- AI аналіз відгуків163 відгуки: 85% позитивних, 10% нейтральних, 5% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свої гроші норм.
Представник постачальникадякуємо за ваш відгук.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар для не вимогливих споживачів. Користуюся нечасто інструментами в домашньому побуті. Біти та хрестоподібна викрутка помітно стираються від роботи. А вперше взявши рулетку до рук, не зміг її назад зібрати, механізм відверто не намотувався назад. Одразу викинув.
- Достоинства:
- Безліч потрібних інструментів в нечастому домашньому користуванні, невисока вартість набору.
- Недостатки:
- Рулетка не придатна для роботи.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що залишили відгук і поділилися реальним досвідом використання.
Розуміємо ваше розчарування - несправна рулетка одразу після першого використання є очевидним дефектом.
Зверністься, будь-ласка, до служби підтримки і знайдемо спосіб компенсувати вам незручності.
- Надія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Набір дуже гарний
- Достоинства:
- Всі інструменти дуже якісні
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за зворотний зв'язок. Коротко і по суті — ми раді, що ви задоволені якістю набору на 82 предмети. Це дійсно одна з найзбалансованіших моделей за складом інструменту та міцністю кейса. Дякуємо за довіру до Alloid, вдалих вам проєктів!
- Владислав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шикарний перший набір інструментів в житті. Відчуваю себе нарешті чоловіком
- Достоинства:
- Відчуваю себе чоловіком
- Недостатки:
- Всі тепер просять інструменти
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за зворотний зв'язок. Коротко і по суті — ми раді, що ви задоволені на всі 100%. Набір на 82 предмети — це ідеальний фундамент для будь-якого господаря. Користуйтеся із задоволенням і нехай ваш інструмент завжди залишається на своєму місці в кейсі. Вдалих вам проєктів!
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний набір
Представник постачальникаРаді, що набір вам сподобався! Дякуємо за лаконічну та позитивну оцінку. Вдалого користування!
- Іван М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний набір
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Раді, що набір інструментів Alloid вам сподобався. Це дійсно оптимальний вибір за кількістю предметів для більшості завдань в авто та вдома. Нехай інструмент служить довго та допомагає в усіх справах!»
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь пару років. Крім того, що випадають викрутки, зауважень до набору немає.
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- Випадають викрутки. Замки на футлярі не дуже якісні.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за вашу оцінку та за те, що поділилися досвідом. «Ціна/якість» — це саме той баланс, до якого ми прагнемо. Ваші зауваження стосовно фіксації інструментів та якості замків ми взяли до уваги.
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купував на подарунок... Син залишився в захваті
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку!
- Анатолий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Набір хороший,все сподобалось
Представник постачальникаДякуємо за чудовий відгук! Користуйтесь з задоволенням!
- Юрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Неочікувано якісні інструменти, коли я кажу якісні то це і маю наувазі, не переплачуйте за дорожчий бренд, ці доволі професіональні. Де треба прорезинено, навіть ручка чемоданчика
- Достоинства:
- Дуже якісний набір
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за чудовий відгук!
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовили в подарунок. Все прийшло швидко, акуратно, інструмент якісний, як для домашнього використання. Ми задоволені.
- Достоинства:
- Рекомендую
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за чудовий відгук!
- Михаил Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свои деньги-хороший набор.
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за відгук!
- Виктор А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный набор, вполне качественный.
- Достоинства:
- Супер
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за відгук!
- Анатолій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для такого криворукого як я, який користується набором раз в рік - цілком зійде. Широкий набір інструментів. Для професіоналі не підійде, через якість металу. Простежується, що китай, але нічого критичного. і це навіть не найгірший китай. Тому враховуючи ціну - гідний набір.
- Достоинства:
- Бюджет, різноманіття
- Недостатки:
- Для професіоналів буде слабенько
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за відгук!
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За 1,5 роки активної експлуатації:
1.постійно випадає один замок чемодана
2. Виспалася металева щітка
3.злізалися 2 хрестові викрутки
4. Ізолента закінчилася разів 5...6
5. Рулетка перестала втягуватися.
По іншим інструментам все ок.
