- Богдан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купував петлю Гліссона (арт. 3034, виробник Алком) 11.03. На момент написання відгуку виріб був у використанні всього 2 рази.
На третє використання виявився серйозний дефект — вилізло вушко кріплення. Причому воно не відірвалось через навантаження, а саме вилізло зі шва. Це свідчить про те, що виріб був прошитий неякісно (шов або пропущений, або зроблений з порушенням).
Фактично, після мінімального використання виріб став непридатним до використання. Для медичного виробу такого типу це критично, оскільки мова йде не просто про комфорт, а про безпеку.
Окремо зазначу, що виглядає як типовий брак виробництва, а не неправильна експлуатація.
За такі гроші очікується хоча б базова якість і контроль, а не ситуація, коли новий виріб потрібно або нести в ремонт, або перешивати самостійно.
Висновок: якість пошиву — слабке місце. Не рекомендую.- Достоинства:
- Поки не виявив
- Недостатки:
- Відірвалася кріплення після 2-го використання.
Представник брендуБогдан, добрий день! Нам дуже прикро, що сталася така ситуація. Ми дбаємо про те, щоб кожний зроблений виріб відповідав високим стандартами якості. На жаль, при цьому, людський фактор може вплинути на цю якість. Ми просимо вас звернутися до нашого контакт-центру: 0 800 31-60-97, для того щоб ми могли зробити обмін цього виробу. Гарного та безпечного дня!
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ok
Представник брендуМихайло, добрий день! Дякуємо, що обрали продукцію вітчизняного виробника Алком.
- Наталя В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручна
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за відгук та вибір. АЛКОМ - найкращий вітчизняний виробник ортопедичної продукції!
- Владимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брали в реабилитационный зал и остались довольны покупкой, буду еще одну покупать. Качествение, только на заказ пошить из кожи
- Достоинства:
- Хорошо розтягивает шейный отдел позвоночника
- Недостатки:
- немного не удобная
- Артем Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нагрузку в 7.5кг не выдержала, оторвалось ухо в которое просовывается липучка. Качество прошивки строчки на фото.
- Недостатки:
- Плохо прошита.
- Валера А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Разогнулись петли, сорвался(
Перевязывайте веревкой или меняйте, или заваривайте. - Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісна річ. Помітно що розроблялася компетентними людьми, а не в підвалі.
- Александр P***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
#Моєрозпакування
- Александр P***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Врачи порекомендовали для профилактики остеохондроза. Пока еще не пользовался. Не сделал крепления на высоте. То что сделано получше, чем обычный ширпотреб. Думаю что служить будет долго.
Как рекомендация с такими вещами как петля Глиссона надо быть очень осторожным. Чтоб не сделать хуже.- Достоинства:
- Липучки, Металлические кольца, сетчатій материал
- Недостатки:
- Пока не обнаружил. Если будет сущетсвенно отпишусь.
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Первое впечатление-довольно качественно сделана данная петля Глиссона. Моя, что покупалась в комплекте с профилактором Евминова испортилась, посыпался дермантин. Хотелось купить более практичную и лучшего варианта я в интернете не увидел. Почему бы не положить в комплекте производителю резинку, думаю это минус. По стирке: производитель рекомендует стирать руками, при температуре воды 30 С.#Мояраспаковка.
- Достоинства:
- Ткань мягкая, цена приемлемая
- Недостатки:
- 4 кольца, достаточно было бы двух, в петле с профилактором Евминова 1 кольцо, и этого достаточно. В комплекте не идет резинка для натяжения. Для маленькой головы размер данного бандажа может быть большой.