- AI аналіз відгуків61 відгук: приблизно 65% позитивних, 20% нейтральних, 15% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Думав буде хоча б 4-5см товщина, щоб хоч мінімально було схоже на подушку для сидіння, а так сама звичайна підстилка, без неї було майже так само, все одно відчувається жорстке сидіння.
- Достоинства:
- Гарний вигляд і це все.
- Недостатки:
- Не варта своїх грошей, без неї було майже так само.
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за відгук. Шкода, що аксесуар не повністю виправдав ваші очікування.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!
- Олег О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Подушка супер. З нею точно краще, ніж без неї.
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Зручна, не ковзає, прорезинена знизу, і також врятувала крісло від пролитої рідини, повністю виправдавши свою ціну
- Анатолій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудова річ.
- Тамерлан Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Всё нормально.
- Анатолій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудовий матеріал, ідеальні розміри.
Представник постачальникаДобрий день, Анатолій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- Денис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мені сподобалася подушка, але дорогувато
- Недостатки:
- дорого
Представник постачальникаДобрий день, Денис! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- Денис Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Отличная подушка
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Прям якогось дуже позитивного ефекту не відчувається, Складений вдвоє рушник мабуть приємніше буде хоча не естетично))
- Достоинства:
- Виглядає непогано
- Недостатки:
- Мінімальний позитивний ефект за такі гроші.
Представник постачальникаДобрий день, Юрій! Дякуємо за корисний відгук, компанія Anda seat постійно працює над покращенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Купил тканевое кресло и периодически после сидения на нём копится статика. Один раз уже протянул руку до системника, коротнуло так, что компьютер в перезагрузку ушёл. Купил эту вещь как подстилку, чтобы как раз избежать накопления статики. Очень помогло, теперь могу спокойно касаться металлических поверхностей после сидения на кресле
Представник постачальникаДобрий день, Євген! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Подушка топ. Зручна, приємні матеріали
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Анастасія! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Я розумію, що це універсальна подушка, розрахована на різні моделі, але на ділі вона виявилася меншою, ніж очікувано. Хоча, якщо у Вас крісло не Anda Seat Kaiser 3 Pro Size XL, а менша модель, то можливо вона покриє усю площу під п*ятою точкою)
Загалом, штука хороша, сидить непогано, не ковзає, не парить.- Достоинства:
- Добре сидить
- Недостатки:
- розміри
Представник постачальникаДобрий день, Володимир! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Наче непоганий килимок, користуюсь не так довго щоб більше сказати. Брав для того щоб не замазувалась світла тканина крісла.
- Микола З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Килимок щоб біла тканина не замазалася я купував для цього.
- Достоинства:
- Килимок
- Недостатки:
- Висипаеться місцями наповнюпачь (крихтами) на смак і колір більше схожий на пробку
Представник постачальникаДобрий день, Микола! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- Ярослав О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Подушка підійшла для мене моя п'ята точка тепер співає від радості
- Достоинства:
- Хороша якість
- Недостатки:
- не має
Представник постачальникаДобрий день, Ярослав! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Для шкіряного крісла влітку - необхідно.
Дійсно на відміну від подушок для стільців майже не утримує запахів.
Представник постачальникаДобрий день, Богдан! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудово підійшло на крісло L
Представник постачальникаДобрий день, Юлія! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- Юлия С***
Взагалі Дуже корисна річ)
Але поклала ПІД окремо куплений універсальний чохол для крісла, трохи занадто шершава тканина, наче наждачка по голим ногам, а під чохлом норм)
Було б непогано, аби ви мали свій такий власний універсальний чохол для крісел серії Kaizer)
- Юрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все супер дякую
Представник постачальникаДобрий день, Юрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- Богдан Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Класна річ. В мене лляне крісло, біле, тому прикольна річ.
Також на dx racer шкіряне теж норм- Достоинства:
- Зручна, легка, не ковзає в шкіряному кріслі і не мараєш біле лляне
- Недостатки:
- Трохи жорсткого, якщо прямо шкірою на ньому сидіти
- Алексей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Подушка не сподобалась. Сидіти не комфортно, дуже пітніє тіло, як від синтетики.
- Недостатки:
- дуже пітніє тіло
Представник постачальникаДобрий день, Олексій! Дякуємо за корисний відгук, компанія Anda seat постійно працює над поркащенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все сподобалося
Представник постачальникаДобрий день Олександр,! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням!
- Валентин Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Купував не для крісла, а для твердого робочого стільця) Якість хороша, мʼякенька)
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаДобрий день, Валентин! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням!
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Брав на літній період часу, бо через шкіряне покриття перегрівався.. значно виручає. Єдине що, текстура доволі агресивна і якщо довго сидіти то оголені частини шкіри натираються. Тепер маю довші робочі шорти)
- Достоинства:
- Якісна, не накопичують запах поту, виконують пряму функцію.
- Недостатки:
- Значно дорожче альтернатив, агресивна текстура змушує одягати довші шорти.
Представник постачальникаДобрий день, Богдан! Дякуємо за корисний відгук, компанія Anda seat постійно працює над поркащенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням!
- Сасин О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарне доповнення до Крісла
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Користуюсь вже пів року. Доволі тонка. Запахів сидячи в кріслі не чую. Ніяких незручностей не відчуваю.
