Отзывы покупателей о Робот-пылесос AENO RC1S

Оценка пользователей 4.14/5
  • Оксана Ш***

Досить хороша річ, але у нас з ним виникла проблема.
    Після 5 місяців без проблемного використання виникла проблема з передніми щітками - вони після одного з прибираннь не вимкнулись і постійно працюють до цього моменту. Постійно працюють, тобто навіть тоді, коли він стоїть на зарядці. Зупинити, цю шайтан-машину, можна тільки вимнувши його на кнопку збоку на корпусі.
    Шукали як його скинути до заводських установок, можливо це б допомогло, але не знайшли.

Взагалі, - річ чудова, повністю ним задоволені, але...
    Чекаю відповідь продавця, що можна зробити в цій ситуації.

Достоинства:
    Сила втягування, автономність, простота використання
    Недостатки:
    Досить гучний коли вигружає сміття в станцію, "шалені" щітки які неможливо вимкнути.
      Представник бренду

Добрий день, Оксана! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями i звернули на це нашу увагу. Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією. Рекомендуємо Вам звернутися до сервісного центру або за місцем покупки для передачі пилососа на діагностику в рамках гарантії. Адреси сервісних центрів можна переглянути на сайті ссылкаЯкщо у Вас виникнуть додаткові запитання, Ви завжди можете звернутися до служби підтримки AENO.

• Олексій В***

Впринципі непоганий робот пилосос, але заявлені недоліку дуже псують досвід використання

Достоинства:
    Гарно прибирає, більш менш зручний застосунок
    Недостатки:
    Чомусь періодично злітає побудована мапа, та перестал вивантажувати сміття у док станцію, хоча у застосунку все увімкнено, та погано залазить на килим з високим ворсом та застряє

Доброго дня, Олексій!
      Дякуємо Вам за придбання продукції AENO. Для того, щоб розібратися в ситуації нам потрібно більше інформації. Прохання звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.

• Антон

Покупкою задоволений, але є нюанси. Пилососить і вологе прибирання робить відмінно. З першим налаштуванням проблем не було взагалі. За перший проїзд по квартирі побудував карту, яку я вже налаштував і виставив заборонені зони біля кошачої тарілки з водою і доріжок(він на них не заїжджає а просто штовхає перед собою), а також біля зони з маленьким ліжником(щітки просто напросто заплутуються у високому ворсі). Наступного дня ця карта просто кудись зникла і відправив його побудувати нову. Побудував він її не під прямими кутами а трошки під кутом 30° , через що виставити прямокутні зони вже не було можливим. Тож треба було її видаляти і будувати заново. На нічне прибирання за зачиненими дверима як хтось здається писав, його не поставиш, тому що при заїзді на док станцію можна прокинутись немов від прольоту ракети, дуже шумна.

Достоинства:
    Добре пилососить і робить вологе прибирання. Не потребує чистки від пилу. Можливості додатку. Комплектація (щітки, мішки, пульт можливо комусь знадобиться)
    Недостатки:
    Не заїжджає на доріжки, а штовхає їх. Щітки заплутуються в високому ворсі. Глюки в додатку. Дуже шумна док станція

Доброго дня, Антон!
      Дякуємо, що знайшли час, щоб написати відгук та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі пилососа від бренду AENO, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.

• Бутенко Є***

Користуємось два тижні, мали можливість гарно протестувати. Доволі гарно виконує свою роботу якщо прибрати все зайве з підлоги. Зручно, що можна виставити таймер, а також керувати їм, коли сам не знаходишся вдома. На прибирання квартири 100 м витрачає менше години часу, це ще залежить від того скільки перепон залишено на підлозі. Вологе прибирання за рахунок маленької ганчірки виконується дуже слабо, навіть при максимальній подачі води. Тому ми вирішили для себе користуватись їм лише як пилесосом, тим паче, що нікому змінити контейнер для води при відсутності господарів вдома.
    Перевагу все таки відчули, по перше, тепер діти у визначений час слідкують щоб іграшки і тому подібне не валялось під ногами,а відповіднл візуально чистіше, а по друге, все таки цей помічник звільняє трохи часу хазяйці. Перевагою ще є самоочищуюча станція, тому не потрібно щодня витряхати і чистити контейнер для сміття, а лише час від часу слідкувати за ним і за щітками, знімати/обрізати волосся наприклад.
    Подарунок дружині сподобався.

