- AI аналіз відгуків50 відгуків: 89% позитивних, 7% нейтральних, 4% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Анжела Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ніжний запах не їдкий ,але інші запахи перебиває
- КонстантинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ок
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ok
- Лариса Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємний, солодкувато-свіжий аромат та зручний формат спрею. Швидко освіжає приміщення.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Завжди купую тільки air wick. Приємний запах, не хімозний і вистачає на довго. По знижці взагалі топ.
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ніякого аромату.Не рекомендую
- Ірина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупкою задоволена
- Достоинства:
- Тримає запах
- Недостатки:
Представник постачальникаІрино, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Air Wick
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер! Рекомендую!
- Достоинства:
- Аромат, цена
- Недостатки:
Представник постачальникаДмитре, дякуємо за зворотній зв'язок. Ваша рекомендація має велике значення для нас. Користуйтесь із задоволенням. З повагою, команда Air Wick
- Жанна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Аромат загалом непоганий, але не стійкий і не дуже насичений, як на мене
Представник постачальникаЖанно, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Air Wick
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ок
Отримав в мокрій коробці з іншим замовленням, в якій потік освіжувач. Щось з пакуванням покращіть - Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний, приємний запах
Представник постачальникаТетяно, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний
Представник постачальникаВолодимире, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
З повагою команда Air Wick
- Леся М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Він прекрасний!
- Достоинства:
- Запах бомбезний!
- Недостатки:
- Жодного.
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick
- Валентина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємний запах малинки. Дуже подобається цей виробник, найкращі ароматизатори для мене з усіх, якими лишень користувалась.
- Достоинства:
- Аромати, якість, тривала дія
- Недостатки:
Представник постачальникаВалентино, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick
- Валентина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар відповідає опису
Представник постачальникаВалентино, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Air Wick
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємний природній запах, без хімозності. Зручний формат, я повністю задоволена.
Представник постачальникаВікторіє, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Схоже Air Wick змінив формат освіжувачів і, на мою думку, експеримент не вдався. Сприйняття ароматів -справа особиста, але попередні формати були більш приємними на запах. Цей - хімозний і нестійкий.
- Достоинства:
- Зручний дифузор
Ім'я бренду - Недостатки:
- Запах
Представник постачальникаТетяно, дякуємо, що поділилися своїми враженнями!
Хотіли б порекомендувати Вам звернути увагу на інші аромати з колекцій Air Wick.
Упевнені, що Ви обов'язково знайдете той аромат, який Вам сподобається!
Ви також можете звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну пошту [email protected]. Наші фахівці допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання.
Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні.
Вартість дзвінків із мобільних телефонів визначається згідно з тарифами мобільного оператора.
З повагою, команда Air Wick
- Юлия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємний аромат. Гарно працює. Є аерозолі від яких я кашляю, від цього ні, все чудово. Рекомендую
- Достоинства:
- Гарно пахне, не треба багато бризкати.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже приємний запах
Представник постачальникаОлено, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Air Wick
- Елена Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник постачальникаОлено, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
З повагою команда Air Wick
- Роксолана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Один з найкращих ароматизаторів що були у використанні, має приємний не "хімозний" запах.
- Достоинства:
- Приємний аромат
- Недостатки:
Представник постачальникаРоксолано, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший ароматизатор,дієвий,нейтралізує сторонні запахи
- Достоинства:
- Приємний аромат
- Недостатки:
- Малий об'єм
Представник постачальникаГалино, дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас! З повагою, команда Air Wick
- Константин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
занадто солодко насичений. треба робити пів пшика, інакше зразу хочеться провітрити пріміщення. Смак "свіжа роса і білий жасмін" з цієї ленійки сподобався значно більше. ось він - пахне ближче до малини. щось типу фруктової жуйки. має легкий і приєемний аромат. А цей - не дуже, як на мій смак.
- Достоинства:
- приємний солодкий аромат
- Недостатки:
- трохи приторний
Представник постачальникаКостянтине, дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас! З повагою, команда Air Wick
- Надія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовила малину лайм, надіслали жасмін роса. Можливо просто помилка, але що з цим спреєм робити?
- Достоинства:
- Поки немає
- Недостатки:
- Товар не відповідає замовленню
- Анастасия Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер аромат
Представник постачальникаАнастасіє, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick
- Аня С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже кдасний спрей
Представник постачальникаАню, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда Air Wick
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємно пахне, маскує запахи не змушуючи, на довго вистачає
Представник постачальникаЮліє, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда Air Wick
- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цена, качество,,я доволен
Представник постачальникаОлександре, дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! З повагою, команда Air Wick
- Инна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Достатньо сильний запах, не приторний, який гіркуватий. Райські квіти ніжніше пахнуть, але не завджи все перебивають. А цей аромат вбиває всі навколишні аромати, стійкий, "холодний ", свіжий. 1-2 пришики, більш ніж треба.
Представник постачальникаІнно, дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас! З повагою, команда Air Wick
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший ароматизатор, справді прибирає неприємні запахи(досить декілька пшиків),спочатку мені запах був не дуже, бо щось лаванда мені недовподоби,але вже звикла(наступного разу спробую інший запах придбати), брала по відгукам, за що дуже вдячна не байдужим покупцям,які діляться своєю думкою у відгуках
- Достоинства:
- Прибирає неприємні запахи
- Недостатки:
- Особисто мені запах не вау
Представник постачальникаЮліє, дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас! З повагою, команда Air Wick
- е. х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінна якість.
- Достоинства:
- Зручний, відповідає вартості, надійний механізм.
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник постачальникаДякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда Air Wick
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
мабуть, один з найкращих освіжувачів повітря, дійсно вартий уваги, якщо вам потрібен освіжувач)
- Достоинства:
- просто чудовий запах, економний у використанні, гарно справляється зі своєю задачею
- Недостатки:
- не виявлено
Представник постачальникаІване, дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! З повагою, команда Air Wick
- Інна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую
Представник постачальникаІнно, дякуємо за рекомендацію! З повагою, команда Air Wick
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень нежный свежий аромат
- Достоинства:
- На долго хватает
- Александра Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Багато років тільки цієї фірми беремо ароматизатори, та саме в цьому форматі.
- Достоинства:
- Ну дуже на довго вистачає, всі аромати приємні, немає різького аромату як у аерозолів, зручно робити розпилювання.