Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Крем для ног Acme Pharma 90 мл (4823115500755)

Оценка пользователей 4.8/5
  • AI аналіз відгуків
    38 відгуків:  позитивний: 77%, нейтральний: 13%, негативний: 10%
    Більшість покупців задоволені кремом для ніг із сечовиною, відзначаючи його високу ефективність у боротьбі із сухістю шкіри, тріщинами та загрубілою шкірою стоп. Клієнти хвалять зволоження, швидкий загоювальний ефект і приємну текстуру. Зустрічаються поодинокі скарги на недостатній ефект проти мозолів та натоптишів і рідкувату консистенцію, окремі користувачі згадують про специфічний запах. В цілому крем вважають якісним та вартим своєї ціни.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Владислава
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 90 мл

Чудовий крем.Використовую на ніч.Гарно живить,помʼякшує загрубілу шкіру стоп.Має специфічний запах,не всім може сподобатись.Залишки крему, який залишається на руках також чудово зволожує і руки(дуже сухі від постійного миття посуду),навіть спробувала на лікті намастити,так як також суха шкіра і на цій ділянці себе гарно показав

Достоинства:
    Зволожує
    Помʼякшує
    Живить
    Загоюються тріщини
    Недостатки:
    Запах
    • Владислава

Доповнюю відгук..за місяць використання повністю вдалось позбутись множинних тріщин та сухості.Шкіра стала такою ніжною та мʼякою,що забулась навіть коли останній раз використовувала пемзу.Однозначно рекомендую.

Доброго дня, Владислава! Нам дуже важливо отримувати думку клієнтів, саме після тривалого використання продукту. Дякуєм Вам за відгук. Бажаєм приємного користування.

Доброго дня, Владислава! Дякуємо Вам за відгук. Бажаємо приємного користування!

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 90 мл

Страдаю очень сухой кожей ступней и рук, постоянно той или иной глубины трещины на пятках. Улучшения заметила - неделю использования, я после нанесения хорошо массирую стопы до почти полного впитывания и надеваю катоновые носочки - на утро чувство увлажнённости сохраняется, отлично справился с постепенным отшелушиванием ороговевшей кожи, которую тяжело пилить, при трещинках. Запах приятный, руки им тоже иногда на ночь мажу, результат хороший, ничего не печет. (Руки сухие со склонностью к микротрещинам, покраснениям и ходовой аллергией)
    Лучший крем из тех что пробовала, цена за эту эффективность, особенно со скидкой- приятная, состав отличный, рекомендую!

Достоинства:
    Все.
    Недостатки:
    Если бы колпачке открывался, а не закручивался- было бы гораздо удобнее.
  • Юлія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 90 мл

Пользуюсь несколько месяцев. Крем очень нравится. Зимой пятки всегда очень сухие. При ежедневном использовании крема пятки не сухие, увлажненные. Буду заказывать повторно

Достоинства:
    Хорошо смягчяет
    Недостатки:
    Нету
  • Більчак М***

Класний крем.
    У мене дуже суха шкіра стоп і до того, як купила його, використовувала крем для ніг 2 рази на день + раз на тиждень пемза. Зараз використовую тільки його на ніч, шкіра супер зволожена і гладенька. Пемзу використовую раз на місяць і то буквально зовсім трішки.
    Однозначно рекомендую! Буду замовляти ще!

Достоинства:
    Працює. Ціна.
    Недостатки:

Доброго дня, Марта! Дякуємо Вам за відгук.

• Світлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 90 мл

Отличный крем!!! Хорошо впитывается и ступни становятся, как у младенца на весь день. Очень приятно пахнет! Нет ощущения жирного эффекта! Небольшой расход!

