Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Упаковка гель-краски Acme Color Beauty № 036 Божоле 69 г х 2 шт (ROZ6400230621)

Оценка пользователей 4.2/5
  • Юлія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл. Оттенок: 024 Фиолетовый коралл Бьюти Acme

Товар швидко прийшов.
    Все підійшло.
    Дякую РОЗЕТКА

• Ирина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл. Оттенок: 021 Пепельный Бьюти Acme

Фарба відповідає номеру кольору.

Добрий день, Ірино. Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що фарба Вам сподобалась та відповідала заявленому відтінку. Бажаємо Вам гарних результатів фарбування і лише приємних вражень від догляду!

• Ольга

Портит волосы

Достоинства:
    Как-то не очень, волосы как посеченные после окрашивания
    Недостатки:
    Портит волосы

Добрий день, Ольго. Щиро дякуємо Вам за те, що поділилися досвідом користування продукцією Acme Color Beauty. Ми завжди прагнемо, щоб наші засоби не лише забезпечували бажаний відтінок, а й зберігали здоров’я та структуру волосся. Формула цієї фарби не містить аміаку та окислювачів, діє м’яко та збагачена екстрактами трав, які живлять волосся і надають йому природного блиску та м’якості. Водночас результат може залежати від стану та структури волосся, а також попередніх процедур. Щоб зберегти м’якість і здоровий вигляд після тонування, рекомендуємо використовувати додатковий живильний та зволожуючий догляд. Бажаємо Вам лише позитивних вражень від подальшого догляду за волоссям!

• Жанна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл. Оттенок: 142 Черный шоколад Бьюти Acme

Фарба гарно зафарбовує сивину, живить волосся, довго тримається колір після фарбування, я задоволина, буду замовляти і на далі.

Достоинства:
    Дуже комфортна в застосуванні
    Недостатки:

Добрий день, Жанно. Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно чути, що тонуюча фарба Acme Color Beauty гарно зафарбовує сивину, живить волосся та довго тримається . Бажаємо Вам краси та чудового настрою щодня!

• Ольга

Плохо тонирует

Достоинства:
    Недостатки:
    Портит волосы

Добрий день, Ольго. Нам шкода, що результат Вас засмутив. Формула Acme Color Beauty не містить аміаку та окислювача, діє м’яко, а також збагачена екстрактами трав і захисними компонентами. Завдяки цьому фарба не лише тонує, але й живить волосся та додає йому природного блиску. Водночас варто пам’ятати, що процес тонування дуже індивідуальний і залежить від стану та типу волосся, наявного пігменту і дотримання інструкції. Тонуюча фарба ідеально підходить для підтримки кольору між основними фарбуваннями. Бажаємо Вам краси та гарного настрою щодня!

• Наталія Г***

Отличная, очень качественная краска!!!

Добрий день, Наталіє. Щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені нашим продуктом. Бажаємо Вам краси,та ганого дня!

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл. Оттенок: 036 Божоле Бьюти Acme

Колір дуже сподобався, сивину затонувало, 1 упаковочки вистачило на всю довжину волосся, фото до та після. Вже пробувала різні кольори цієї фарби, мені подобається.

• Юрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл. Оттенок: 034 Дикая вишня Бьюти Acme

Колір \- відповідає. Але після фарбування у дружини волосся стало як солома. Не рекомендую.

Достоинства:
    Нема.
    Недостатки:
    Одні недоліки.

Юрію, добрий день. Дякуємо Вам за зворотний зв’язок. Формула Acme Color Beauty не містить аміаку та окислювача, тому зазвичай діє м’яко, збагачена екстрактами трав і захисними компонентами. Завдяки цьому засіб має подвійну дію: забарвлює волосся, водночас живлячи його та надаючи природного блиску. Зважаючи на досвід Вашої дружини, рекомендуємо використовувати додатковий живильний та зволожувальний догляд після тонування, щоб підтримати здоров’я волосся. Якщо виникнуть питання — завжди готові допомогти. Вдалого Вам дня!

• Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл. Оттенок: 042 Каштан Бьюти Acme

Мені сподобалась. Купила колір каштан для тонування сивини, в мене десь 70%. Хочу повністю перейти на тонування, бо фарбувати стійкими фарбами кожні 3 тижні псує волосся.
    Фарбувалась до цього тон 6. Тонування сивини вийшло практично в тон з моїм, трохи з мідним відтінком. Після третього миття вимилось до русявого з рижинкою, десь тон 7. До 8-ми разів чекати не буду, а от після 4-го вже буду тонувати знов, в мене виходить 2 тижні.
    Фарбувати легко, я прямо з тюбика видавлювала на пальці і розподіляла по кореням. Консистенція густа, не тече.