- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размеры пеленки (Д х Ш): 90 x 60
Пелюшки нормально виконують свою функцію.
- Достоинства:
- Кількість в упаковці.
- Недостатки:
Світлано, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Сергій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размеры пеленки (Д х Ш): 90 x 60
Замовляв з побоюванням, тому що тонкі, але виявилося, що це ніяк не позначилося на якості. Свою функцію виконують відмінно. Прийнятна ціна, як то кажуть навіщо платити дорожче. Я лишився дуже задоволений. Постачальнику успіхів, а нам усім ПЕРЕМОГИ.
- Достоинства:
- тонкі
- Недостатки:
- відсутні
Сергію, дякуємо за ваш вибір та високу оцінку нашої продукції!
- Вікторія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размеры пеленки (Д х Ш): 90 x 60
Хороші, гарна ціна
- Достоинства:
- Хороші
- Недостатки:
Вікторіє, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Лариса Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размеры пеленки (Д х Ш): 90 x 60
Якісні
Ларисо, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Інеса В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размеры пеленки (Д х Ш): 90 x 60
Пелюшки мʼякі. Гарно всмоктують вологу і не протікають. Беремо для собаки, - вони їй подобаються, верхній шар не прилипає до лапок
Інесо, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Ярослава В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 20. Размеры пеленки (Д х Ш): 90 x 60
Беремо лежачому хворому. Найкращі за ціною та якістю.
- Достоинства:
- Вартість.
Ярославо, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Катерина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 20. Размеры пеленки (Д х Ш): 90 x 60
Дуже гарні, по якості по розміру і особливо по ціні
- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
Катерино, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Дарья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 20. Размеры пеленки (Д х Ш): 90 x 60
Соответствует описанию и приятная цена
- Достоинства:
- Цена и качество
- Недостатки:
Дарьє, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размеры пеленки (Д х Ш): 90 x 60
Тонкі, зіжмякані, виглядають жахливо, на дотик неприємні
- Достоинства:
- Не пропускають вологу
Оксано, дякуємо за ваш відгук! Нам дуже прикро, що ви залишилися незадоволені нашою продукцією, проте запевняємо вас що товщина пелюшки жодним чином не впливає на її функціональність. Якщо у вас є додаткові питання, звертайтеся будь ласка на нашу пошту [email protected]
- Виктория Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размеры пеленки (Д х Ш): 90 x 60
Очень тонкие
Вікторіє, дякуємо за ваш відгук. Нам дуже прикро, що ви залишилися незадоволені нашою продукцією. Проте хочемо зазначити, що товщина пелюшки жодним чином не впливає на її функціональність. Якщо у вас виникнуть додаткові питання, звертайтеся будь ласка на нашу пошту [email protected]
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размеры пеленки (Д х Ш): 90 x 60
Мякіші ніж інші які приблизно так само коштують (з блакитними краями). Впитують непогано, низ сухий якщо не супервеликий обсяг рідини. Края в 2 рази вужчі ніж ті що блакитні, відповідно більша корисна площа.
- Достоинства:
- Хороша якість/ціна
- Недостатки:
Олександре, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Любовь Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размеры пеленки (Д х Ш): 90 x 60
Пелюшки гарні, але національний кешбек не нараховано (купувала більше 2 тижнів тому, всі умови виконано).
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не нараховується кешбек
Любове, дякуємо за ваш відгук. Щойно перевірили в реєстрі, і дана позиція внесена в перелік товарів, що беруть участь в програмі "Національний кешбек", з нашого боку, як виробника, виконано всі умови. На жаль, впливу на нарахування у нас немає. Можливо затримка.
- БогданаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размеры пеленки (Д х Ш): 90 x 60
Пелюшки чудові. Купила, орієнтуючись на відгуки, і не пошкодувала.
Цупкі, не протікають.- Достоинства:
- Цупкі, якісні, не протікають.
Богдано, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размеры пеленки (Д х Ш): 90 x 60
Дуже тонкі, не сподобались
Юліє, дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що ви залишилися невдоволені продукцією. Проте запевняємо вас, що на функціональність пелюшки її товщина жодним чином не впливає. Пелюшки виготовлені за новітньою технологією, що дозволяє максимальне пресування, що забезпечує компактні розміри упаковки. Якщо у вас є додаткові зауваження, зверніться будь ласка на нашу пошту: [email protected]
- Андрей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размеры пеленки (Д х Ш): 90 x 60
Дуже гарні пелюшки, негірше за дорожчі аналоги.
Андрію, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размеры пеленки (Д х Ш): 90 x 60
Дуже гарно поглинають вологу!!!
- Достоинства:
- Тоненькі і дуже добре поглинають вологу, була приємно здивована якістю!!!
Ольго, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- ОльгаПродавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размеры пеленки (Д х Ш): 90 x 60
Дуже гарна якість, не протікають, утримують рідину в середині.
Рекомендую- Достоинства:
Ольго, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!