Достоинства:
    Соответствует характеристики. Тонкий аромат. Нет жирного эффекта. Хорошо смягчает кожу и держит это состояние длительное время.
    Недостатки:
    НЕТ!!!
  • Яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 90 мл

Хороший крем. За кілька днів використання загоїв тріщину на пʼятці. При постійному використанні стопи доволі добре зволожені та мʼякі. Швидко вбирається, має легку текстуру та нейтральний запах.

• Костянтин К***

Ніби нічого

Добрий день, Костянтине. Щиро дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! Раді, що Ви залишилися задоволені кремом. Бажаємо приємного користування та гарного настрою щодня!

• Валентина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 90 мл

Дуже хороший крем!Дуже пом,якшує шкіру п,яток!

Достоинства:
    У салоні мені запропонували майже такий у три рази дорожче

Добрий день, Валентино. Дякуємо Вам за відгук. Acme Pharma Foot Cream забезпечує глибоке зволоження, адже містить косметичний інгредієнт – 20% сечовини. Використовуючи даний крем Ви захищаєте шкіру від шкідливих зовнішніх впливів. Ми щиро раді, що Ви оцінили якість нашої продукції. Бажаємо Вам подальшого приємного використання та гарного дня!

• Валентина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 90 мл

Беру не перший раз, допомагає.

Достоинства:
    Допомагає
  • Ганна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 90 мл

После первых применений уже заметен эффект, пяточки стали мягче. Рекомендую!

Ганно, вітаю. Дякуємо за відгук та високу оцінку якості нашої продукції. Бажаємо Вам подальшого задоволення від використання та гарного дня!

• Олег Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 90 мл

Супер крем. Заживляє тріщини, робить шкіру гладкою, завдячуючи вмісту сечовини

• Дмитро Г***

Супер!

Достоинства:
    Якість, ціна
    Недостатки:

Добрий день, Дмитре. Дякуємо Вам за відгук. Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені якістю крему та його співвідношенням ціни й якості. Бажаємо приємного користування й надалі!

• Валерия С***

Отличный крем

Добрий день, Валеріє. Дякуємо Вам за відгук! Раді, що крем Вам підійшов. Бажаємо приємного користування і надалі!

• Татьяна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 90 мл

Отличный крем для сухих рук

Достоинства:
    Качество отличное цена приемлемая
    Недостатки:
    Нету нет

Добрий день, Тетяно. Дякуємо Вам за відгук! Дуже раді, що Ви задоволені якістю крему та результатом. Користуйтеся із задоволенням!

• Віра П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 90 мл

крем цілковито вартує кожної копійки. працює чудово, пом'ягшує навіть досить загрубілі п'яти. особливого запаху не помітила, мене цілком влаштовує, замовлятиму ще.

Добрий день, Віро. Щиро дякуємо за Ваш відгук! Бажаємо приємного користування і надалі!

• А Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 90 мл

Мені не вистачає саме зволоження.

• Елена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 90 мл

Класний крем, роботу свою робить.

Добрий день, Олено. Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що крем Вам підійшов. Бажаємо приємного користування й надалі!

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 90 мл

Крем дуже сподобався. Після нього шкіра гладенька і мʼяка. Раджу купувати

Добрий день, Ірино. Щиро дякуємо за Ваш відгук! Раді, що крем Вам підійшов і залишив приємне враження. Бажаємо Вам лише гарних результатів і задоволення від догляду!

• Олег

Супер!

Добрий день, Олеже. Щиро дякуємо за Ваш відгук! Раді, що крем Вам сподобався. Бажаємо приємного користування!

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 90 мл

Чудовий крем для сухої шкіри стоп.Я задоволена.Буду замовляти ще.

Достоинства:
    Якість,ціна,український виробник.
    Недостатки:
    Не виявила

Добрий день, Олено. Щиро дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Вам підійшов крем. Особливо приємно, що Ви цінуєте якість українського виробника.Бажаємо Вам приємного використання та гарного дня!

• Лариса М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 90 мл

Чудовий крем! Відповідає заявленим якостям. Замовлю ще. Дякую!

