- Олександр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 46
Тягі просто бомбезні. Легкі, стопу тримають відмінно, амортизують ніби ти по мʼякій ваті ходиш і бігаєш. Дуже раджу
Соответствие полноте
Узкая
Соответствие по подъему
Низкий
Соответствие размеру
Соответствует
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 44
На вигляд дуже гарні, легкі та м'які ходити одне задоволення, бігати ще не спробував, але здається що буду просто летіти.
- Недостатки:
- Поки що не знайшов, подивимось в процесі експлуатації!!!
- Василь Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с бежевым и серым. Размер: 42.5
Все супер.
Соответствие полноте
Средняя
Соответствие по подъему
Средний
Соответствие размеру
Соответствует
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с бежевым и серым. Размер: 44.5
Отличные кроссовки. Можно смело брать на пол размера больше, особенно, если берете для бега.
- Валерий К***
Подскажите а на лето не жаркие
- Роман С***
Кроси дуже достойні, я сам не думав що такі супепрові, бігав завжди в Асіксах, для бігу дуже швидкі, вентиляція і продувка супер, пр жарі в них бігати супер, сітка в них тоненька і майже прозора, вообщем кроси супер особенно для швидкого бігу.
Бігаю HOKA RINCON 3, і Asics Nimbus 23, то ці кроси Адіки як на мене прказались кращими мені за два дні бігу. Ну вони скоросні в них дуже клсно бігти скоросні треніровки - Максим Д***
Adidas недооцінений для бігу)
Років 4 тому Бостони брав, так пластикова пружина у підошві додала швидкості, а головне - кросівки почали робити правильну постанову ноги, яка почала викривлятися від попередніх.
Ну і міцність - підошва досі ціла і не терлася до піни, хоча пробігли дуже багато)
- Максим Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с темно-серым. Размер: 47.5
Очень легкие и удобные кроссовки.
Подошва хорошо амортизирует.
Фиксация стопы шнурками и подушечками над пяткой отличная.
Кроссовки для ровного асфальта, просто ходить в них и бегать.- Достоинства:
- Легкие, хорошая амортизация, надежная фиксация стопы
- Недостатки:
- Пока не обнаружено
- Антон
подскажите они для широкой стопы подойдут?