Можлива затримка доставки замовлень

Отзывы покупателей о Беспроводной датчик детектирования дыма и угарного газа Ajax FireProtect Plus EU Black (000005636)

Оценка пользователей 4.43/5
  • Юрій С***

Высокая чувствительность датчика. Хорошее качество прибора.

Достоинства:
    Работа в автономном режиме

Дякуємо за ваш відгук, приємного використання!

• Игорь А***

Привіт! Я хочу поділитися своїм досвідом користування безпровідним датчиком детектування диму та чадного газу Ajax FireProtect Plus EU Black.

По-перше, якщо ви шукаєте надійний засіб для підвищення безпеки у своєму домі, це той продукт, який варто звернути увагу. Я придбав його кілька місяців тому, і можу сказати, що він виправдав всі мої сподівання.

Установка датчика була досить простою. Він має компактний та стильний дизайн, що дозволяє йому гармонійно вписатися в будь-який інтер'єр. Я встановив його на стелі у кухні, оскільки це найбільш вразливе місце для загорянь. Датчик постачається з усім необхідним кріпленням, тому я швидко впорався з установкою.

Що стосується функціональності, то Ajax FireProtect Plus реагує дуже швидко. Він здатен виявляти як дим, так і чадний газ, що робить його універсальним пристроєм для захисту дому. Протягом кількох тижнів використання датчик жодного разу не давав хибних спрацьовувань, що є великим плюсом.

Особливо мені подобається, що датчик оснащений функцією сповіщення на мобільний телефон. Коли він реєструє загрозу, ви отримуєте миттєве повідомлення, що дуже зручно, якщо ви не перебуваєте вдома. Це дарує почуття спокою, адже ви знаєте, що ваш дім під захистом навіть у вашій відсутності.

Крім того, варто відзначити, що датчик має тривалий термін служби батареї – я нещодавно перевіряв статус і побачив, що батарея ще у хорошому стані після тривалого використання. Це значно економить час і зусилля на часті заміни.

Доречі нещодавно спрацьовував на дим від сковорідки. Дуже гучно.

Загалом, я дуже задоволений своєю покупкою. Ajax FireProtect Plus EU Black – це надійний та ефективний датчик, який забезпечує потрібну безпеку у вашому домі. Рекомендую всім, хто хоче захистити свою сім’ю від можливих небезпек!

Достоинства:
    Якість, відомий бренд, колір, надійність

Доброго дня, Ігоре!
      Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що вам подобається наша система.

• Назар

Хороший продукт. Якісний датчик. Зрештою, як і уся лінійка цього бренду.

Достоинства:
    Якість

Добрий день, Назаре!
      Щиро дякуємо за ваш відгук про нашу систему!

• Ігор Ц***

Реальних спрацюваннь, на щастя, поки не було, але в тестовому режимі сирена показала себе ок. Звук не надто гучний, швидше неприємний і добре чути по квартирі.
    Купляв для використання самостійно, але з часом обзавівся хабом. В додаток додалося без проблем, інструкція по налаштуванню проста і зрозуміла

Достоинства:
    Дизайн, простота в підключенні.
    Недостатки:
    Поки не виявив
    • Представник бренду

Доброго дня, Ігоре!
      Дякуємо, що обираєте Ajax. Ми раді, що вам подобається система.

• Лина К***

QR-код не устанавливает связь с приложением. Приложение не способно распознать. к-во цифр не достаточно для ввода вручную.

Достоинства:
    Пока не выявил
    Недостатки:
    Не устанавливает связь с приложением
    • Представник бренду

Доброго дня!
      QR-код з панелі датчика FireProtect Plus має містити 9 символів. Якщо ви скануєте саме його і застосунок не реагує, зверніться до продавця за заміною датчика по гарантії.

• Сергей С***

Надеюсь он никогда не сработает, но это не будет связано с его поломкой :)

Достоинства:
    Хорощая штука
    Недостатки:
    Не обнаружил
    • Представник бренду

• Максим
    Продавец: Rozetka

Обнаруживает ли он утечку бытового газа?

• Представитель бренда Ajax

Здравствуйте! Нет. Датчик реагирует на угарный газ (CO), дым и температуру.

• Лавринюк І***

Працює добре, були проблеми з чисткою датчика(не зникало повідомлення з проханням щоб почистити датчик), звернувся в підтримку, безкоштовно надіслав новою поштою в сервісний центр, там виправили помилку, почистили, повернули, все було безкоштовно

Датчик декілька разів врятував від поганих наслідків...(подовжувачі, забуте приготування їжі)

Достоинства:
    Спрацьовував вчасно, коли був дим від згорівшої випічки))), вчасно попереджує про небезпеку
    • Представитель бренда Ajax

Дякуємо за відгук!

• Володимир С***
    Продавец: Rozetka

Чи працює датчик самостійно без хаба? я маю на увазі щоб просто сигналізував коли наприклад викид чадного газу в квартирі

• Представитель компании

Так. Датчик може працювати автономно сигналізуючи про тривогу внутрішньою сиреною.

• Мишалова К***

Почему приложение Ajax не считывает qr code с прибора?

• Представитель компании

Добрый день, Ксения.
      Возможно вопрос в камере телефона. Попробуйте перезагрузить телефон и повторить попытку добавления по QR-коду. Если проблема не исправится, то рекомендуем вам обратиться по этому поводу к службе поддержки. Контакты поддержки вы можете найти на сайте производителя. Также, хотели бы уточнить, что QR-код можно ввести вручную в приложении (вводить нужно идентификатор устройства, который находится под кодом).

• Олег К***

Порадьте, будь ласка, модель датчик побутового газу з НЗ/НР контактами.