Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Одеяло Andersen Alma 155х215 (СМР145)

Оценка пользователей 3.67/5
  • Марян Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Ковдра просто ідеальна. м'яка, легка і не масивна, але досить тепла. Сміливо можна використовувати в холодний сезон осінь-зима.
    Брали розмір 200х220 см.
    Наповнювач силіконізоване поліефірне волокно, пишуть що безпечне для алергіків.
    Користуємось ковдрою недовго, ще не прали.
    Наразі задоволені.

Достоинства:
    м'яка, легка і не масивна, але досить тепла
  • Юлия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Нам в другий раз відправили брудну ковдру в розірваному пакеті, внаслідок чого ми відмовилися від замовлення. 90 % що це та сама ковдра, яку ми повернули в перший раз, тільки ціну на 500 грн збільшили. Розетка не перестає дивувати. На третій раз замовили ковдру в нормальному магазині.

• Марія М***

Така ж сама неприємність і в мене була. Таке враження, що нею покористувались, а потім повернули.

• Алексей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215

Хорошее одеяло, лёгкое, тёплое...

• Андрій
    Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Придбав ковдру 11.02.22. Отримав 12.02.22 на пункті видачі за адресою Данила Щербаківського (Щербакова) вул., 45А. При першому огляді нічого не виявив і забрав товар, але прийшовши додому, не розпаковуючи товар, помітив, що на задній частині ковдри видно брудні плями (фото прикріпляю). Також помітив , що пакування зверху пошкоджене і туди потрапив пил. Плюс до цього всього виявилося, що ковдра має візерунок, якого не повинно бути.... Після цього одразу зателефонував на РОЗЕТКУ і повідомив оператору про те, що товар неналежної якості і взагалі не відповідає фото на сайті. Мені сказали написати на пошту відділу сервіса і прикріпити фото. Пояснити як так сталося оператор не зміг і сказав чекати. До цього моменту жодної відповіді не отримав....

Достоинства:
    Хороший бренд
    Недостатки:
    Розетка продала брудну ковдру іншого фасону

• Сергій П***

норм ковдра, можна брати

Достоинства:
    ціна
  • Марічка
    Продавец: Rozetka. Размер: 155x215

Легка і тепла ковдра, пошита якісно

• Роксолана Я***
    Продавец: Rozetka. Размер: 155x215

Раніше купили собі з чоловіком ковдру Andersen Ida, а тепер вирішили для дітей спробувати ще цю.
    Дуже легка, діти залюбки сплять під нею. Рекомендую!

Достоинства:
    приємна тканина
    • Валентина Н***

А Ида вам как понравилась ?есть разница между ними ?) спасибо

• Олександр Г***

Доброго дня, Роксолано! підкажіть, будь ласка, яка з них тепліша, чи не збиваються після прання? дякую.

• Олександр В***
    Продавец: Rozetka. Размер: 155x215

Ковдра просто бомба! Легка і водночас дуже тепла.
    Спав під нею влітку було комфортно і зараз зимою теж ок
    Рекомендую

Достоинства:
    дуже тепла і легка
    Недостатки:
    не помітив
  • Назар Ф***
    Продавец: Rozetka. Размер: 155x215

Якісна ковдра за розумною ціною, рекомендую без сумніву

Достоинства:
    можна прати