Достоинства:
    Шкіра на п'ятах стає гладкою, зникає сухість.

Добрий день, Ларисо. Щиро дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Ви залишилися задоволені кремом. Нехай шкіра залишається гладенькою, а догляд приносить лише задоволення!

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 90 мл

Беру третий раз, но впервые получила не совсем то, что заказывала. Один крем для ног, а второй для рук, а заказывала 2 шт для ног

Достоинства:
    Крем классный, поэтому и беру

• Оксана Б***

Крем добре зволожує.

Добрий день, Оксано. Щиро дякуємо за Ваш відгук. Дуже раді, що крем для ніг виправдав Ваші очікування та забезпечує гарне зволоження. Бажаємо Вам подальшого приємного використання та гарного дня!

• Елена Й***

Вроде не плохой крем

Добрий день, Олено. Дякуємо Вам за відгук. Крем для ніг Acme Pharma забезпечує глибоке зволоження, адже містить косметичний інгредієнт – 20% сечовини. Використовуючи даний крем Ви захищаєте шкіру від шкідливих зовнішніх впливів. Ми щиро раді, що Ви оцінили якість нашої продукції. Бажаємо Вам подальшого приємного використання та гарного дня!

• Елена Ч***

Добре зволожує шкіру.

Достоинства:
    Аромат, зволоження
    Недостатки:

Добрий дунь, Олено. Щиро дякуємо Вам за відгук. Нам дуже приємно, що крем для ніг виправдав Ваші очікування: добре зволожує шкіру та має приємний аромат. Бажаємо, щоб він і надалі дарував Вам комфорт і задоволення!

• Татьяна Ф***

Хороший крем

Добрий день, Тетяно. Дякуємо Вам за відгук. Нам дуже приємно, що засіб Вам сподобався. Бажаємо Вам і надалі лише позитивних вражень від використання нашої продукції!

• Оксана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 90 мл

Очень хороший крем, пользуюсь каждый день и никаких трещин на пятках.

Достоинства:
    Цена, качество.
    Недостатки:
    Нет.

Оксано, добрий день. Дякуємо Вам за відгук. Крем для ніг Acme Pharma забезпечує глибоке зволоження, адже містить косметичний інгредієнт – 20% сечовини. Використовуючи даний крем Ви захищаєте шкіру від шкідливих зовнішніх впливів. Ми щиро раді, що Ви оцінили якість нашої продукції. Бажаємо Вам подальшого приємного використання та гарного дня!

• Екатерина
    Продавец: Rozetka. Объем: 90 мл

Добрий крем для супер сухої шкіри підходить поглинається добре не залишає липкості.

Достоинства:
    М'якенькі п'яточки
    Недостатки:

Добрий день,Катерино. Щиро дякуємо Вам за такий детальний відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволена нашим продуктом. Це надихає нас бути кращими!

• Анжела Н***

Добрий крем, рекомендую.

Достоинства:
    Зволожує
  • Олексій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 90 мл

Крем добрий, до нього нема питань.

А питання до розетки, чому не нараховується кеш бек 10%?

Достоинства:
    Крем хороший, приємний аромат, добре впитується.
    Недостатки:
    Кешбек досі не нараховано

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 90 мл

Це засіб, що містить в своєму складі сечовину. Те що потрібно вашим ніжкам, і не тільки

Достоинства:
    Раджу всім
  • Андрей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 90 мл

Чудовий крем! Дуже раджу!

• Татьяна З***

З першого використання -чудовий

• Лілія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 90 мл

Дуже гарно працює,шкіра стає мʼякшою з кожним нанесенням.Крем має приємний запах.Рекомендую.

Достоинства:
    Дієвий
    Недостатки:
    Не помітила
  • Елена Ч***

Супер.

• Олена Г***

Сподобався.

Достоинства:
    Вирішує проблему.
    Недостатки:
    Немає.