Достоинства:
    Гарно пилесосить, керування на відстані
    Недостатки:
    Вологе прибирання не повноцінно виконується.

Доброго дня, Євген!
      Дякуємо, що знайшли час, щоб написати відгук та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі пилососу від бренду AENO, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів.

• Євген Л***

Загалом задоволений даним пилососом.
    Якщо дати кругову посилену, то він починає в одній точці, а закінчує в іншій,тобто трохи гуляє ЖПС, або чим він там користується.
    А так - супер апарат.

Достоинства:
    Пилососить ) досить потужно
    Недостатки:
    трохи гуляє орієнтування

Доброго дня!
      Дякуємо, що знайшли час, щоб написати відгук та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі пилососа від бренду AENO, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. Пилосос орієнтується за допомогою датчика LiDAR та карти приміщення, яку він будує. Щодо орієнтування пилососа Ви можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылканадіслати відео та детально описати ситуацію. Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.

• Даяна

Це просто знахідка. Квартира 110м, прибирає повністю + ще залишається заряд для вологого прибирання.
    Немає популярних проблем з картою, лише 1 раз переплутав кімнати. Але можна скинути налаштування й він намалює нову. З килимами та порогами проблем немає. Якщо десь не досмоктав, то повернеться й прибере. Вологе прибирання топ, резервуар великий й залишається вода, її обов'язково треба прибрати.
    Окремо хочу зазначити наявність ручного кермування. Голосові повідомлення зрозумілі. Найкраща покупка у 2022 році.

Достоинства:
    Гарний, довго тримає заряд, незамінний
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за відгук та вибір бренду AENO. Бажаємо Вам лише позитивних емоцій і вражень під час експлуатації нашої поодукції!

• Александр Ж***

Отличный пылесос, конечно обычный пылесос и швабру он не заменит, но теперь они достаются намного реже.

Достоинства:
    Время, ваше время на уборку.

Добрий день, Олександр!
      Дякуємо, що вирішили поділитися своєю думкою, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів.

• Александр Х***

Сам робот-пилосос працює добре, але док станція нормально не працює. Як тільки включаєш її в розетку одразу втягує в себе сміття при тому, що пилосос на неї не заїхав. І автоматично пилосос не можливо заряджати на док станції, тому що вона постійно тягне сміття

Достоинства:
    Пилосос працює дійсно круто
    Недостатки:
    Док станція не працює

Доброго дня, Олександр!
      Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Просимо Вас звернутися до сервісного центру ссылкадля уточнення деталей даного випадку та вирішення цього питання. Дякуємо за розуміння.

• Дмитро П***

Купил недавно этот пылесос, долго не мог решиться, но оказался хорошим помощником! Чтобы убрать типичный мусор (крошки) на кухне или шерсть котика, его мощности хватает с головой, пользуюсь на средней или эко (всего 4 режима). Настраивается и подключается к wi-if легко, приложение понятное, позволяет создавать много интересных сценариев автоматизации, ну или просто выставить режим расписания и забыть, пылесос дальше сам все сделает) НО:
    - Тонкие и легкие коврики пылесосить не получается (коврик в ванной), т.к. его щеточки спереди просто отталкивают в сторону.
    - Все же есть определенные проблемы с тонкими проводами, запутываются на передних щеточках, пару раз приходилось ручками помогать ему выбраться.
    - Полы моет на троечку, если у вас паркет или ламинат (выставляйте смело уровень воды - высокий). С плиткой дела проходят лучше, уровень воды - низкий-средний, справляется ОК.
    В целом добротная комплектация, есть 2 запасные щетки, 1 5 мешков для сбора мусора у док-станции, запасная тряпочка для влажной и фильтры для сухой уборок.
    Уровень шума, были удивлены, что пылесос может работать *тихо (на эко-средний) за закрытой дверью, в комнату, почти не слышно, что плюс для тех, кто работает дома. У нас котик и он боится шума стационарного пылесоса, а на этот не обращает внимания.
    Рекомендую к покупке!

