- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
не рекомендую, може так чисто на пару тижнів і то через раз його носити, якщо на кожний день — НІ, кишеня зроблена з якогось матеріалу, якщо чимось доторкнутись — одразу залишається слід
Соответствие указанным размерам
Соответствует
- Ірина І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
За таку вартість непоганий рюкзак, місткий. Із мінусів – часто забруднюється тканина нижче надпису Adidas (погано преться)
- Руслан Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
За свої гроші простий хороший рюкзак, купив те що хотів
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Хаки
Рюкзак як на мене якісний, на літо те що треба, пошиття хороше нитки ніде не стирчат,бік і низ з товстого матеріалу, за таку ціну треба брати ще й виробник В'єтнам.
- Достоинства:
- Adidas за невеликі гроші, виробник В'єтнам
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Кому він там не такий,я нз.Зроблено все добротно,шви рівні,все гарно,собачки надійні як по мені,перевозив відро огірків на вєліку 20 км,нічого не відірвалось,не відпало) Рекомендую)
- Руслан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Хаки
Спинка конечно не жесткая,но за такие деньги мешок сгодится,тормозки тягать на работу.
- Достоинства:
- Бренд,цена.
- Недостатки:
- Пока нет
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Рюкзак непоганий, але від Adidas чекав чогось більшого. Виглядає нормально, але форму тримає погано. Задня стінка і дно - трохи товстіші за інші стінки. Пошито аккуратно, ніде ніяких ниток не висить, всі шви рівні, але сама тканина не дуже сподобалась. Рюкзак доволі об'ємний і високий. На фурнітурі присутні логотипи Adidas. Дуже дивно, що на блискавці основного відсіку тільки один бігунок (собачка), відповідно застібається лиш в одну сторону.
- Достоинства:
- Якість пошиття
- Недостатки:
- Застібається тільки в одну сторону, тканина
- Ігор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
- Надія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Стильний рюкзак, по якості класний, раджу до покупки.
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороший,якісний рюкзак.Місткий,лаконічний дизайн,акційна ціна.
- Достоинства:
- Бренд,ціна
- Недостатки:
- Не виявив
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Дуже тонкий матеріал, кишеня пласка, в неї мало що покладеш, максимум якийсь папірець. А найголовніше на головній застібці лише одна собачка, тобто щоб щось з рюкзака достати, потрібно його повністю по кругу відкрити, при чому матеріал такий тонкий, що є ризик випадання вмісту рюкзака. Зробила повернення.
- Достоинства:
- Не знайшла
- Недостатки:
- Тонкий матеріал, змійка відкривається лише з одного боку
Соответствие указанным размерам
Соответствует
- Лена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Хаки
Ок.
- Достоинства:
- Ок.
- Недостатки:
- Немає.
- Игорь Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Хаки
Хочеться спросить продавца:"В каком месте твердая спинка?"То,что там два слоя ткани и непонятный наполнитель не придаёт жесткости совсем.Ладно,попробую на пляж таскать....
- Достоинства:
- Название фирмы
- Недостатки:
- Цена явно завышена.