- Едуард Д***Продавец: Rozetka
Коштує своїх грошей
- Достоинства:
- пристойний асортимент
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук.
- Дмитро А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Взял этот набор на подарок брату. Это его первый личный инструмент в жизни, и восторга просто море! Для старта — вариант идеальный.
- Достоинства:
- Большое количество предметов
- Недостатки:
- Пока что не сказали
Представник постачальникаДякуємо за довіру до нашого бренду! Дуже раді, що перший набір інструментів брата виявився саме від Alloid. Це надійний старт для будь-якого майстра. Нехай набір приносить тільки задоволення від роботи!
- Павел Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купил вчера, уже успел опробовать в гараже. Набор Alloid NI-109P порадовал качеством исполнения. 108 предметов закрывают 99% задач по ремонту авто. Кейс крепкий, замки металлические, инструмент внутри сидит надежно. По соотношению цена/качество — 10 из 10. Покупкой очень доволен!
- Достоинства:
- Многофункциональный и цена классная
- Недостатки:
- Их нет
Представник постачальникаДякуємо за вибір бренду Alloid! Приємно знати, що ви задоволені і якістю інструменту, і міцністю кейса. Ми спеціально комплектуємо цю серію надійними замками, щоб набір був зручним у транспортуванні. Вдалого користування та тільки легких ремонтів!
- Артур Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюся набором Alloid на 109 предметів уже деякий час. Тріскачки витримують пристойне зусилля, механізм працює чітко. Радує наявність свічкових головок і широкий вибір біт під викрутку.
- Достоинства:
- Хороші тріскачки, багато головок і біт, всі що потрібні
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за довіру до інструменту Alloid. Нам приємно знати, що ви задоволені якістю металу та комплектацією. Це дійсно надійний комплект, який має бути в кожному багажнику. Вдалого користування!
- Артем Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный набор! Рекомендую!
- Достоинства:
- Крепкий кейс
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за довіру до бренду Alloid! Коротко і по суті — ми цінуємо ваш час та вибір. Нехай цей набір стане вашим надійним помічником у будь-якій ситуації. Будемо раді новим замовленням!