- Артем Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 46.5
Придбав розмір 46.5, у відділені міряв тільки ліву ногу і кросівок сів ідеально. Через декілька тижнів почав взувати їх на вулицю і вже потім помітив що хоча на лейбах вони й однакові, але сидять зовсім по різному. У моїй парі правий кросівок має більший реальний розмір ніж лівий і якщо пригледітись то видно що вони пошиті по-різному. З іншими парами Адідасу чи НБ що маю такого ще не було до цього. Дивіться уважно у відділені коли купляєте.
- Достоинства:
- Легкі та м'які всередині,
- Недостатки:
- Не одного розміру у парі.
Соответствие полноте
Узкая
- Олексій К***
Точно кросівки різні а не ноги)) в мене наприклад ліва нога 27 а права 27,5
- Артем Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 46.5
Придбав 12 US розмір. Коли забирав поміряв лише ліву ногу, що і стало проблемою, так як кросівки виявились не в одному розмірі.
Розміри на бірці на кожному однаковий, але при цьому правий десь міліметрів від трьох до п'яти більший, що ледь помітно візуально і прям дуже впливає на комфорт. Через це ліва нога сидить як треба, а правий кросівок наче у баті взяв поганяти. Є багато пар інших кросівок від НБ та того ж Адідасу що постійно взуваю, і проблема лише з цією парою.
Навіть не знаю що зараз з цим робити, так як проблему не одразу помітив, і перший раз коли взував просто подумав що то не так зашнурував. Ніколи не думав що ось так буває, але будьте уважні коли отримуєте, бо інакше як і я марно витратити гроші.
Ще вони дуже заламуються в районі великого пальця, чого не видно на жодному з промо фото.- Достоинства:
- Гарні
- Недостатки:
- Не рівномірні у парі
Соответствие полноте
Узкая
Соответствие по подъему
Средний
Соответствие размеру
Большемерит
- Микола П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 46
На вузьку ногу, будьте уважні.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Вузькі
- Ніна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с бежевым и темно-синим. Размер: 42
- Достоинства:
- Мягки в середині
- Кирило Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 43.5
На лето самое то
- Виктор Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 45.5
Гарні кросівки, і зовні і матеріали.
- Достоинства:
- М'яка підошва, шнурки бавовна не розв'язуються на відміну від синтетичних.
- Недостатки:
- Поки не виявив.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 42.5
В заднику давлять у щиколотку\п'ятку і натирають. Наче кросівки хороші, але дуже зручними назвати не можу.
- Максим Р***
Не затягуйте сильно шнурки і тоді не давитимуть. Багато людей роблять таку помилку.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 40.5
- Ілона У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 42.5
Все ідеально
- Юрий А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 43.5
Взял по акции. Отлично!
- Достоинства:
- Удобство,цена, внешний вид.
- Недостатки:
- Сбоку на подошве мелкий дефект.
- Олег Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 46.5
Все ок. Розмір підійшов. Якість супер.
- Олексій Г***
По центру носка нубук а по бокам то синтетика???
- Юрій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 46.5
Кросівки підійшли за розміром,носити дуже приємно.
- Виталий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 44
Гарна якість, 44й розмір підійшов як завжди
- Андрій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 42
Кросівки супер
- Достоинства:
- Зручнісь
- СержОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 46.5
Розмір мій.Без явно виражених дефектів .К'юаркоди на обох кросовках не пробиваються.
- Достоинства:
- Швидка доставка.Сервіс на місці .
- Недостатки:
- Не впевнений ,що це оригінал. Не до кінця продуманий верх носка(не тримає належно форму тканина- жмакається).
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
У разі виникнення додаткових питань зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.- Серж
Які ж вони оригінальні, якщо код не пробивається?А ще інші пишуть що скриплять і прийшлось щось доклеювати!
Не дуріть православних!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 47.5
Визуально мне понравились,размер подошёл,летом будет жарко на весну осень то что надо
- Достоинства:
- Приемлемая цена
- Недостатки:
- Не нашёл
- Александр Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 45.5
Чудові кросівки. За цю ціну гарна якість!
- Достоинства:
- М'які та комфортні
- Недостатки:
- Поки немає
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 46
Дуже зручні, легкі, ходити в них суцільне задоволення.
- Достоинства:
- Якісні матеріали і виготовлення.
- Недостатки:
- На великих розмірах є труднощі із рівномірністю тканинних вставок між носком і початком шнурівки. На менших розмірах завжди виглядає краще, але це стосується усіх виробників взуття, тому не суттєво.
- Виталий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 44.5
Зовні кросівки не погані і доволі зручні, але дуже скриплять при ходьбі. Ходив до майстра, каже потрібно доклеювати напівстілку щоб зміцнити підошву, це ще 200грн.
- Достоинства:
- Зручні, хороший зовнішній вигляд.
- Недостатки:
- Дуже скриплять при ходьбі, потрібно нести нові кросівки в ремонт.
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 44
Прикольні кроси. Я сподівався, що між замшею -- сіточка, але там нейлон. Наче не дуже паркі, але побачимо в теплу погоду (шукав варіант на літо). З розміром важко вгадати. Nike і Puma ношу UK8.5, а ці взяв аж UK9.5 — і комфортно. Пробуйте-міряйте.
- Достоинства:
- Класична форма зі зручнішою підошвою
- Недостатки:
- Нейлон; дивна розмірна сітка
- Дима Д***
Як літо пройшло, паркі?
- Денис
Нормально, можна жити. Не дуже паркі виявилися, нейлон трохи дихає (це не суцільна замша, як на класичних Samba)
- Валера С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 44.5
Хорошее качество
- Ігор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 44
Дуже зручні повсякденні кросівки. Ходити м'яко, взув і забув. Розмір підійшов ідеально: брав 44-го розміру - я ношу 43 (укр) або 44 (євр). Єдине що бентежило - це дуже сильний скрип при ходьбі коли були новими. Але зараз наче перестали скрипіти
- Достоинства:
- Зручні повсякденні
- Недостатки:
- Дуже сильно скрипіли коли були новими
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Размер: 42.5
У таблиці розмірів вказано, що у 44 розмірі довжина устілки 28 см, а макс довжина стопи 27.1 см, що відповідає моєму розміру. Замовив, приїхали, приміряю - на півтора розміра більші, ніж потрібно.
- Достоинства:
- Гарні, якісні
- Недостатки:
- Таблиця розмірів не відповідає реальним розмірам
- Наталья А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 44.5
Дуже сподобались кросівки,те, що треба на вузьку ногу.
Купляєм такі кожної весни в різних моделях та кольорах.- Достоинства:
- Зручні, красиві,легкі.
- Недостатки:
- Треба доглядати,щоб завжди мали пристойний вигляд.
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 46
Якість відмінна,розмір підійшов.
- Іван Б***
Добрий день.
Який розмір носите взагалі?
- ДмитроПродавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 45.5
Дизайн супер, устілка мʼяка, але матеріал… нога не дихає, при отриманні не забирав
- Достоинства:
- Дизайн
- Недостатки:
- Матеріал
- Віктор К***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 43.5
Кросівки гарно сидять на нозі, але для мене мій розмір 43,5 замалі
- Недостатки:
- Тканина котра знаходиться в передній частині затонка і не тримає форму, що нівелює загальний вигляд кросівок
- Сергій П***Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 45.5
Я ношу 44-44.5 розмір, ця модель 45.5 розміру була замала
Соответствие размеру