Достоинства:
    - Навигация
    - сухая уборка
    - уровень шума
    - комплектация
    - приложение и управление через телефон
    - качественная сборка
    - есть станция
    - функция самоочистки
    Недостатки:
    - баг в приложении: после уборки по расписанию, сбрасываются индивидуальные настройки для каждой комнаты.
    - запутывается в тонких проводах
    - уборка тонких/легких ковриков
      Представник бренду

Вітаємо Вас, Дмитро! Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Нам дуже приємно, що ця модель робота-пилососа від AENO прийшлась Вам до вподоби. Щодо налаштувань в додатку, просимо Вас звернутися в чат технічної служби підтримки на офіційному сайті виробника. Будемо раді допомогти! Бажаємо найкращих результатів, а також легкої та довготривалої експлуатації!

• Никита

Отличное качество! Прекрасная навигация и исполнение на 5+
    Есть несколько режимов и все очень хорошо работают. Можно выбрать в каких местах не нужно убирать и он туда реально не едет. Отлично моет

Достоинства:
    убирает даже лучше чем ожидалось
      Представник бренду

Вітаємо Вас, Нікіта! Дякуємо за відгук і високу оцінку техніки AENO. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!

• Денис Л***

Я холостяк с золотым ретривером, который очень сильно линяет. И естественно пылесосить каждый день я не хочу. Решил приобрести робот-пылесос.
    Очень доволен приобретением. Хорошо и качественно убирает. Не громкий

Представник бренду

Добрий день, Денис! Ми дуже раді, що вам сподобався робот-пилосос RC1S. AENO прагне забезпечити найкращу якість, і це доводить нам, що ми досягли цього.

• Наташа Р***

Користуюсь роботом трохи більше, ніж 2 місяці і просто вражена. Вирішила і батькам подарувати на річницю весілля))
    Спершу думала, що буде важко з усіма функціями розібратись, але ні. Усе дуже просто і зрозуміло. Функціонал дуже якісний, свої фунції робить чудово.
    робот зовсім не "дурний", якщо так можна сказати. Бо перед цим уже був досвід з роботом, то той постійно їздив по одному місцю - з цим такого немає (прибирає усе)

Достоинства:
    Хорошо прибирає, якісні матеріали, я тепер більше відпочиваю))
    Недостатки:
    ціна, але він того вартий!
      Представник бренду

Доброго дня, Наталія! Дякуємо, що знайшли час, щоб написати розгорнутий відгук та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі робота-пилососа RC1S. Ми дуже цінуємо Вашу думку стосовно техніки нашого бренду. Будьте впевнені у Вашому виборі та користуйтесь із задоволенням!

• Руслана М***

Дуже довго обирала робот-пилесос для дому. Це вже не перший мій едвайс, тому знаю з чим порівнювати.
    Так от, цей пилесос - це просто Айфон у світі Андроїду)) Ну серйозно! Вартий кожної копіїчки
    Після нього завжди ідеальна чистота, наче я сама тільки-но все вичистила. Обслуговування легке, ніяких тобі заморочок.
    Потужний, міцний, заряду вистачає на довго!

Достоинства:
    Справляється зі своєю задачею на 200%
      Представник бренду

Добрий день, Руслана! Дякуємо Вам за придбання продукції AENO. Щиро раді, що Ви змогли оцінити переваги даної моделі робота-пилососа RC1S. Бажаємо завжди відмінних результатів з технікою нашого бренду!