По 10 бальній шкалі на 5-6 балів.- Достоинства:
- Більше половини досі працює
- Недостатки:
- Дещо вже непрацює
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за відгук, ми завджи прислуховуємся до ваших зауважень щоб покращити якість нашого товару!
- Антон Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний і надійний набір. Для ремонту по дому вистачає.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за відгук.
- Оксана У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар із ржавчиною, рулетка не закручується назад
Представник постачальникаДоброго дня, приносимо вибачення за незручності , напишіть у чат бот Розетка для вирішення цього питання.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якість кейсу відверто погана, рулетка розвалилася при першому ж використанні
- Достоинства:
- Недостатки:
- Вказав вище.
- Сергій Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В цілому для домашнього викортстання непогано.
- Достоинства:
- Зручність
- Недостатки:
- Ключ на 10 прийшов кривий. Є іржаві інструменти.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Нам шкода чути, що ви отримали товар з дефектами. Ми цінуємо ваш час і хочемо зробити все можливе, щоб виправити цю ситуацію.
Зверніться будь-ласка до чат-боту Розетка для вирішення цього питання.
- ЮраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За два роки не одноразово використовував. Задоволений. Рекомендую. Сподіваюсь якісь не впала.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за Ваш відгук!
- КириллОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На свои деньги хороший набор инструментов) так сказать бомжовский ^_^
- Достоинства:
- Кейс для инструментов и впринцыпе есть все что нужно.
- Недостатки:
- Слабые сами по себе молоток и плоскогубцы ну и тд.
- Влад Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий набір
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Деякі інструменти погано тримаються в ящику. Поклали поламану рулетку
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший набір.
- Достоинства:
- Ціна та якість.
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вроді так нічого.
Рулєтка погана.- Достоинства:
- Недостатки:
- Рулєтка один раз розмотав і вже незмотується.
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за відгук, приносимо вибачення за спричинені труднощі.
- Анна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доброго вечора, брала набор на подарок чоловіку, задоволений повністю
- Достоинства:
- Гарний набор
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук!
- Ігор Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
рулетка заклинила через півроку)
по набору - скільки раз він мене виручав. 2 набори біт ідеально підійшли до шурупокрута бош) метал хороший, не ржавіє. зручний чемоданчик і місця багато не займає, і все під рукою. докинув туди ще кілька трубчастих ключів - і набір став просто ідеальним для дому.- Достоинства:
- ціна, якість металу, кількість предметів
- Недостатки:
- рулетка ніяка)
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за відгук. Ми врахуємо Ваші зауваження з приводу рулетки.
- Дар'я Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чоловік давно хотів цей набір, про покупку не пошкодувала. Але не якісна рулетка, зламалась на 2 користування. Та в ножі поржавіли леза. Не користувались ними,лежали в чемодані.
- Достоинства:
- Багато предметів
- Недостатки:
- Погана рулетка і леза в ножі
- Антон Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний набір, досі допомогає по дому у різних випадках. Якісний метал, зручні в руці.
- Достоинства:
- Якість, зручність.
- Недостатки:
- Не помітив.
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже корисний набір. Все що треба у господарстві є. Дещо погано тримаються кріплення, але в усьому іншому набором дуже довільні
- Достоинства:
- Є все що треба в господарстві, якість хороша
- Недостатки:
- Кріплення всередині не дуже добре тримають
- Ілля Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний інструмент, дуже в нагоді.
- Влад П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер!
- Володимир Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Набір класний
- Достоинства:
- Рулєтка бракована(
Представник постачальникаДоброго дня,зверніться будь-ласка до чат боту Розетка для вирішення цього питання. Ми приносимо вибачення за спричиненні незручності.
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Молоток поламався після першого використання
- Недостатки:
- Викрутки випадають, біти випадають, головки випадають, не практичний сумнівної якості
- Богдан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний набір в комплектації. Якість набору посередня. Інструмент погано тримається в місцях валізи. В мене попалась зломана рулетка (не втягувало назад стрічку) - повернув набір по гарантії. Для дому без інтенсивного користування можна брати за акційною ціною, інакше - завищена ціна.
- Достоинства:
- Комплектація набору
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня. Нам дуже шкода що так вийшло. Ми слідкуємо за якістю наших товарів. Приносимо вибачення за спричиненні незручності.