- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Довго вагалась,але після останньої поїздки в яку не взяла паперову книгу,шоб не совати зайве,дуже захотіла мати цю маленьку читалку. Вагалась щодо розміру,але в автобусі побачила у дівчини і попросила потримати. Все ок.сміливо рекомендую. Трошки треба розібратись на початку з налаштуванні,а потім насолоджуєшся процесом. Рекламу можна відключити,я ще не займалась цим,не сказала б, що вона заважає
- Достоинства:
- Маленький,яскравий,зручний
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
замовив на розетці та отримав через 7 днів кур'єром від міст експрес. У мене прошивка 5.17.1.0.4. Версія із рекламою. Колір спочатку хотів чорний, але взяв матчу щоб менше було відбитки помітно, та й веселіше якось) Якщо хочете ставити на заставку обкладинку книги, яку читаєте, то потрібно брати версію без реклами, інакше реклама на заблокованому екрані весь час різна . Маленька крута читалка, це перша моя електронна книга. Рекламу можна вимкнути, але це непросто. на 4 фото без реклами)
- Достоинства:
- якість, новий колір, зручність читання
- Недостатки:
- хотілося б нижчу ціну
- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Сіла врешті закачувати книги. І побачила, що книга приїхала з лопнувшим корпусом! Не одразу помітила, бо на торці тоненька лінія лопнувшого пластику! На пошті, хоч і була післяплата, перевірити не дозволили, оскільки були пломби на упаковці. За такі гроші суцільне розчарування! Чи можна щось тепер комусь довести?
- Недостатки:
- Брак або пошкодження при транспортуванні
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.- Євгенія
Напишіть, будь ласка,як вирішилась ситуація. Бо я замовила такий самий і тепер переживаю
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Це моя перша електронна книга.На перший погляд, книга дуже гарна! Приємний колір та матеріали на дотик. Збірка гарна. Замовив 10.04 відправили 13.04 отримав 17.04. У використанні не важко розібратися. Завантажував книги через комп'ютер, з сайту . Мені здалося що так легше усього завантажувати. Читати приємно, як на звичайному папері.
- Достоинства:
- Якість зображення, збірки, приємний колір.
- Олександр
реклама там така що не відключається?
- Максим П***
Реклама тільки на екрані блокування. Вона зовсім не заважає. Якщо книга буде у чохлі то ви її майже зовсім не будете бачити
- Олег C***
Рекламу можна прибрати за 20 баксів через акаунт Amazon у розділі Manage Your Content and Devices Devices Special Offers Remove Offers.
А можна спробувати написати в support. Кажуть, що іноді безкоштовно рекламу знімають. Амазону до лампочки покази в Україні.
- Дарья З***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Очень классная электронная книга
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Электронная книга супер! Реклама абсолютно не мешает, экран по восприятию, как книжная страница, глаза не устают. Доставка заказа осуществлена в заявлены срок - 5 рабочих дней.
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Замовляла на подарунок заздалегідь, бо побачила відгук, що доставлялось три тижня. Доставка була з Польщі в Дніпро і дійшло все за сім днів на Meest Express. Тому доставкою задоволена, але все ж якщо замовляєте на подарунок, аби не переживати, краще замовляти заздалегідь, бо повторюсь: товар їде з Польщі. Електронна книга в цілому чудова: на вигляд дуже гарна, компактна, зручна в користуванні і багатофункціональна. Тому щиро рекомендую.
- ОльгаПродавец: RozetkaEU
Електронка естетична, зручна, користуватись приємно, заряд тримає довго. До реклами і шляхів завантаження книг була готова, тож це враження не зіпсувало.
АЛЕ про те, що доставка з Європи буде постійно переноситись, і в наслідку займе 3 тижні потрібно попереджати заздалегідь.
За час очікування вся радість від покупки вивітрилась- Недостатки:
- Доставка
- Катерина Д***
Доброго вечора. Підскажіть будь ласка
Як вам загалом е-книга? Чи зручно читати вночі без світла і які є шляхи завантаження книг?