За таку ціну гарний
Хороші ключі для домашнього використання. Я щось кручу раз в пів року. При такому використанні вистачить на все життя. Гарно виглядають
Доброго дня, дякуємо за відгук!
В ноборі два ключі на 9 а на 8 нема,побачив тільки чере тиждень
Гарний набір.
Нормальный набор, спасибо
Доброго дня, дякуємо за відгук!
Нормальные, для дома пойдут.
Доброго дня, дякуємо за відгук.
Какая-то паль. На ключах просто краской написано alloid, хотя так можно что угодно, хоть alloid, хоть milwaukee писать. Сами ключи будто в песке отливали, все в щербинах и коцанках. Сравнивая с набором инструмента (тоже базовой версии) этого производителя - качество небо и земля, короче розетка продает левые ключи позоря нормального производителя.
Доброго дня, з яким набором ви порівнювали ці ключи? Alloid Base дійсно відрізняється від Alloid, там іде інший сплав металу, тому і коштує дешевше.
Товар іде напряму від нас як постачальника тому розетка продає оригінал. Якщо вас виникли якісь питання з осблуговування , зверніться будь ласка до продавця.
А що ви хотіли за 255 грн… Вчора такий самий набір придбали і задоволені, для домашніх робіт цілком достатньо.
Доброго дня,дякуємо за відгук!
Нормальні ключі.
Норм
Для легкових автомобілів супер
Яка ціна такий і товар
Доброго дня, дякуємо за відгук.
Тонкуваті, але за таку ціну! ВЕРІ ГУД!
Доброго дня, дякуємо за відгук.
Отличный набор ключей, по качеству не хуже дорогих аналогов.
Хороший набір, користуюсь.
Доброго дня, дякуємо за відгук.
Тот самый редкий случай, когда Розетка толкает абсолютно левый товар под названием качественного бренда. Ещё когда оплачивал, то удивился: 12 ключей от Alloid за смешные деньги. Когда получил, то всё стало на свои места. Абсолютно левый и безымянный Drop Forged с чернильным штампом на каждом ключе, что это Alloid! И с меленькой надписью на этикетке chrome vanadium!
Доброго дня, приносимо вибаченя за незручності, зверніться до продавця з питанням поверненя або обміну товару
Цілком норм набір.Не злизує грані. На вигляд ,може не дуже естетично виглядають,але свою функцію виконують.
Доброго дня, дякуємо за ваш відгук, ми цінуємо думку кожного клієнта та врахуємо ваші зауваження.
По сравнению с Интертолом внешне выглядит хуже. О качестве металла сказать ещё не могу, потому что им ещё не пользовался.
Качество так собі
Доброго дня. Підскажіть будь-ласка,що саме Вам не сподобалось в якості, щоб ми змогли це поліпшити?
За такі кошти може бути
Нормальные. Держатель хлипкий.
Хороший набір ключів.Свою роботу роблять.нащо переплачувати..Рекомендую
Дякуємо за відгук!
Удобная упаковка «без упаковки», ключи на все случаи жизни . Мне нравится.
Не понял о каком наборе ключей идёт речь, на фото нет набора ключей
Доброго дня, дякуємо за вашу уважність, ситуацію виправимо.
дуже мякий метал , не рекомендую , ключі на один раз
Дякуємо за ваш відгук,Alloid Base це бюджетна версія Alloid, рекомендовано використовувати в домашніх умовах. Ми слідкуємо за якістю наших товарів, ціна завжди відповідає якості.