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась подушка Anda Seat Seat Mat та ви отримали зручність у користуванні. Сподіваємось надалі ще будемо радувати вас.
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Потрескалась кожа на кресле и царапала ноги, а перетяжка дорого и проблематично. Подушка снизу не скользит, можно ёрзать и складывать ноги в позу лотоса, сверху дышащий материал, попа не потеет - я счастлив
- Достоинства:
- Удобная, не скользит, выполняет свою задачу
- Недостатки:
- Вначале было неприятное ощущение на голые ноги, но со временем привык.
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що ви відчули зручність при сидінні на подушці Anda Seat Seat. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
З повагою, Anda Seat!- Максим К***
Я думал она с охлаждением? За что тогда такая цена бешаная? За обычную подкладку, которую н истирать ни сушить нельзя? Бред
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Тепер п'ята точка влітку не прилипає до крісла.
- Достоинства:
- Зручна, не ковзає
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Олексій! Вдячні за ваш відгук. Чудово, що ви отримали зручність при сидінні з подушкою. Бажаємо зручності та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Якісна і зручна подушка
Сторонніх запахів не має, під пʼятою точкою не ковзає.- Достоинства:
- Хороша подушка
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась подушка Anda Seat Seat Mat та її якість. Впевненні ви отримаєте гарний досвід та зручність у користуванні.
- Вячеслав У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Користуюся цим виробом менше місяця. Подушкою він не є за визначенням, скоріше прокладка. Коли забрав з магазину, вона була товщиною у палець, думав, що вона просто тонка і триматиме цю товщину. Після кількох тижнів використання спалася, всередині прощупуються якісь тверді ділянки. Ніякого комфорту, м'якості вона не додає. Марна витрата грошей.
- Євген
На мою думку в описі чітко прописано що це і для чого
Представник постачальникаДоброго дня, В'ячеслав! Вдячні вам за відгук. Нам дуже прикро, що трапилась така ситуація з подушкою. Для вирішення зверніться, будь ласка, до чат-бота магазину Розетка. Сподіваємось надалі ви отримаєте виключно гарний досвід у користуванні нашим товаром.
З повагою, Anda Seat!
Представник постачальникаДоброго дня, Євген! Дякуємо за ваш відгук. Вдячні за увагу до нашого бренду Anda Seat. Сподіваємось надалі зможемо радувати вас нашим товаром.
- Наталия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Придбала на своє робоче крісло в офіс, дуже задоволена, - не парить, не "йорзає", доволі достойно виглядає!
- Достоинства:
- Якість, зручність
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Наталія! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам підійшла подушка для крісла Anda Seat Seat Mat. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
- Володимир З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Купляв на нове крісло цієї ж компанії Anda Seat Kaiser 3 XL. Звісно коли все нове то і написати нічого поганого не можу. Запах відсутній, сидіти на ній зручно,навіть не відчувається. Подальша експлуатація покаже ще себе.
- Достоинства:
- Якість,зручність.
- Недостатки:
- Поки що не виявив.
Представник постачальникаДоброго дня, Володимир! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалось крісло Anda Seat Kaiser 3 XL та подушка Anda Seat Seat Mat. Бажаємо гарного досвіду та задоволення у користуванні нашим товаром.
- Лідія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Товаром задоволені, з крісла поролон більше не вилазить, естетично виглядає)
Представник постачальникаДоброго дня, Лідія! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що ви задоволені подушкою Anda Seat Seat Mat. Користуйтесь з радістю та зручністю.
- Алексей Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Норм.
Представник постачальникаДоброго дня, Олексій! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що ви високо оцінили подушку Anda Seat Seat Mat. Користуйтесь та отримайте зручність й задоволення.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Без запаху, зручна.
- Достоинства:
- Без запаху, зручна.
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що вам сподобалась подушка. Користуйтесь з легкістю та задоволенням. Сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.
- Самойленко Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все супер, практичний матеріал, гарний матеріал.
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Вдячні за ваш відгук. Чудово, що вам сподобалась подушка та якість матеріалу. Бажаємо приємного сидіння та задоволення від користування нашим товаром.
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
За 3 місяці використання внутрішній наповнювач (якась солома) збився у грудки, сидиш, як на камінцях. Це без прання. Просто на кожному "квадратику" з’явилось по 1-2 камінчики. Не раджу.
- Достоинства:
- Ціна.
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо за звернення до офіційного представника бренду Anda Seat. Нам дуже прикро, що ви отримали такий досвід з нашим товаром. Нагадуємо, що Anda Seat надає гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Просимо Вас звернутися до сервісного центру Anda Seat, за номером телефону вказаному у гарантійному талоні, наші менеджери з любовʼю у найкоротші терміни вирішать вашу ситуацію або замінять подушку на нову, відповідно до експертного рішення центру. Впевненні, що в подальшому ви отримаєте задоволення від користування.
З повагою, Anda Seat!- Віталій З***
Така ж ситуація. Після активного використання влітку все вугілля всередині килимка навбирало вологу з тіла і перетворилось на камінчики. Тепер сидиш не на зручному кріслі, а на камінні(( Намагався переминати його руками, нічого не дало, камінці так і лишились камінцями.
Представник постачальникаДоброго дня, Віталій! Дякуємо за ваш відгук. Вдячні за те, що ділитесь власним досвідом у користуванні нашим товаром. Сподіваємось надалі будемо радувати вас.