Отзывы покупателей о Мужские кроссовки для бега Adidas Adizero Sl2 M JQ0351 40 (6.5UK) 25 см Ftwr White (4067907526435)

• Олександр Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 46
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Тягі просто бомбезні. Легкі, стопу тримають відмінно, амортизують ніби ти по мʼякій ваті ходиш і бігаєш. Дуже раджу

• Соответствие полноте

Узкая

• Соответствие по подъему

Низкий

• Соответствие размеру

Соответствует

• Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 44

На вигляд дуже гарні, легкі та м'які ходити одне задоволення, бігати ще не спробував, але здається що буду просто летіти.

Недостатки:
    Поки що не знайшов, подивимось в процесі експлуатації!!!
  • Василь Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с бежевым и серым. Размер: 42.5
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Все супер.

• Соответствие полноте

Средняя

• Соответствие по подъему

Средний

• Соответствие размеру

Соответствует

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с бежевым и серым. Размер: 44.5

Отличные кроссовки. Можно смело брать на пол размера больше, особенно, если берете для бега.

• Валерий К***

Подскажите а на лето не жаркие

• Роман С***

Кроси дуже достойні, я сам не думав що такі супепрові, бігав завжди в Асіксах, для бігу дуже швидкі, вентиляція і продувка супер, пр жарі в них бігати супер, сітка в них тоненька і майже прозора, вообщем кроси супер особенно для швидкого бігу.
      Бігаю HOKA RINCON 3, і Asics Nimbus 23, то ці кроси Адіки як на мене прказались кращими мені за два дні бігу. Ну вони скоросні в них дуже клсно бігти скоросні треніровки

• Максим Д***

Adidas недооцінений для бігу)
      Років 4 тому Бостони брав, так пластикова пружина у підошві додала швидкості, а головне - кросівки почали робити правильну постанову ноги, яка почала викривлятися від попередніх.
      Ну і міцність - підошва досі ціла і не терлася до піни, хоча пробігли дуже багато)

• Максим Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с темно-серым. Размер: 47.5

Очень легкие и удобные кроссовки.
    Подошва хорошо амортизирует.
    Фиксация стопы шнурками и подушечками над пяткой отличная.
    Кроссовки для ровного асфальта, просто ходить в них и бегать.

Достоинства:
    Легкие, хорошая амортизация, надежная фиксация стопы
    Недостатки:
    Пока не обнаружено
    • Антон

подскажите они для широкой стопы подойдут?