• Андріанна М***

Пороги 2 см и даже 1 см, а также ковёр с высоким ворсом для этой модели абсолютно не посильны. В ковре путается, плохо на него взбирается и прекращает двигаться. Хотя в характеристиках эти все опции заявлены. Очень расстроена

Представник бренду

Добрий день, Андріанна! Дякуємо за придбання робота-пилососа AENO. Вдячні за Ваш відгук. Ваша думка важлива для нас і буде врахована. З питань експлуатації Ви можете звернутися в службу підтримки чат-боту на офіційному сайті виробника. Ми завжди раді допомогти. Бажаємо успішного та комфортного використання!

• Лазар Р***

Купив робот пилосос і в той же день відправив в сервісний центр неякої відповіді гарантія закінчується яку вони давали 14 днів що робити незная

Представник бренду

Добрий день! Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися із такою ситуацією. Наша служба підтримки намагалася зв'язатися з вами по емайл, але, на жаль, не отримали від вас відповіді. Вам необхідно звернутися до служби підтримки Rozetka та уточнити інформацію у них.

• Лазар Р***

На почті у мене ніякої інформації від вас немає на якій адрес ви писали

Представник бренду

Добрий день! Останній лист був надісланий вам 27.06 на адресу lazarroma2******.c*m

• Богдана Т***
    Продавец: Rozetka

Купила пилосос у травні,замовляла на розетці. За три прекрасні місяці використання зіткнулася з декількома проблемами.
    Перша це потрапляння води у контейнер для пилу,де розміщенні дроти, при його митті, хоча на самому контейнері пише що його можна мити при проточній воді.
    Друга проблема це докстанція. Одного прекрасно дня просто,пилосос як завжди заїхав на неї після прибирання, і при висмоктуванні пилу, від сили тяги, просто відірвалася верхня кришка із шурупами і пластиком.
    Тому краще не купляйте цей мотлох за такі гроші, не повторюйте моїх помилок.

Достоинства:
    Сам пилосос досить сильний, справляється із коврами і шерстю від мейкуна
    Недостатки:
    Недоброякісна збірка, шурупи видно що недокрученні. Проблема із док станцію яка зламалася за три місяці. Проблема із відсіком для пилу, потрапляння води при митті у відсік з дротами. Карта збивається.

Добрий день, Богдана!
      Шкода, що у Вас трапилася така ситуація. В інструкції до робота-пилососа наведена детальна інформація, щодо догляду за пристроєм в тому числі й за контейнером для сміття. З контейнера потрібно витрусити сміття і пил в кошик, відкрити засувки і витягніть з контейнера для пилу решітку попереднього фільтра, потім HEPA-фільтр і пінний фільтр та очистити їх щіткою або сухою ганчіркою. Сам же контейнер можна протерти вологою серветкою.
      Рекомендуємо дочекатися поки вода висохне, бажано, щоб контейнер знаходився в такому ж положенні як на фото. Далі звернуться у сервісний центр – для перевірки ланцюга на коротке замикання та діагностики док-станції. Контакти сервісних центрів вказані на офіційному сайті виробника ссылка

• Артем Б***

Пользуюсь около месяца , работу свою делает на все 100% , покупкой доволен

Добрий день, Артем!
      Дякуємо Вам за придбання продукції AENO. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!

• Ігор Г***
    Продавец: Rozetka

На момент вибору робота зупинився саме на цій моделі, так як даний варіант досить хороший у параметрах та ціні. Легко справляється як із сухим так і з вологим прибиранням. Добре орієнтується по приміщенню. Рекомендую!

Достоинства:
    Ціна-якість
      Представник бренду

Вітаємо Вас, Ігоре! Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Нам дуже приємно, що ця модель від AENO прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо найкращих результатів, а також легкої та довготривалої експлуатації!