Топи продажів

Отзывы покупателей о Ноутбук Acer Swift 3 SF316-51-54C5 (NX.ABDEU.00C) Steel Gray

Оценка пользователей 4.36/5
  • Юрій Л***

Пройшов майже тиждень після покупки. Не знайшов критичних мінусів в ноутбуці. Навпаки, плюсів величезна купа.

Батарея. На мінімальній-середній яскравості екрану на рівні заряду 95% ноутбук пише, що пропрацює ще 7-7,5год при програванні Twitch стрімінгового контенту у FullHD розширенні. На фоні ще рапущені telegram, Slack та підключений до віддаленої машини по Remote Desktop. Думаю цей результат дуже хороший для 56 Вт*ч батареї. З 80% до 100% ноутбук заряджається приблизно за 20хв.
    До речі, раджу також закупитись УМБ Promate Capital-30 30000 mAh, який додасть ще десь 1-2 дні робочих для батареї. У тому самому Twitch з тим самим навантаженням павербанк розрядився на третину протягом 4 год. У ноутбука є type-c з підтримкою Power Delivery.

Клавіатура. Супер тиха. Підсвітка не ріже очі з під клавіш, коли дивишся під кутом (як це буває в асусах). Один рівень підсвітки. З мінусів можна додати, що вона сіра, зливається по кольору з корпусом (можливо це лише мінус для мене. просто звичніше бачити чорні клавіші).

Екран. Тут 16,1" екран (!). Я завжди виставляю auto scaling 100% у налаштуваннях Windows, мені так зручніше. І навіть порівняно з 15,6" тут відчутно шрифти виглядають більшими при такому розмірі і розширені екрану.

Залізо. 16гб RAM. Процесор i5-11300H. Додає бусту достатньо швидкий SSD. Для веб-розробки його має вистачити. В моєму випадку точно. Я працюю на віддаленій Desktop машині по Remote Desktop з потужним залізом. Цей ноутбук я брав заради більш ємніснішої батареї і з великим екраном для зручності роботи навіть коли немає доступу до електромережі.

Тачпад. Звичайний пластиковий, з напиленням. Думаю через пів-року-рік він витреться по центру як і всі інші тачпади, буде вже не таким гладким. Палець, особливо якшо трішки вологий, буде не так добре ковзати по ньому. Але цей ноут не макбук і не преміум Windows ноутбук за 2к+$, які зі скляним тачпадом. Треба розуміти що і які гроші платите.

Звук. Нічого особливого. Не суперовий, але й не писклявий і не перевантажений басами.

Корпус. Не маркий. Металевий, приємний на дотик.

Моя оцінка. 5 з 5. Що ще не втиг оцінити, то це шарніри, враховуючи, що ноут не проходить тест на макбук (скільки витримають петлі, якщо як мінімум 2 рази в день відкрити-закрити ноут?). Думаю можна не хвилюватись, поки є гарантійний період.

Достоинства:
    в основному цей ноутбук має лише плюси
    Недостатки:
    не пройшов тест на макбук. зранку, будучи сонним, приходиться задіяти 2 руки, щоб бути онлайн на роботі
    • Дмитрий З***

Підкажіть, який повербанк використовуєте для підзарядки?

• Сергій Р***

По-поводу негативного бреда не по существу. То им мощи нехватает для серьезных задач, то матрица тускловата :-) Во первых, руки из плеч должны расти, во-вторых каждый инструмент служит для своей задачи. Ну только несведущий будет мучать себя , обрабатывая графику на компе без дискретной видеокарты при этом ругаясь не по-детски. Не хватает мощи для серьозных задач? Это на бюджетном то ноуте? Ну конечно, а вы чего ждали? По серьозному, мощности этого ноута с головой хватает для всех без исключения видов офисной и домашней деятельности вместе и одновременно взятых. Для профессиональной обработки данных - ищите другой. Кроме того, даже без дискретной карты, на этом ноуте можно сносно поиграть. Танчики - вообще без проблем, из прочего при минимальных или средних настройках графики - Grand Theft Auto V (GTA V), Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), Tomb Raider (2013), Witcher 3: Wild Hunt, DiRT Rally, Far Cry 5, Zombie Army 4: Dead War; Horizon Zero Dawn; Total War Saga: TROY; Serious Sam 4; Gears Tactics; Assassin’s Creed Valhalla, Immortals Fenyx Rising.

Достоинства:
    Отличный ноут для своей ценовой категории. За эти деньги получил даже сканер отпечатков пальцев. Хороший внешний вид, легкий вес, узкая рамка, неплохая батарея, новый проц и не устаревшая встроенная графика. Вай-фай-6. Большой тачпад. Купил жене и коллега себе тоже. Ближайшие конкуренты этого ноута стоят гораздо дороже.
    Недостатки:
    За эти деньги не нашел. Это топчик.
    • Олексій Ж***

Сколько держит батарея при серфе интернета?

• Сергій

Специально краш-тест батареи не делали. Но при офисной работе от батареи, включая інтернет, с момента полной зарядки начал напоминать о зарядке где-то то через 6 часов. И это, имхо, достойный результат.

• олег В***

Если 250 нит яркость то это плохо, это тусклые экраны)

• Dima S***
    Продавец: Rozetka

Стильный алюминиевый корпус, смотрится красиво. Долго держат батарею, можно взять с собой во двор, на природу или на дачу. Работает быстро. Не перенагревается.

