки, вебка та вбудований мікрофон.
    Недостатки:
    Відеопам'яті лише 6 ГБ, чого вже бракує для багатьох сучасних ігор. Вирішується компромісами із налаштуваннями графіки.
    • Олександр ..

Як там на магістратурі зараз з цим ноутбуком?)

• Мирослав Короленко

Нашпигований високотехнологічною начинкою справжній геймерський ноутбук. Нізащо більше не куплю ПК) Стільки місця вільного тепер.

Достоинства:
    Система вантажиться за секунди, як і всі програми, ігри також не гальмують завдяки швидкому SSD. У робочих задачах (блендер, збраш, браузер з купою вкладок на фоні) теж показує себе достойно і все це у такому невеликому корпусі.
    Недостатки:
    Має свої цілком закономірні межі.
  • Владислав Войцехівський

ноут бомба для геймінгу, я брав щоб грати, то це просто пушка, я реально кайфую з ним)
    візуал топ, якість зображення радує, звук теж все добре, короче можна як для ігор брати, так і для роботи
    начинка у нього як на мене оптимальна, все справно працює, сам він літає, дуже шустрий
    ще плюс що його майже не чути, він достатньо безшумний, коли навантажуєш то може пошуміти трошки але не критично, це норма для таких ситуацій
    підсвітка у вечірній час виручає) дуже класна
    короче ноут СУПЕР. рекомендую

Достоинства:
    якісний, потужний, стильний, бомба для ігор (для роботи теж), акум/звук/екран - все чітко, безшумний
    Недостатки:
    відсутні
  • Игорь
    Продавец: Rozetka

Ноут супер по всем параметрам

Достоинства:
    Дизай, производительность, автономность.
    Недостатки:
    Несколько раз не включался с ждущего режима W11. Проблему решил инфой с Ютуба. Помогло.
  • Дмитро Радченко
    Продавец: Rozetka

Купив його на слід день вже не працювала батарея ,точніше не заряджався ,здав його по гарантії,вже чекаю 4 тижня щоб вирішили питання з ним ,так і нічого не відбувається,кормлять мене завтра завтра ,ми не можемо вам дати інформацію,чекайте повідомлення,я скоріше вже на бойові поїду чим він мені приїде ,кошти не хочуть повертати

Недостатки:
    На другий день накрилась батарея