Отзывы покупателей о Мужские кроссовки для бега adidas Duramo 10 GW8344 45.5 (10.5UK) 29 см Серые (4065418353359)
Нет в наличии
- Алексей З***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный с белым. Размер: 45.5
Лучшие для бега, не надо переплачивать за буст.
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Синий. Размер: 45.5
Гарні кросівки і ціна нормальна
- Артемий Б***
Підкажіть будь ласка, підошва з піни ?
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный. Размер: 44.5
По-перше: якщо у Вас широка ступня- вони для Вас, в мене вузька і вигляд мають не дуже.
По-друге: розмір не відповідає...вони трохи завеликі. Знаю що пишу, замовляв на Розетці різні Адідаси 44,5, але тільки ці завеликі.
Головне, що є можливість повернути назад, оформив повернення товару і чекай на гроші.Соответствие полноте
Широкая
Соответствие по подъему
Средний
Соответствие размеру
Большемерит
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный. Размер: 43.5
Зручні та легкі кросівки. Пошиті чудово. Добре сидять на нозі. Розмір вибирав по устилці в розмірній таблиці, підійшли ідеально.
- Достоинства:
- Легкі, зручні, чудово підійдуть для бігу та ходьби на великі відстані. Виготовлені в Індонезії.
- Недостатки:
- Андрій О***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Серый. Размер: 42.5
на ноз морщиться союзка переня частина, коли не одягнуті вигляд супер.
- Достоинства:
- Гарний вигляд, легкі, зручні
- Недостатки:
- на ноз не гарно дивиться
- Ольга Я***
У них повнота для вас велика. На широку ногу.
Доброго дня! Кросівки дуже класні, але є один великий мінус. Надто слабкий верх спереду, дуже морщиться коли на нозі А при ходьбі ще більше.
Не знаю прийдеться повертати, на нозі вигляду ніякого. Носив кросівки різних виробників в основному Asics такого не було.- Достоинства:
- Класний вигляд, дизайн
- Недостатки:
- Гарні тільки на вітрині.
- Александр
Они не для показа на подиуме( Читайте описание кроссовок: "для бега"! Они не для понтOFF на дискотеке в сельском клубе. Они для Спорта....
- Дмитро Д***Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный с белым. Размер: 44.5
За такі гроші дуже круті та зручні
- Достоинства:
- Легкі та зручні