Топи продажів

Отзывы покупателей о Простынь махровая Aisha Biltex Полуторная 150х200 см Бежевая с двойным бордюром (4820298412660)

Код :  593081932
  • Наталья П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: 209 светло-серый. Спальный размер: Евро

Дуже сподобалось.У прошлому році брала простирадло іншого виробника,не сподобалося бо дуже важке як для простирадла. А це простирадло легке більш приємне на дотик.

Достоинства:
    Гарної якості. Легке
    Недостатки:
    Незнайдено

Вітаємо, Наталю! Дякуємо за відгук, дуже раді, що Вам сподобалось простирадло! Воно дійсно дуже м'яке та приємне на дотик, а головне під ним не спекотньо влітку - саме те що необхідно для цього сезону!

• Дарія М***

Дуже класне простирадло. Брала 3 шт різного розміру і кольору. Всі прала, мякенькі і не втратили прямокутної форми. Рекомендую!

Вітаємо Дарія! Дуже раді , що Вам сподобались простирадла, вони дісно класні і на таку погоду порятунок від жари)) Тому нехай ваша покупка приносить Вам затишок, м'якість та комфорт!

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: 501 темно-серый. Спальный размер: Полуторные

Дуже файна ковдра. Матеріал якісний, не синтетика.

Добрий день, пані Олено! Ми дуже раді, що Ви залишили задоволені простирадлом. Так, матеріал 100% бавовна, не синтетика. Дякуємо за покупку!

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: 213 розовый. Спальный размер: Полуторные

Пришло сегодня с размером 150х200, вместо 150х220. Вернула. Нужна махровая простынь с размерами какие указаны у вас на сайте 150х220!!!. Оформила новый заказ. Пожайлуста, пришлите с правильными замерами!)

Недостатки:
    Пришлите простынь с правильными размерами

Доброго дня, Анно! Вибачте за незручності, але простирадло полуторне стандартне має саме розмір 150х200 см . Сталась помилка саме на сайті в розмірі.

• Ольга

Дві досить великі дірки після першого ж прання, а ще навіть не користувалася. Прала відповідно до рекомендацій. Взагалі, якщо роздивитися дірки, то це виглядає як брак при виробництві

Недостатки:
    Жахлива якість

Добрий день, пані Ольго! Дуже вибачаємось за виникнення цих незручностей, по фото схоже, що це дійсно брак фабрики. Тому звернулись до служби РОЗЕТКА, для отримання Вашого контакту, щоб обміняти бракований товар на якісний! Як тільки буде у нас Ваш контакт - зв'яжемось для уточнення деталей для відправки. Тому до зв'язку!

• Ольга

Представники звʼязалися зі мною та прислали нове простирадло, і також два гарних рушника у подарунок. Я випрала це нове простирадло, і з ним все добре