Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Отзывы покупателей о УМБ Allity GSM187742 10000 mAh 22.5W Gray (GSM187742)

Оценка пользователей 4.75/5
  • Світлана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Серый

Це зараз мій постійний супутник, прописався в моєму рюкзачку. Його ємності вистачає на три дні десь, а невелика вага дозволяє її не помічати. Через хорошу зарядку швидко сам заряджається.

Достоинства:
    Зовнішній вигляд, швидкість зарядки, цифровий дисплей.
    Недостатки:
    І з першого і з другого разу і далі не помічала.
  • Дима Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Серый

Это павербанк, без которого я уже не могу обойтись. А всё потому, что я часто в дороге и он всегда в моём рюкзаке. Вес у него не тяжёлый и корпус к царапинам устойчивый. Так что я на связи постоянно. Сам он заряжается быстро и большой плюс это экран, на котором видно сколько заряда осталось. 10/10

• Геннадій Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Серый

На 100% відповідає заявленим параметрам! І за ємністю та за режимом роботи.

Достоинства:
    Якість, ціна, швидка доставка.
    Недостатки:
    не виявив
  • Льоля
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Серый

Хороший павербанк. Живить мій роутер під час відключення електрики. Можна одночасно навіть три пристрої підключити, або заряджати їх через павербанк разом з самим павербанком.

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Серый

Гарний повербанк. Швидко заряджається, якщо дозволяє блочок зарядки.

Достоинства:
    Швидка зарядка
  • Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Серый

Гарний функціональний , думав написати цілий стос моєї реакції але напишу коротко , купляв для вмикання одночасно двух юсб лампочок але павербанк їх не вмикає , ні після натискання на кнопку , ні після утримання на 2, 3 сек , ні після 15-20 сек я не знаю шо тепер з ним робити

Достоинства:
    Дисплей с цифрами остатку потужності
    Недостатки:
    Не світяться від нього usb лампочки одна 12 w друга 9 w не вистачає потужності чогось

Олександре, вітаємо!

Дякуємо за вибір Allity!

Звертаємо увагу, що максимальна потужність УМБ 22.5W доступна для одного порту USB Type A (4.5V/5A). USB-лампи працюють у стандартному режимі 5V. У цьому режимі один порт може віддати до 15W (5V/3A), а сумарний струм на всі порти обмежений. При одночасному підключенні двох ламп 9W і 12W сумарний струм перевищує допустиме значення по 5V, тому павербанк не запускає їх або відключає вихід.
      Рекомендуємо перевірити роботу кожної лампи окремо. Для одночасного живлення двох ламп такої потужності потрібен пристрій із більшим сумарним вихідним струмом при 5V.

Якщо у Вас виникають питання, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо.
      Телефон: 0 800 50-24-05
      Telegram: @cscs_support (написати в один клік ссылка)

• Дмитрий Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Серый

Размещаю фото вдогонку своему отзыву

• Дмитрий Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Серый

Для меня Allity новый бренд, но всё равно решил попробовать. Пришёл быстро, упаковка выглядит премиально, а сам павер на вид, как алюминиевый. Был заряженый на 76% с упаковки.
    Он действительно быстро заряжает, даже два телефона одновременно. И сквозная зарядка тоже присутствует. Фото прилагаю. Кстати на фото используется блок питания 5Вт. Конечно, если блок питания взять 18Вт или больше, то павер будет заряжаться одновременно с телефонами. Однозначно хороший, качественный павер, советую.

• Валерія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Серый

На днях купила новый УМБ и в первую очередь протестировала его. Могу сказать, что павер просто отличный. Он на порядок лучше, чем паверы его класса по такой же цене.

Вес у него где-то - 500 грам по ощущениям, а внешний вид презентабельный и аккуратный.

Имеется цифровой индикатор, что очень удобно, ибо не люблю ориентироваться на точечки, где не поймешь точно, сколько заряда тебе осталось.

Он поддерживает почти все протоколы зарядки, что значит, что ваши гаджеты будут заряжаться достаточно быстро. При этом он имеет минимальные пульсации, что также очень хорошо для аккумулятора вашего гаджета.

Думаю закажу еще один точно, давно не видела такого качества, и внешние, и внутренние.

Достоинства:
    Цена, вид, характеристики
    Недостатки:
    В этом УМБ их нету
  • Олена В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Серый

Додаю ще фото. Все заряджає, в мене блок якраз 18 Вт, без PD правда, але працює. Заряджає і планшет, і павер

• Олена В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Серый

Раніше таким павербанком не користувалась. Але характеристики мені сподобались, купила. Компактний, зручний. Потужність 22,5 Вт. Підтримує швидку зарядку. Має три зарядні порти. І наскрізна зарядка також є. Ще мене підкупило 3 роки гарантії - не часто зустрічається.

Недостатки:
    Нічого такого не помітила
  • Микола І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Серый

Повербанк працює, але куплявся виключно через функцію наскрізного заряджання, а її тут просто немає! Для чого писати в характеристиках не існуючі функції?!

Достоинства:
    Повербанк
    Недостатки:
    Немає функції наскрізного заряджання. Яка вказана в характеристиках.

Миколо, доброго дня!

Дякуємо за вибір Allity!

УМБ Allity має функцію наскрізного заряджання.
      Для її коректної роботи потужність блока живлення повинна бути більшою, ніж фактичне споживання підключеного пристрою, оскільки частина енергії одночасно йде на заряд УМБ. Якщо адаптер недостатньо потужний, пристрій може не активувати режим наскрізної зарядки або працювати нестабільно.
      Рекомендуємо використовувати якісний блок живлення потужністю від 18W із підтримкою PD/QC та відповідний кабель.

Якщо у Вас виникають питання щодо роботи пристрою, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю проконсультуємо, як правильно заживити Ваші пристрої.
      Телефон: 0 800 50-24-05
      Telegram: @cscs_support (написати в один клік ссылка)

• Андрій

Микола, там є наскрізна заряждка...

• Микола І***

Моя вина, наскрізне заряджання працює. Але відразу заряджати повер банк і щоб був підключений тригер на 12 вольт для живлення роутера мені так і не получилось. Без живлення повербанка все працює, підключаю блок живлення і працює тільки зарядка повера.
      П.С. блок живлення ColorWay 100w.