Заряджаємо на навчання

Отзывы покупателей о Ноутбук Acer Nitro V 15 ANV15-51-5448 (NH.QNCEU.008) Obsidian Black / 15.6” IPS Full HD 144 Гц / Intel Core i5-13420H / RAM 16 ГБ / SSD 512 ГБ / nVidia GeForce RTX 3050, 6 ГБ

Оценка пользователей 4.4/5
  • Владислав Х***

Пока работает, спустя год.. иногда замечаю писк небольшой толи с динамика левого, толи с дросселей, не понятно.. а так в принципе норм, в игры по поиграть хватает, автономность так себе, по экрану не хватает яркости и есть засветы на темном фоне, но чего хотеть от такой цены.

Достоинства:
    Норм
    Недостатки:
    Писк, засветы
  • Андрій Ф***

Проблема зі встановленням віндовс: спочатку не бачив диски, відключив wmd, почав бачити, попередньо скачав драйвер на флешку, все рівно пише що не може на цей диск вставити…. Що робить?

Достоинства:
    Поки не виявив
    Недостатки:
    Із за проблем зі встановленням віндовс за рік працював 13годин, декілька разів получалось встановити, але періодично злітає, і все по новому, весь інший час пролежав як цеглина, зараз знову
  • Світлана К***

Заявлено час автономної роботи до 8 годин, але насправді тримає максимум 2,5.
    Після під’єднання зовнішнього накопичувача ноутбук зависає при виході зі сплячого режиму.
    Дуже розчарована покупкою, техпідтримка не допомогла.

Достоинства:
    Мабуть немає)
    Недостатки:
    їх багато
  • Сергій К***

Покупала 9 месЦев назад свистить куллер

• Наталія Р***

Хорошо

Достоинства:
    Добре
  • Марина П***
  • Саша

Через неделю после покупки кулер процессора начал дико скрипеть при 4000 оборотов и выше

• Стефан Ц***

теж таке було але пройшло

• Людмила

Користуємось вже майже 9 місяців і можна сказати, що цей ноутбук, повністю виправдав наші очікування!)
    Загружається, відкриває вкладки в браузері та виконує всі завдання дуже швидко, при цьому майже не гріється, бо має два потужні кулери, що швидко охолоджують ноутбук.
    Батарея тримає 4-5 годин при перегляді відео, якщо ввімкнено енергозберігаючий режим, що вже не погано!)
    Відеокарта тягне ігри на високих налаштуваннях (не гальмують)
    За таку ціну, з такими характеристиками це однозначно один з найкращих серед бюджетних ноутбуків!!! Рекомендуємо!)

Достоинства:
    Ціна/якість, швидкий, добре охолоджується
    Недостатки:
    Значних недоліків немає, трохи маркий, залишає відбитки пальців на корпусі (не критично)
  • Микола Ф***

Ноутбук хороший за свої гроші, при іграх нагрівається корпус але не смертельно

• Павел Д***

Користуюсь більше року дуже задоволений.

Достоинства:
    Дуже задоволений цим ноутбуком, швидкість роботи на висоті.
    Недостатки:
    Іноді зашумний, але не кретично.
  • Анастасія А***

Користуюсь Acer Nitro V 15 вже понад чотири з половиною місяці — ноутбуком дуже задоволена. Потужний і водночас збалансований варіант. Виглядає стримано, як класичний робочий ноутбук, без агресивного “геймерського” дизайну — це для мене плюс.

В іграх поводить себе чудово: Cyberpunk 2077 пройшла із задоволенням, гра йшла плавно. Відеокарта RTX 3050 справляється не лише з іграми, а й з важкими програмами. Екран 165Гц — це реально відчувається, особливо в динаміці.

У фірмовому застосунку Nitro Sense є три режими:
    Продуктивний — ідеально для ігор та важких задач;
    Збалансований — для повсякденного користування, браузер, документи, відео;
    Тихий — коли не хочеться нікому заважати шумом кулерів, працює дуже спокійно.

На мій погляд, це один з найкращих ноутбуків у своєму ціновому сегменті — потужний, зручний і без зайвого пафосу. Рекомендую.

Проблем з установкою Windows взагалі не було, як часто пишуть, все інтуїтивно зрозуміло, є окремий розділ на ссд з драйверами.

• Олександр Ш***

Вітаю. Класний відгук.
      Я обираю собі ноутбук з RTX 3050 6gb, але тільки не процесором Intel, бо він має 8 ядер дуже горяченькі, тоді як Ryzen 6 ядерний теж саме робить і менш горячий у того ж самого виробника. А ціна така ж сама за той самий Acer Nitro V15. Тобто буду купувати менш горячий такий самий в Розетці. Але якщо ви на ньому не граєте в ігри, тоді вам буде нормально комфортно.

