- Марян Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Ковдра просто ідеальна. м'яка, легка і не масивна, але досить тепла. Сміливо можна використовувати в холодний сезон осінь-зима.
Брали розмір 200х220 см.
Наповнювач силіконізоване поліефірне волокно, пишуть що безпечне для алергіків.
Користуємось ковдрою недовго, ще не прали.
Наразі задоволені.- Достоинства:
- м'яка, легка і не масивна, але досить тепла
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Нам в другий раз відправили брудну ковдру в розірваному пакеті, внаслідок чого ми відмовилися від замовлення. 90 % що це та сама ковдра, яку ми повернули в перший раз, тільки ціну на 500 грн збільшили. Розетка не перестає дивувати. На третій раз замовили ковдру в нормальному магазині.
- Марія М***
Така ж сама неприємність і в мене була. Таке враження, що нею покористувались, а потім повернули.
- Алексей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
Хорошее одеяло, лёгкое, тёплое...
- АндрійПродавец: Rozetka. Размер: 200x220
Придбав ковдру 11.02.22. Отримав 12.02.22 на пункті видачі за адресою Данила Щербаківського (Щербакова) вул., 45А. При першому огляді нічого не виявив і забрав товар, але прийшовши додому, не розпаковуючи товар, помітив, що на задній частині ковдри видно брудні плями (фото прикріпляю). Також помітив , що пакування зверху пошкоджене і туди потрапив пил. Плюс до цього всього виявилося, що ковдра має візерунок, якого не повинно бути.... Після цього одразу зателефонував на РОЗЕТКУ і повідомив оператору про те, що товар неналежної якості і взагалі не відповідає фото на сайті. Мені сказали написати на пошту відділу сервіса і прикріпити фото. Пояснити як так сталося оператор не зміг і сказав чекати. До цього моменту жодної відповіді не отримав....
- Достоинства:
- Хороший бренд
- Недостатки:
- Розетка продала брудну ковдру іншого фасону
- Сергій П***Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
норм ковдра, можна брати
- Достоинства:
- ціна
- МарічкаПродавец: Rozetka. Размер: 155x215
Легка і тепла ковдра, пошита якісно
- Роксолана Я***Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
Раніше купили собі з чоловіком ковдру Andersen Ida, а тепер вирішили для дітей спробувати ще цю.
Дуже легка, діти залюбки сплять під нею. Рекомендую!- Достоинства:
- приємна тканина
- Валентина Н***
А Ида вам как понравилась ?есть разница между ними ?) спасибо
- Олександр Г***
Доброго дня, Роксолано! підкажіть, будь ласка, яка з них тепліша, чи не збиваються після прання? дякую.
- Олександр В***Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
Ковдра просто бомба! Легка і водночас дуже тепла.
Спав під нею влітку було комфортно і зараз зимою теж ок
Рекомендую- Достоинства:
- дуже тепла і легка
- Недостатки:
- не помітив
- Назар Ф***Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
Якісна ковдра за розумною ціною, рекомендую без сумніву
- Достоинства:
- можна прати