Отзывы покупателей о Стилус AIRON AirSens with charging case для iPad Белый (6126755813229)
Нет в наличии
- Роман Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Штатним кабелем заряд не йде, з іншим кабелем працює тільки кейс, сам стілус не заряджається - не горить на ньому кнопка включення.
- Недостатки:
- не працює
Представник постачальникаДоброго дня, Роман. Нам дуже шкода, що довелося зіткнутися з труднощами.
Будь ласка, зверніться до форми зворотного зв'язку Розетка, або офіційний сервісний центр AIRON в Україні для проведення гарантійного обслуговування/обміну/повернення.
- БогданаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зарядка йде, а стилус не вмикається. таким і прийшов від розетки. жах
- Недостатки:
- Не працює
Представник постачальникаДоброго дня, Богдан. Нам дуже шкода, що довелося зіткнутися з труднощами.
- Іван М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює без затримок, швидко заряджається та довго тримає заряд. Великий плюс, що в комплекті йдуть змінні наконечники, легко підключається до айпаду
- Достоинства:
- ціна, якість, змінні наконечники в комплекті
- Недостатки:
- не виявив
Представник постачальникаДоброго дня, Іван! Дякуємо за ваш вибір та детальний відгук!
- Diana L***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Задоволена якістю та функціональністю стилуса, має хорошу чутливість до натиску, легкий, тому можу довго працювати з ним. Купувала для роботи з ескізами та для малювання, для моїх потреб підходить ідеально
- Достоинства:
- Легко підключається, точно працює
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Діана! Дякуємо за ваш вибір та детальний відгук!
- Альона Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала стилус для роботи, працює чітко, довго тримає заряд. Зручно тримати в руці, навіть при довгій роботі, стильно виглядає
- Достоинства:
- Зручний, довго тримає заряд, ціна
- Недостатки:
- Не помітила
Представник постачальникаДоброго дня, Альона! Дякуємо за ваш вибір та детальний відгук!
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приїхав бракований, стилус після зарядки так і не включився. Довелось повертати.
- Недостатки:
- Стилус не працював.
Представник постачальникаДоброго дня, Ольго. Нам дуже шкода, що довелося зіткнутися з труднощами.
- Виталий
Така ж сама ситуація що не вмикаеться ((
- Кирило С***Продавец: Rozetka
Не працює зарядний пристрій це жах як можна таке відправляти
- Недостатки:
- Брак
Представник постачальникаДоброго дня, Кирило. Нам дуже шкода, що довелося зіткнутися з труднощами.