Отзывы покупателей о Ноутбук Acer TravelMate P2 TMP215-41-G2-R6G9 (NX.VRYEU.005) Shale Black

• Николай Р***

Как писал уже ранее в вопросах, и как подтверждают другие пользователи, ноут периодически самопроизвольно вьіключается.
    После расширения ОЗУ с 8 до 24 проблема стала проявляться реже, но все же полностью не исчесзла.
    Если б не єтот недостаток - продукт бьіл бьі близок к идеалу
    Всем потенциальньім покупателям советую принимать єто во внимание
    (на скрине чатота проблемьі после расширения ОЗУ)

• Олександр С***

В Windows решил проблему - установил Acer Control Center и ограничил заряд батареи до 80% - проблема ушла. Если ноун используется как стационарная машина, то можно отключить батарею - выклчатся тоже перестает. У меня 32 GiB и проблема проявлялась довольно часто - раз в несколько часов. Сначала работал с отключеной батареей, а сейчас с ограничением заряда батареи до 80% тоже не выключается.

• Олександр С***

Одразу поставив дворагову 2x16 GiB 3200MHz пам'ять, поставив Windows 11, пізніше доставлю ще один SSD. Потрібен був для роботи і він удвічі потужніший старого i7-10510U, ще й пограти можно - GPU теж вдвічі потужніший ніж UHD Graphics. Вже тиждень стабільно працює з трьома HDMI моніторами (два підключаю через usb type-c).

Достоинства:
    Має два слоти DDR4, маэ ще місце для встановлення 2,5" HDD/SDD, USB type-c маэ пітримку Power Delivery та DisplayPort.
    Недостатки:
    Дісплей має засвіти, але їх помітно тільки на чорному та у темряві.
    • Николай У***

Я создал тему на официальном форуме Acer. Объяснил ситуацию. Жду ответа сотрудника Acer.
      Вот ссылка с темой - ссылка

• Олександр С***

Поставил Acer Control Center (ранее Acer Care Center) в нем поставил ограничение на заряд батареи (зарядка отключается при 80%) и выключений уже второй день нет. И еще немного наблюдений - если я не трогаю ноут (он что-то делает - скрипты гоняет, качает, билдит), то выключений нет, а как сажусь поработать, то начинает периодически отключатся, когда играл на джойстике (получается тоже ноут не трогал), то выключений тоже не происходило - такое ощущение что долбежка по клавишам во время зарядки батареи вызывает эти сбои - и если это верно, то работа на внешней клавиатуре тоже может решить проблему.

• Николай У***

А как вы поддерживаете уровень заряда батареи на 80%, если ноут выключен и подключен к сети питания?

Продавец: Rozetka

Нашел еще одно решение, как предотвратить случайно выключение ноута. Оставил комментарий на оффициальном портале Acer. Попросил их сделать новую версию BIOS для этого ноутбука
    ссылка

• Олег К***
    Продавец: Rozetka

Працюю за цим ноутбуком. Хоча у нього потужний процесор та хороші характеристики, у ноутбука є неочевидні проблеми через які я б не радив ним користуватися в особистих цілях:
    1. Іноді він вирубається. Нічого додати, інші покупці вже про це написали;
    2. При роботі від зарядки в навушниках чути високочастотний писк. Якщо зарядку від'єднати – писк припиняється;
    3. В навушниках іноді виникають неприємні низькочастотні звуки типу "пуп", незрозуміло від чого;
    4. Звук з динаміків просто мрак, гірше за телефон;
    5. Через нестандартний масштаб екрану деякі шрифти Windows відображає з багами – літери різної висоти та товщини;
    6. Type C зарядка працює тільки якщо ваш блок підтримує саме режим 65W тобто 20V * 2.35A. Інакше заряджає погано та жахливо тротлить. У мене блок на 100W тобто 20V * 5A і цей ноут не може з ним домовитись.

Достоинства:
    Потужний процесор
    Недостатки:
    Неочевидні проблеми
  • Таке
    Продавец: Rozetka

Багато скарг на те що ноут вимикається сам по собі: це, здається, проблема всіх ноутів Acer - знайомий купував собі в 2012 році теж Acer, який теж вимикався сам по собі. Тоді ми гадали, що це від перегріву компонентів

• Евгений Ш***
    Продавец: Rozetka

купили 6 шт таких ноутів, не на розетці. На всіх встановили ліцензійний віндовс. І одразу здавалося що все добре. Погоняли їх в стрес тестах OCCT та AIDA, ніби все добре. А далі почалося... при компіляції коду в візуал студії вони почали просто вімикатися коли працюють від батареї (при заряді 80-100%). Один з них віддали хлопцю в якого робота офісна, тобіж без навантажень тільки пошта, ворд, ексель та гугл хром, в нього також виявилися такіж проблеми при заярді вище 60% ноут сам просто вимикався.
    Оновлення біоса не допомогло, знесення всіх драйверів встановленних самою віндовс, та встановлення з сайту ACER, також пробували ставити з сайту AMD, консультувалися з представником Acer, він порадив сдати їх по гарантії. Тож я не можу сказати що я б рекомендував, мені подобається дизайн, швидкодія, але ці вимикання просто бісять.

Достоинства:
    Швидко працює, нормально тримає батарею
    Недостатки:
    сам по собі вимикається
    • Богдан К***

Та сама проблема, користуюсь linux ubuntu

• Чумак М***

Так и чем закончилось? Такой же ноут и также проблема. Воспроизвести ситуацию не могу. Любые нагрузки, одновременно сборка ядра, тест видео карты, видео 4к с Ютуба не приводят к выключению. Но бывает про100 Ютуб смотришь и ноут выключился как будто батарея села. Ситуация очень редкая. Сдавал ноут в сервис у них за неделю это не проявилось. Хотел бы услышать ответ от оф. представителя Acer. ОС Linux Fedora 36. bios последний.

Представник бренду

Спробуйте встановити ОС Windows 10 або 11.