- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний, легкий у використанні засіб. Не палить волосся. Для довжини волосся трохи нижче плечей, вистачило однієї упаковки. Краще волосся не мити більше ніж 2 дні перед використанням, інакше трохи пече шкіру голови. Якщо у вас пряме волосся, яке неможливо накрутити звичайними методами, як у мене, це реально класна штука. На базі цієї хімії потім роблю великі кучері, які (з використанням пінки) тримаються 3 дні ідеально. Запах досить терпимий.
- Достоинства:
- Не палить волосся. Гарно закручує. Тримається довго. Запах не виїдає очі. Ціна.
- Недостатки:
- Не знайшла
Добрий день, Наталіє. Дякуємо за такий детальний відгук та що поділились своїм досвідом використання! Раді, що засіб вам сподобався і ви задоволені результатом Бажаємо й надалі гарних результатів та приємного користування!
- Віта К***
Добрий вечір, який діаметр коклюшки ви використовували, підкажіть, будь ласка, вдячна
- Ольга Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Великолепное средство,не палит волосы,если всё делать по инструкции! Очень довольна, буду брать ещё!
Добрий день, Ольго. Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам надзвичайно приємно, що Ви залишилися задоволені результатом. Бажаємо Вам краси, натхнення та гарного настрою щодня!
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший, не дорогой состав для химической завивки в домашних условиях.
Добрий день, Ольго. Дякуємо Вам за відгук. Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені якістю засобу. Щиро дякуємо за довіру та бажаємо приємного користування й надалі!
- Маргарита Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Постійно користуюсь
Добрий день, Маргарито. Дякуємо Вам за відгук. Нам дуже приємно, що Ви постійно обираєте нашу продукцію. Бажаємо Вам і надалі лише чудових результатів та приємного користування!
- НадіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я вже двічі робила собі хімічну завивку. При чому з інтервалом 2 місяці, перекручувала на крупніший завіток. Засіб чудовий. Рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна низька, не перепалює, якщо чітко дотримуватись інструкції, пружній завіток.
- Недостатки:
Добрий день, Надіє. Дякуємо Вам за відгук. Дуже раді, що Ви залишилися задоволені результатом та оцінили якість засобу. Бажаємо Вам приємного користування й надалі!
- Елена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень хорошо
Добрий день, Олено. Дякуємо Вам за відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені результатом використання засобу. Бажаємо Вам і надалі чудового результату та приємного користування!
- Алевтина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидка доставка
По інсрукції все зрозуміло , дуже легко і просто , якість прекрасна , все виходить навіть в новачка.- Достоинства:
- Дуже зручно і просто
- Недостатки:
Добрий день, Алевтино. Дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що Ви задоволені результатом та якістю засобу. Користуйтеся із задоволенням!
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар відповідає опису, зручно замовляти, швидка доставка, приємна ціна
- Достоинства:
- Конкурентна ціна, якісний товар
- Недостатки:
- Не аиявлені
Добрий день, Олено. Щиро дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Ви залишились задоволені нашим продуктом. Бажаємо лише гарних результатів та приємного користування!
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Як і обіцяли : якісний засіб, доставили вчасно.
- Світлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не первый раз покупаю. Довольна результатом, очень нравится.
- Достоинства:
- Не пересушивает волосы, удобно делать дома, даже без опыта получается прекрасный результат
- Недостатки:
- Не обнаружила недостатков
Добрий день, Світлано. Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що засіб для хімічного завивання Acme Energy Lock виправдовує Ваші очікування і що Ви залишаєтесь задоволені результатом. Бажаємо, щоб Ваше волосся завжди було красивим та доглянутим!
- Любов Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий засіб.
- Достоинства:
- Добре завиває.
- Недостатки:
- Немає.
- вера К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спасибо большое продавцу! быстро отправили .не первый раз заказываю ,рекомендую!
- Достоинства:
- Все в порядке
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний засіб
- ЗинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мамі все сподобалось. Локони такі, як хотіли. Буду замовляти ще.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий засіб, результат застосування сподобався
- Мария Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Анна R***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошее бюджетное средство для завивки!Волосы не портит и результат сохраняется у меня больше чем на 6мес.
- татьяна г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
впервые купила это средство по скидке на свои тонкие волосы ,тем выгодно -одна упаковка на 2 завивки-довольна
- понравилось
- Валя Д***
Скільки часу тримати потрібно
- Безкровна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюся цим засобом вже впродовж кількох років (1 раз на рік).
Кучері тримає досить довго.
Під час застосування гидкий запах ніс не забиває. - Мария Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Это средство творит чудеса для домашних условиях вообще бомба, эффектом довольна!!!Рекомендую.
- Достоинства:
- Все устраивает