• Сергій

Дійсно з встановленням ОС потрібно погратись, майте на увазі, що при встановленні потрібно також скачати драйвер для SSD на офіційному сайті ACER, на ньому також зберігаються актуальні драйвера (disk D). В цілому за свої кошти доволі непоганий агрегат

Достоинства:
    Ціна/якість, дизайн, охолодження, екран
    Недостатки:
    Відсутня шторка для камери, ніякої приватності
  • СЕРГІЙ В***

Дуже чудовий ноутбук

Недостатки:
    Не має
  • Анатолій Х***

Користуюсь вже приблизно тиждень. Все працює добре, Windows 11 встановився без якихось серйозних проблем.

Ноутбук доставили швидко, жодного браку не виявив.

Достоинства:
    Гарний ігровий ноутбук
    Недостатки:
    На корпусі залишаються відбитки пальців через специфічне покриття
  • Артем З***

Класний ноутбук ,багато гарних фішок ,суперовий

• Дмитро К***

Потужний, зручний, не важкий, компактний, поки ніяких нюансів не було

Достоинства:
    Ціна - якість
    Недостатки:
    Трохи засвіти є на матриці, замітні лиш на чорному
  • Олександра К***

Тиждень і вже мінус піксель!!!!

• Владислав Д***

Таж проблема, но вимикається не часто. Може раз в кілька місяців, поміняв блок живлення на більш потужний, раніше частіше вимикався. Вимикався у грі, і повністю, клавіатура при цьому також не підсвічувалась, і помилок ніяких перед цим не вибивало

• Владимир К***

Все Ок

• Жмишенко В***

вирубається постійно,мб брак все вже перевірив

Недостатки:
    Постійно вимикається
    • Денис Ж***

Якщо в грі вимикається або гасне екран а клавіатура світиться, то скоріш за все проблема в мат. платі, була така проблема в мене, 4 сервіси і 5 місяців, допомогли в львові в сц "пріорітет" можете туди звернутись думаю допоможуть швидше, удачі пєна

• Ваня

Продуктивність може і хороша, але інше так собі. Краще вже нітро 5 купити

Достоинства:
    гарна відеокарта
    Недостатки:
    Якість роз'єму для дротового інтернету, дріт постійно випадає. Шумить, погана батарея, незручне розташування входу для зарядкинезрозуміле рішення встановити повітроводи, що дмуть на дисплей
  • Анна С***
    Продавец: Rozetka

загалом, якщо брати його реально для геймінгу чи праці, все одно поневолі захочеться докупити оперативку чи ссд, але з одною рідною планокою я не помітила лагів, вільно дихає короче, але доволі шумний і іноді різко кулера починають наганяти (мені чесно не дуже подобається софт від асер, ще й розберись який саме для чого треба, софт материнки якийсь незручний, навідміну від асус наприклад).

але в мене такі більш смакові питання - нашо такий великий тач пад, якщо більшість бере ноут як домашній, тобто підключає мишку, клавіатуру... (до речі, круто що є три гнізда юсб) я наприклад ще граф. планшет можу підключити. короче може це мені тачпад шось надзвичайно незручне, ЩЕ це дуже малі блін стрілочки, на рідній клавіатурі, грати в якісь rogelike, чи ігри на rpg maker (де вони грають роль) нереально, це тупо біль (здавалось би, як раз, те шо треба, не треба мишка, має бути зручно, але ніц..) зато вліпили нумпад. Ще прийшлось докачувати драйвера звуку realtek, бо не працювало мікро, ні в ноуті, ні підключене. Короче ноут крутий, гарний, але в айзека я нормально сьогодні не пограю, лол, треба біндить інші клавіши.

Достоинства:
    ноут доволі потужний, гарний, приємна ціна в поєднанні з гарною комплектацією
    Недостатки:
    не зовсім є
  • Людмила С***

Користується син 6 місяців , нарікань не було. Працює все справно.

Достоинства:
    За свою ціну чудовий. Швидка доставка.
  • Максим
    Продавец: Rozetka

Отличный ноутбук. за эту цену с 3050 и 13420 один из лучших по соотношению цена/производительность. шумный, но в остальном всё отлично.

• Олег С***

Потужний ноут, за ці гроші кращого не знайдеш, з такими - характеристиками коштують дорожче, 16 оперативи , можна ще і докинути якщо буде замало, дякую розетці за швидку доставку і розрахунок частинами

Достоинства:
    Ціна, характеристики
    Недостатки:
    Акумулятор, але в принципі він в мене завжди підключений до мережі
  • Марина

Отримала ноут. Перші враження гарні, забирала на відділенні розетка, все прийшло швидко, коробка була з пломбою, не відкривався, все ок.
    Звісно все перевірити можна тільки дома ... далі цікаво))

Щоб встановити windows11 треба зробити деякі налаштування bios, але то не є проблемою в інтернеті куча відео. Але будьте готові (у мене було саме так), windows11 не знайшов драйвера на wifi та просто не бачив це обладнення. Добре, що була можливість завантажити драйвера на офіційному сайті на флешку через інший ноут й все налаштувати. Просто будьте до цього готові.

Другою несподіванкою було те, що на клавіатурі немає підсвітки на кнопці "Пробіл" ... і як виявилось, це так задумано (подивилась відео інших користувачів, у них теж так + gpt теж підказав. Хоча на фото на розетка, пробіл світиться. ПРОШУ ВИПРАВИТИ ФОТО.