• Олена

За свою цену очень даже нормальный ноутбук. Ничего сверх, сверх не ждите, но для простых задач (открыто 4 сайта, переписка где-то еще, одновременно скачивать, набирать текст) все отлично.

Достоинства:
    для простой работы отличный, быстрый, удобный. Все устраивает.
    Недостатки:
    неделю работаю, пока нет ни каких
  • Олександр М***

За ці гроші - оптимально

Достоинства:
    Все згідно опису, отримуєш рівно те що вказано в характеристиках
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Коломієць О***

Купував цей ноутбук для доньки для навчання. Перші враження, після двох тижнів користування - Супер.

Достоинства:
    Вразив якісний дисплей та кут огляду картинки.
    Недостатки:
    Поки що не виявив.
  • Олександр К***

Гарний робочий ноутбук, на "тяжких" іграшках не перевіряв а для роботи і навчання вистачає повністю. Непогана автономність, легкий, працює без зауважень , хороші кути огляду екрана. ОС стала без проблем. Доставка швидка.

Достоинства:
    зовнішний вигляд, якість
  • Александр

Действительно очень хороший полноценный ноутбук. Под Виндовс 11 просто летает. 16 дюймов экрана реально выручают. Подсветка клавиатуры реализована шикарно, без внешнего освещения очень комфортно. Впечатления только положительные.

Достоинства:
    Производительность, размер экрана, качество сборки.
    Недостатки:
    Стоимость :), но что сейчас дешево?
  • Владимир Ч***

Непогана робоча машина, чудова автономність, металевий корпус, сучасний проц та можливість зарядки від Type-C (павербанк та бп. 30-65W)

Достоинства:
    Досить непоганий ноут
    Недостатки:
    Не виявив
  • Шелудько М***

Замовляв на подарунок.
    Все згідно опису.
    Налаштував, перші враження - ціна/якість!

Перед встановленням програмного забезпечення завітайте на офіційний сайт і завантажте драйвери. Без них не система не «бачить» жорсткий диск

Достоинства:
    Метал, якість конструкції, легкий, ідеальний робота/навчання
    Недостатки:
    Поки не виявив
  • Лаз А***

Ноут нормальный, но за его цену ожидал качество по-лучше. Проц слишком слабый(неожиданно). Старикам в подарок - сойдет.

Достоинства:
    Металлический корпус
    Недостатки:
    Шумный куллер.
    core i5(H) не хватает для сложных задач.
    При такой диагонали и маленьком разрешении пиксели глаза решут.
    Матрица тусклая.
    Ноут трещит в местах где идет стык пластмассы и металла.
    • Вадим Д***

Ну це ж не десктопний і7. У ноутбучного моща на рівні якогось ксеона. Але все рівно би повинно було вистачати на задачі, там де взагалі не потрібна відяха. Я вибачаюсь, а не могли би Ви - якщо не секрет - написати на яких задачах він дохне. Бо придивися для себе цей ноут. Чисто для роботи, про ігрушки тут звичайно мова не йде. В теорії мало би хватати, але якщо Ви так кажете, то може я десь пррахувався і треба брати щось за 30+

• Лазаренко А***

Да, я в курсе, что это не десктоп)
      Среда разработки andoid-studio, photoshop, coreldraw и даже запуск фильма весом > 6gb, все дается с постоянным пролагиванием. У меня есть мой старый msi apache с core i7 7о поколения, в сравнении с ним - этот ноут нерельно сильно тупит:(
      Взял как портатив, тк второй ноут перестал держать зарядку совсем. А этот acer способен наботать без подзарядки ~5.5 часов

• Сергій

Ноут за 25000 із дефектом збірки - цікаво...

На дисплеї, в лівому верхньому куті, рамка передавлює матрицю, через що видно сильно світліші кольори
    На фото видно не так, як в реалі, інші нормальні, лівий - передавлено.
    На фото видно різкий перепад кольорів в одному місці, від чорного до сірого, не плавно.

Одразу кинулося в очі під час завантаження, тож дуже помітно!!!
    Кіно так не подивишся.

Такий дефект - нормально для ліново за 12 тис, а не в асері за 25...

Брав цей ноут, сподіваючись на якісну збірку.
    Може тільки мені не пощастило?

Достоинства:
    Наче алюмінієва кришка
    Недостатки:
    Дефект збірки, передавлено матрицю

• Сергій П***
    Продавец: Rozetka

Замовив, наче стальний колір а по факту сріблястий приїхав, ще й чимось заляпаний ( Відмовився, і цікаво що розетка не розбирається чому від товару відмовилися та автоматично ставить його знову на продаж, можна прийти і купити той ноут у відділенні де я відмовився ))

• Александр З***

Ноутбук отличный работает быстро,
    Компактный клавиатура тихая нежная очаровательная подсветка.

Достоинства:
    Всё огонь
    Недостатки:
    Нужна скачать драйвера сразу на флешку,ноут не видет свои компоненты при установке возникнут трудности.Драйвера на официальном сайте под свою модель.
    • Олег К***

Друг підкажи, ти качав файл драйверів в розширені .exe?

• Ваня Л***

О отце реально 5/5