Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Универсальный набор инструментов Alloid 1/4" и 1/2" 109 предметов (NI-109P)

Оценка пользователей 4.75/5
  • Едуард Д***
    Продавец: Rozetka

Коштує своїх грошей

Достоинства:
    пристойний асортимент

Дякуємо за ваш відгук.

• Дмитро А***

Взял этот набор на подарок брату. Это его первый личный инструмент в жизни, и восторга просто море! Для старта — вариант идеальный.

Достоинства:
    Большое количество предметов
    Недостатки:
    Пока что не сказали

Дякуємо за довіру до нашого бренду! Дуже раді, що перший набір інструментів брата виявився саме від Alloid. Це надійний старт для будь-якого майстра. Нехай набір приносить тільки задоволення від роботи!

• Павел Р***

Купил вчера, уже успел опробовать в гараже. Набор Alloid NI-109P порадовал качеством исполнения. 108 предметов закрывают 99% задач по ремонту авто. Кейс крепкий, замки металлические, инструмент внутри сидит надежно. По соотношению цена/качество — 10 из 10. Покупкой очень доволен!

Достоинства:
    Многофункциональный и цена классная
    Недостатки:
    Их нет

Дякуємо за вибір бренду Alloid! Приємно знати, що ви задоволені і якістю інструменту, і міцністю кейса. Ми спеціально комплектуємо цю серію надійними замками, щоб набір був зручним у транспортуванні. Вдалого користування та тільки легких ремонтів!

• Артур Г***

Користуюся набором Alloid на 109 предметів уже деякий час. Тріскачки витримують пристойне зусилля, механізм працює чітко. Радує наявність свічкових головок і широкий вибір біт під викрутку.

Достоинства:
    Хороші тріскачки, багато головок і біт, всі що потрібні
    Недостатки:

Вітаємо! Дякуємо за довіру до інструменту Alloid. Нам приємно знати, що ви задоволені якістю металу та комплектацією. Це дійсно надійний комплект, який має бути в кожному багажнику. Вдалого користування!

• Артем Г***

Отличный набор! Рекомендую!

Достоинства:
    Крепкий кейс
    Недостатки:

Дякуємо за довіру до бренду Alloid! Коротко і по суті — ми цінуємо ваш час та вибір. Нехай цей набір стане вашим надійним помічником у будь-якій ситуації. Будемо раді новим замовленням!