Третя несподіванка, це 144Гц. - вот заявлені у характеристиках. На ноуті, на екрані велика наклейка 165гц. І в налаштування екрана теж 165гц. На фото у відгуках інших покупців 144, а у мене 165. Я не проти такого бонусу, все ок, можливо оновлена модель. Просто майте на увазі

Є й негативний досвід ... кнопка Caps Lock з невеликою тріщиною(( її видно тільки коли увімкнена підсвітка, вона не впливає на роботу і з цим можна жити ... але дуже неприємно. Розумію, що нести через це у сервіс я не буду ... залапають його, чи пошкрябають ... але неприємно. Якщо розетка може цей момент відшкодувати якимись бонусами, я готова скинути фото для підтвердження. І мені буде приємно.

На ноуті була якась ліва маленька наклейка з характеристиками в яких вказано, що відеокарта на 4 гб ... хоча в налаштуваннях системи все ок GeForce RTX 3050 6 ГБ.
    Якась магія, що з герцами монітора, що відеокартою. Тільки в мене так?

В цілому, в роботі ноут дуже швидкий, класний екран, гарний корпус, тихі кнопки ... все прям круто. Трохи шумний, але додатком acer можна налаштовувати швидкість вентиляторів. До того ж він тонкий і прикольно коли відкриваєш екран, ноут трішки підійматися ... це зручно.

Ноут раджу до покупки.

Достоинства:
    Ноут швидкий, класний екран, гарний корпус, тихі кнопки
    Недостатки:
    Все написала у відгуку
    • Юрій Ш***

Acer (вернiше OEM яке його робить) перенiс виробнитство до Iндii. Просто будьте до цого готовi...

• Виктор П***

Гарний ноутбук. Екран, процесор, відеокарта. Все влаштовує.

Достоинства:
    Стильний, потужний, відносно якісні матеріали корпусу.
    Недостатки:
    Поки не виявив, поки тільки тиждень користуюсь.
  • Максим Э***

Получил ноут! За ранее сделал загрузочную флешку с Вин11. Правда пришлось погружаться в Ютуб,что бы сделать видимость ccd диска,справился! Винда установилась и подтянулись все драйверы,которые были уже на диске! Ноут норм,поставил игру, которая на старом ноуте вызывала боль в глазах из-за низкой графики и...кайф,какая графика проявилась!!!

Достоинства:
    Шустрый, экран просто класс! Сильно не греется!
    Недостатки:
    При нагрузке шум как на взлет ракеты))) Все таки ccd мал по объему,придется добавлять на 1 Т ещё!
  • Олександр К***

Ноутбук бомба працює ідеально

Достоинства:
    Бистрий якісний
    Недостатки:
    Проблеми з встановленням по
  • Дмитрий Ш***
    Продавец: Rozetka

После замены встроеного Wi-Fi c AX203NGW на Intel AX211NGW ноутбук стал подключатся к роутеру по Wi-Fi с именем китайские ероглиф. С родной WiFi AX203 было имя Acer. Почему так не знаю в этоге в роутере указал имя вручную ноутбук ACER.

• Іван Ш***

отличный

• Андрій

Класний, тягне сталкера 2, великий тачпад, підсвітка клавіатури є

• Стефан Ц***

А як її включить підсвітку?

• Богдан Д***

За майже три місяці користування, з ноутбуком працювати одне задоволення. Екран 144 Гц, від нього очі не втомлюються взагалі. В таких іграх як cs go, stalker 2, farcry 4,5,6 показав себе добре. Якщо використовувати тихий режим то взагалі не чути його охолодження.

Достоинства:
    Характеристики, дизайн, екран
    Недостатки:
    512 gb трохи замало.
  • Ю.

Працював справно. Але батарея не тримає. На свіжовстановленому віндовсі, при всіх налаштуваннях економії батареї - тримається лише дві години. Хоче заявлено майже вісім годин роботи.

Достоинства:
    Звичайний ноутбук
    Недостатки:
    Погана батарея, можливо така партія, яку продають спеціально по акційній ціні.
      Представник бренду

На автономність ноутбука впливає надзвичайно багато факторів, серед яких яскравість екрана, встановлене ПЗ, зокрема антивірус, якість та сила сигналу бездротової мережі тощо. Референсних значень показників автономності, особливо для ресурсомістких завдань немає.

• Світлана К***

еко режим тримає дуже мало, стрий аспір 5 тримає набагато краще

• Костянтин Н***

Гарно працює

Достоинства:
    Тягне все
    Недостатки:
    Поки не помітив!
  • Кароліна Ш***

Доброго дня! Купила ноут місяць тому. Кілька днів тому поставила вінду і зрозуміла, що акумулятор дохлий (( повна батарея тримає лише годину. Що робити? Як замінити або відремонтувати по гарантії?

• Стефан Ц***

Це ноут він ігровий це багато ціла година в них слабі акумулятори і грати треба тіки на зарядному пристрої

• Артем М***

Шумить що вертоліт чи F-16, поставлені задачі - виконує.