- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
Как по мне одеяло отличное на лето, особенно в жару (бывает даже прохладно под утром), не понимаю негативные отзывы (жарко под ним, не охлаждает и .т.д....это вам не одеяло-кондиционер)
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Радіємо, що Ви задоволені товаром, який придбали. Бажаємо Вам казкових снів з TM Andersen!
- Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
Прохолоди хватає ні декілька хвилин, а потім робиться жарко.
Представник постачальникаДоброго дня, Вікторія! Дякуємо Вам за покупку. Шкода, що у Вас склалося таке враження про ковдру. Товари для сну не є 100% універсальними і досвід використання того чи іншого товару залежить від індивідуального сприйняття кожної людини. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб кожен клієнт був задоволений нашою продукцією.
- МаріОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
Ковдрою користуюся пару місяців. Тканина тонка, щільна, її вага відчувається. Приємна на дотик, на тілі відчувається легка прохолода. не парить. Я б рекомендувала до покупки.
- Достоинства:
- Комфортний сон, ковдра не парить
- Недостатки:
- Поки не знайшла
Представник постачальникаДоброго дня! Радіємо, що Ви задоволені товаром, який придбали. Бажаємо Вам казкових снів з TM Andersen!
- Пантелеймонов Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
На жаль, дійсно, не охолоджує, дуже тонка, не ковдра, а просто покривало, ліжко поверх застеляти. Немає повернення, бо вказано, що це постільна білизна, хоча ковдра, питань дуже багато, відповідей мало..., це бентежить, я його навіть не відкрив, а повернення немає. Хоча є гарантія не зрозуміла для чого вона. Дійсно, виконано в Львівській області, а отже, є підробкою. Розетка набирає собі в продаж вже будь-що і перестала це все перевіряти. Компанія обманює, вказує, що помилка на етикетці про матеріал вироблений в Україні зроблена у Данії на виробництві. Дуже смішно виглядає, компанія пічальна, впринципі втрата грошей, не раджу купувати взагалі нікому
.. краще вже витратити на вентилятор і то більше сенсу буде, адже ковдра просто як покривало на ліжко- Недостатки:
- Не охолоджує, дуже тонка, відсутнє повернення товару,
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
Імба
Представник постачальникаДякуємо, що придбали наш товар. Казкових Вам снів!
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
На перший дотик ніби прохолодна але якщо потримати довше то така ж тепла як і інші тонкі ковдри. ПИТАННЯ! Чому на вкладиші зазначено виготовлено в Данії а на етикетці самої ковдри виготовлено в Львівський області?!!! Виглядає як підробка andersen! НЕ РЕКОМЕНДУЮ
До того ж про які охолоджуючі спеціальні волокна йдеться якщо склад звичайний нейлон та поліестер?!- Достоинства:
- Легка
- Недостатки:
- Гріє
Представник постачальникаДобрий день. Охолоджує - нейлон ( в ньому є спеціальні охолоджуючі волокна). Щодо етикетки самої ковдри, де вказано, що виготовлено у Львівській області, то це помилка при друку етикетки в Данії.
- МаріОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Дуже хороша якість! Легка, охолоджуючий ефект дійсно присутній, на літо просто чудова.
- Достоинства:
- Якість.
- Недостатки:
- Немає.
- маріанна н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
Задоволена ковдрою! Легка, приємна на дотик тканина, що для мене дуже важливо, невагома, ніби спеціально придумане для літа. Вона не душить, тканина дихає, не гріє — просто дає почуття комфорту , дійсно з охолоджуючим ефектом , відчуття приємної прохолоди, що особливо актуально буде в літню спеку! Рекомендую для комфортного сну!
- Достоинства:
- Охолоджуючий ефект
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за гарну оцінку нашої продукції. Робимо все можливе, щоб сон наших клієнтів був максимально здоровим та комфортним)
- Соломія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
Дуже задоволена ковдрою! Ідеально підходить для теплої пори року – легка, дихає і справді має охолоджуючий ефект. Навіть у спеку під нею комфортно, не парить. Приємна на дотик, якісно зроблена. Чудовий вибір для тих, хто шукає щось легке і комфортне на теплу пору року.
- Достоинства:
- Чудово підходить для теплої пори року, якісні матеріали
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за коментар. Бажаємо Вам казкових снів з TM Andersen!
- Татьяна Х***Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
Продавець справжня людина з великої літери! Якщо без подробиць, увійшов в нашу складну ситуацію і посприяв швидкому відправленню трьох ковдр.
- Достоинства:
- Якість товару супер
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за відгук. Нам приємно, що ви оцінили нашу роботу та нашу продукцію. Радіємо, що ви задоволені товаром, який придбали. Це для нас дуже важливо.
- Віталій Г***Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Ідеальна ковдра, приємна на доторк, влітку справді спати під нею це справжня насолода, дякую продавцям за настільки якісний товар)
Також хотів би уточнити як саме краще її прати?
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за коментар. Радіємо, коли наші товари приносять вам задоволення та покращують якість вашого відпочинку. Бажаємо Вам казкових снів з TM Andersen! Щодо прання то виробник рекомендує дотримуватись рекомендацій , що вказані на пакуванні.