- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кремовый с фиолетовым. Размер: 37.5
Чесно кажучи, вперше купую взуття adidas, тому порівнювати нема з чим. Дуже сподобалась ця модель і колірна гама, на офіційному сайті її вже не було. З першого разу по розміру не попала, у мене довжина стопи 23,5 і 38 виявився завеликим. Замовила вдруге 37.5, наче ок. Оскільки ніколи не носила adidas, не знаю, наскільки вони витривалі - здалося, що ця замша на носках дуже ніжна, бо приїхала вже трохи з заломами. У перший же день сильно натерла ноги, тому одразу варто купувати стік від натертостей. Загалом поки враження неоднозначні. Можливо, пізніше доповню відгук.
- Достоинства:
- модель, дизайн
- Недостатки:
- "ніжна" замша, невідповідність розміру
Большемерит
- Таня Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с бежевым и белым. Размер: 38
Давно задивлялася на ці кеди, врешті решт купила. Спочатку була дуже задоволена кеди зручні, легкі, але після першого миття зʼявилися жовті полоси на замші, які неможливо тепер вивести . До цього купувала і носила не одну пару взуття бренду adidas ніколи такого не було. Виходить це не оригінал? Розчарована
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
- Вероніка С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с розовым. Размер: 40
Задоволена
- Анастасія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кремовый с фиолетовым. Размер: 39.5
Це не оригінальні кросівки, а також не шкіряні. Вони дуже схожі на оригінальні але при отриманні дуже добре перевіряйте якість.
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с серым. Размер: 40.5
Якісне зручне взуття . На устілку 25.5см беру 40.5р
- Достоинства:
- Шкіряні, зручна модель, носяться добре,якість на рівні
- Недостатки:
- Не виявила
- Альона І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным и серым. Размер: 38
Класні кеди , орієнтуйтесь на заміри , не на розмір
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым. Размер: 37.5
Советуем, оригинал
- Яна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Размер: 39.5
Чудові кеди!
- Ярослава Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый. Размер: 37.5
Як кажуть :"Взула і забула" -зручні ,модні ,стильні ,коротше -сподобались.
- Достоинства:
- Сподобались
- Недостатки:
- Поки не знаю
- ОЛЕНА І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым. Размер: 38.5
2 місяці донька їх не знімає-тому якість хороша.
- Достоинства:
- Крутезні.
Средний
Соответствует
- Маруся Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 35.5
Не деформуються з часом і виглядають охайно і сучасно
- Оленка А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый. Размер: 36
Несподівано м’які та приємні до ноги. Виглядають дорого
- Наталя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный со светло-зеленым. Размер: 36
Улюблена пара на літо!
Комфорт відчувається з перших кроків - Софія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с бежевым. Размер: 36
Текстиль якісний, не рветься, з першого дня стали улюбленими
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Размер: 36
Одягнула один раз і більше не знімаю))) Навіть після багатьох годин не натирають
- СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с бежевым. Размер: 38
Дуже красиві. За всіма ознаками — оригінал, сподіваюсь, так і є На 23.5 см підійшов 38, є трохи вільного простору. Дякую за мега швидку безкоштовну відправку
- оксана м***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным и серым. Размер: 40
Лёгкие, удобные вообщем классные
- Марія Л***
Вітаю! Ви брали 40? Розмір в розмір ідуть?
- Дарина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым. Размер: 39.5
Дуже класні кеди, зручні
Якість супер- Недостатки:
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 37.5
Мені подобаються, ношу десь місяць, але не кожен день і в суху погоду, то все ок, зручні, виглядають акуратно на ніжці
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 38
Кому важливо - враховуйте, що деталь на носку - це не гладка шкіра, як вся інша поверхня, а нубук. Саме ця деталь якраз і найбільше брудниться, тому точно потрібно користуватись водозахисним спреєм і уникати дощової погоди.
- Достоинства:
- Стильні, зручні, повнорозмірні
- Недостатки:
- Носок з нубуку
- Яна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным и серым. Размер: 36.5
Розмір підійшов ідеально, на 36 повномірний. Зручно, легко, ідеально.
Кеди супер, дуже зручні
- Достоинства:
- Гарна якість
- Недостатки:
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-бирюзовый. Размер: 40.5
На стопу 26 см розмір 40,5 чудово підійшов. Дуже задоволена, дякую!
Средний
Соответствует
- Дарина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным и серым. Размер: 38.5
Супер! Класні кросівки, розмір підійшов дуже задоволена
- Дарья Б***
Добрый день!) подскажите, пожалуйста, вам 38,5 подошел на какую длину стопы?
- Оксана
Дарья, если вам еще актуально, то заказывала 38.5 на стопу 24.5 см и подошли отлично, хотя боялась, что будут маломерить. Но я брала еще на примерку 39.5, и вот они тоже неплохо сели, поэтому если стопа хоть немного больше 24.5 см, то лучше тогда брать 39.5
- Валентина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным и серым. Размер: 38
Легенькі, зручні.
- ОленаПродавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным и серым. Размер: 39.5
Розетка, взуття не може бути в такому стані. Лівий виглядав просто жахливо! Воно має бути ідеально новим.
По самій моделі:
Дана модель не на широку ногу, бо вони і так тіснувато для пальців, тому якщо ніжка не широка - це ваш варіант. В іншому випадку можуть натирати і тиснути ноги, а в літку навпаки має бути вільніше.
Модель легко відчувається на нозі. Але по зручності - бувають зручніші моделі. Як не дивно, їхня ж дешевша модель court краще відчувається при ходінні , мʼякше, але там верхній матеріал на пару сезонів. Ці ж по якості шкіри мали б бути краще, однак лівий кед мені зовсім зіпсував враження, тому за якість шкіри я нічого не напишу.
Висновок: Купувати зімʼяте "барахло" - бажання відсутнє, тому відмова.- Достоинства:
- Чисто субʼєктивно - легкість, можливо шкіра
- Недостатки:
- Зовнішній вигляд в якому приїхали, зручність.
- Ірина В***Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 37.5
Купила саме тут, дуже задоволена, ношу від травня! Часто одягаю, стан ідеальний, ношу в різну погоду, миються чудово, я задоволена на всі 100%
Купила 37,5 і ношу також 37-37,5- Достоинства:
- Зручні
- Дарья М***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с серым. Размер: 38
Це не оригінальний товар. Продаючи копію пишіть про це в описі.
- Недостатки:
- Аромат, якість, явна підробка
- Наталия Ц***Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Размер: 37.5
Кроси супер! Яскраві, зручні. Розмір 36.5 йде на 36. Раджу)
- НаталіяПродавец: Rozetka. Цвет: Светло-бирюзовый. Размер: 40.5
замовляла розмір 40,5....на стопу 26см вони завеликі майже на 1см,хоча розмірна сітка бренду Adidas пропонує на мою довжину розмір 42
- Достоинства:
- віглядають круто,якісно...виробник індія
Большемерит
- Віктор В***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный. Размер: 39.5
Фотографії не відповідають опису і фактичному кольору взуття. На фото білі з зеленими смужками, в описі чорні і по факту отримання замовлення - чорні
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Помилку на сайті виправлено.
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Бежевый с черным. Размер: 40.5
на стопу 26 см 40,5 ідеально....нарешті я їх знайшла...
Высокий
Большемерит
- Алла С***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Белый с темно-зеленым и серым. Размер: 37.5
Сподобались, все ок.
- Дана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Белый с персиковым и бежевым. Размер: 40
Дуже круто виглядає, в принципі комфортно, але не найкращий матеріал
- Достоинства:
- Вигляд