Отзывы покупателей о Подушка с эффектом памяти Andersen Double Magic Fresh 60х40х12 см (CMP294)

Оценка пользователей 4.64/5
  • Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Я в восторге от подушки! Она высокая, но каждый раз приятно прогибается под головой. Наконец-то нигде ничего не торчит, нет жесткости, которая могла бы вызывать дискомфорт. Засыпаю с удовольствием

Доброго дня, Анастасія! Радіємо, що Ви задоволені товаром, який придбали. Бажаємо Вам казкових снів з TM Andersen!

• Дарина-Вікторія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Подушка неймовірна! Найкраща, яка була в мене, і в чоловіка так само. Він спочатку придбав собі, і, коли зранку прокидався на роботу, я забирала його подушку собі і досипала на ній))) гадаю, це багато про що говорить. пізінше чоловік і мені таку купив, а сьогодні от замовив ще татові своєму. Гадаю, що ця подушка варта кожної гривні, бо саме після її появи мене перестали цікавити інші якісь подушки зовсім, не шукаю кращого варіанту, бо ця просто ідеальна для нас обох!

Достоинства:
    Гарно підлаштовується під форму обличчя, як memory foam. Не жарка, блакитна сторона завжди зберігає прохолоду. Типовий розмір, легко підібрати наволочку, на відміну від подушки-метелика, наприклад.
    Недостатки:
    Не знайшла таких для себе.

Доброго дня! Дякуємо за гарну оцінку нашої продукції. Робимо все можливе, щоб нічний сон наших клієнтів був максимально здоровим та комфортним) Бажаємо Вам казкових снів з TM Andersen!

• Віктория З***

Все швидко, зручно спати

Доброго дня! Радіємо, що Ви задоволені товаром, який придбали. Бажаємо Вам казкових снів з TM Andersen!

• САТ С***

Шея будет довольна.

Достоинства:
    Прикольная,удобная,надА шоб такая була.
    Недостатки:
    Нуу,.. типа цена..

Доброго дня! Дякуємо за коментар. Бажаємо Вам казкових снів з TM Andersen!

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Придбав дві такі: спочатку дружині, а потім собі. М'які, комфортні, не парять. Спочатку було незвично: у дружини боліла шия і голова вранці. Вирішили спробувати тиждень якщо не звикне, то заберу собі. Усе пройшло, то я й собі придбав.
    Користуємось вже близько 5 місяців, нам подобається, враження тільки позитивні, можливо потім батькам придбаю.

Недостатки:
    Декому може знадобитися час звикнути

Доброго дня! Дякуємо за коментар. Радіємо, коли наші товари приносять вам задоволення та покращують якість вашого відпочинку. Бажаємо Вам приємних снів з TM Andersen!

• Алла
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Подушка оказалась слишком мягкой и низкой, в итоге ощущение, что ее вообще нет, дискомфортно и на утро болела шея после нее.
    У меня уже есть ортопедическая подушка с материала меморифом турецкого производства, ее огромный плюс в том, что кожа на лице после сна на ней не заминается. Этого я ожидала и от этой подушки, но эффекта такого к огромному сожалению нет, на утро остаются заломы на коже лица, как от обычной подушки.
    Также уже есть надрывы в голубом материале подушки, это не критично, но было не приятно это обнаружить, понимаю, что если часто стирать наволочку, снимать и одевать, голубой материал будет рваться.
    !!! И нужно при покупке внимательно обратить внимание на то, что товар не подлежит возврату, если вам она не подойдет или не понравится, деньги будут выкинуты на ветер.

Достоинства:
    Красивая
    Недостатки:
    Слишком мягкая и низкая, в итоге неудобная, болит шей и заломы на коже лица

Доброго дня. Дякуємо Вам за покупку. Шкода, що у Вас склалося таке враження про подушку. Можливо, Вам би більше підійшла подушка з пам'яттю Andersen Ідеальна. Товари для сну не є 100% універсальними і досвід використання того чи іншого товару залежить від індивідуального сприйняття кожної людини. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб кожен клієнт був задоволений нашою продукцією.

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Подушка супер!!! Рекомендую!!! Вже дві придбала. М'яка, зручна, без запаху. Клас!

Достоинства:
    Крута подушка
    Недостатки:

Доброго дня! Нам приємно, що Ви задоволені товаром, який придбали. Бажаємо Вам комфортних та казкових снів з TM Andersen!

• Марина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Подушка надзвичайно зручна. Однозначно рекомендую.

Доброго дня! Радіємо, що Ви задоволені товаром, який придбали. Бажаємо Вам приємних снів з TM Andersen!

• Анастасия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Гарна подушка , дуже зручно що не збивається) Купувала собі , ще одну замовила для чоловіка )

Доброго дня, Анастасія! Дякуємо за гарний відгук про наш товар.

• Михайло Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Хороша якісна подушка, вироблена в Україні, до того спав на юсківській подушці з їхньої дорожчої серії, фантастичної різниці не відчув, бо і та і та ортопедичні подушки, але от наприклад синові було постійно спекотно в голову від його старої подушки, на цій каже що значно краще. Тобто там немає вмонтованого кондиціонера, вона вас не охолодить, але із задачею відводу надлишкового тепла справляється на ура.

Якщо у вас проблеми зі сном, то з ймовірністю 99.99% вам потрібно міняти не подушку, а стиль життя :)

Достоинства:
    Якісна, зручна, достатньо велика, свою функцію виконує, зроблена в Україні
    Недостатки:
    Це лише подушка, не чекайте що вона вам вирішить ваші проблеми зі сном :)

Доброго дня, Михайло! Дякуємо за гарну оцінку нашої продукції. Робимо все можливе, щоб нічний сон наших клієнтів був максимально здоровим та комфортним)

• Марян
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

при виборі подушки зупинився на Andersen Double Magic Fresh так як зацікавило , що є охолоджуючий ефект -

в подушці є спеціальна «дихаюча» блакитна вставка з ефектом охолодження, яка масажує голову та розслабляє м’язи шиї.

Достоинства:
    Охолоджуюча вставка
    Недостатки:
    поки не знайшов

Доброго дня, Мар'ян! Дякуємо Вам за покупку. Радіємо, що у Вас склалося гарне враження про подушку Andersen Double Magic Fresh. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб кожен клієнт був задоволений нашою продукцією.