- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сказали що працює добре
- Наталья С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я приватний викладач, цей ламінатор мені дуже підходить. Те, що там є вбудований різак для бумаги (може робити також перфорацію) - це взагалі знахідка! Я виготовляю свої методичні посібники і ламінатор - це просто знахідка!
- Достоинства:
- дуже гарний ламінатор, мені дуже подобається
- Недостатки:
- В перемикачі різака є така маленька штучка - пластиковий фіксатор. Чомусь він у мене не хотів відкриватися і відвалився. Тому я цю круглу штучку притримую руками, коли ріжу.
- Руслан Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
У характеристиці заявлено про максимальну товщину плівки у 125 мкм. Сьогодні пробували ламінувати плівкою у 100 мкм. Пристрій нагрівся, засвітився індикатор. Після навіть 2 проходів плівку не запаює. Змінювали виробника плівки. Результат незадовільний. Хочу обмін на інший
- Достоинства:
- Не виявив
- Недостатки:
- не ламінує
- Іван С***
Зверніться в сервіс, ламінатор впевнено працює з товщиною плівки 125мкр, але треба щоб папір був 80г/м2. Дуже хороша моделька!
- Наталія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добрий день, вчора отримала ламінатор, але виявила що відсутній заокруглювач кутів, який був заявлений в комплекті. Як вирішити це питання?
- Светлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер. Швидко нагрівається, якісно ламінує, різак добре ріже.
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Легкий, простий у використанні, компактний. Для тих потреб, які переслідувалися при придбанні цього пристрою, він чудовий.
- Достоинства:
- Легкий, простий у використанні, невеликий.
- Недостатки:
- Поки не виявлено.
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже хороший ламінатор, рівно ламінує, чудова додаткова функція різака та обрізання кутів. Дуже задоволена приладом.
- Достоинства:
- Доступна ціна, якісне ламінування.
- Недостатки:
- Потрібен деякий час для прогріву приладу і досить сильно нагрівається. Але чи це недолік, досить спірне питання.
- Андрей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ламинатор куплен еще летом 2021 года. Пользуюсь в домашних условиях пару раз в месяц. Нареканий нет. Подробнее в #мояраспаковка
- Достоинства:
- многофункциональность
- Недостатки:
- невзрачная упаковка
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
безвідмовний
- Достоинства:
- Багато допоміжних фунцій
- Недостатки:
- Поки нема
- Екатерина Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший ламинатор. Уже год в активном использовании.
- Достоинства:
- В нем всё мобильно: резак есть, плюс степлер для углов можно прятать в самом ламинаторе, там есть оксек. Сам ламинатор удобный в работе.
- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовила даний ламінатор для друку дидактики. Супер інструмент! Як я працювала раніше без нього?
Ламінує і гарачим і холодним, пропускаю плівку 100 мкр, ламінувала навіть фетрові кружечки. Є різак, що дуже полегшує процес, ножик для куточків-всі однакові і не колючі.
Задоволена на всі !- Достоинства:
- Ламінує, ріже, кутики обкушує, замовила накладним платежем Justin-оплатила лише товар, без зайвих %.
- Олеся Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Забрала замовлення все працює! Дякую розетці за турботу про клієнтів
- Достоинства:
- Все працює
- Віктор З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
ламінує) використовуємо плівку 125 (максимальна товщина згідно опису) - іноді потребує двох проходів (ще залежить від паперу - щось товше звичайного офісного звісно має ламінуватись за кілька проходів)
покупкою задоволений. користуємось кілька місяців - поки що без нарікань- Достоинства:
- ножі для розрізання - хоча треба прикладати деякі зусилля
- Недостатки:
- не побачив
- Ксюша К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила ламинатор по отзывам. Всё сделала по инструкции но не ламинирует.
- Яся
С сервисом свяжитесь - подскажут.
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ламинатор хороший, но есть одно но... Посоветуйте, пожалуйста, такую пленку для нее, которая не будет браться волной? Просто такая ситуация, я выбрал этот ламинатор по хорошим отзывам, так как в этом новичек. По характеристикам этот ламинатор может тянуть максимум пленку 125 мкм, но пленка с такой плотностью используется при температуре 115-130 градусов, а ламинатор нагревается до 135. По этому результат ламинирования получается с волной. Но еще вроде причина может быть в натяжении самой пленки. Может посоветуете, если кто то знает?
- Александр П***
Пришлось отправить по гарантии
- іра м***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- іра м***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре ламінує. Хороший ламінатор у своїй ціновій категорії.
- Достоинства:
- Легкий у користуванні
- Недостатки:
- Не виявила.
- уляна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший ламінатор для домашнього користування, школи!! Є різні види обрізки
- Достоинства:
- недорогий
- Недостатки:
- комплектація була неповна, був відсутній кутовий обрізач
Эксперт RozetkaДоброго дня, Уляна! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.
- Ирина С***
Согласна, ламинатор очень неплох для своей цены. Используем в школе.
Обрезчик углов должен быть на задней стенке - вставлен в корпус.
Хотя, на мой взгляд, он не особо нужен, тк пленка уже с закругленными углами.
- Таня К***Продавец: Rozetka
Добрий день! Прийшла за посилкою на нову пошту,а розетка замовила повернення мого замовлення без причини. Чому? Довго мені чекати її знову?
- Денис М***Продавец: Rozetka
Брали ламинировать доки на судне. Полет отличный, большой ресурс.
- Достоинства:
- Быстро и качественно
- Сергей П***Продавец: Rozetka
Для небольшого офиса самое то.
- Достоинства:
- Работает без проблем
- Недостатки:
- За такую цену - нет
- Светлана М***Продавец: Rozetka
хороший ламинатор
- Елена К***Продавец: Rozetka
Хороший ламинатор для нетолстой пленки и еще очень нужные аксессуары
- Достоинства:
- недорогой, + куча аксессуаров