Отзывы покупателей о Наматрасник Andersen Cotton Плюс 180 х 200 (СМР204)

Оценка пользователей 4.69/5
  • Виталина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200

Добре захищає матрац,на дотик приємний.

Достоинства:
    Підійшов чітко по розміру.

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 120x200

Чудовий наматрацник. На товщину матрацу 21 см сів добре. Як що вище, то мабудь не підійде

Доброго дня, Катерина! Радіємо, що Ви задоволені товаром, який придбали. Бажаємо Вам казкових снів з TM Andersen!

• Лілія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 140x200

Простирадло не ковзає, навіть менше за розміром матраса! Ще не прала, то не можу сказати який він буде після прання! Хоча знаю, що прати треба при температурі не вище 30!

Достоинства:
    По розміру ліг чітко на матрас!

Доброго дня, Лілія! Дякуємо, що знайшли час та оцінили наш товар.

• Ігор Л***

Наматрасник виготовлений якісно! У мене матрас товщиною 22 см, підійшов ідеально. Відповідає опису виробника. Простирадло на ньому майже не ковзається у порівнянні (якщо стелити прямо на матрас). Користуюсь 1,5 років, задоволений. Переться у пральній машині. Рекомендую.

Достоинства:
    Ціна-якість 100%.
    Недостатки:
    Поки не знайшов

Доброго дня, Ігор! Дякуємо за гарну оцінку нашої продукції. Робимо все можливе, щоб нічний сон наших клієнтів був максимально здоровим та комфортним)

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 140x190

Подошло на матрас 23 см

Доброго дня, Олександр! Дякуємо за відгук та з нетерпінням чекаємо на нові замовлення.

• Дмитро Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 180x200

Користуємось 1 рік. Зауважень немає. Вартує своїх грошей

Достоинства:
    Вартість, якість
    Недостатки:
    Відсутні

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо за відгук та з нетерпінням чекаємо на нові замовлення.

• Артур І***

140×200 натягнувся як рідний. "Спідниця" на гумці тримає як має бути. Товар надійшов файно запакетованим в належному нульовому стані.

Достоинства:
    Якість тканини та прошивка - все в плюсах.
    Недостатки:
    Схоже на те, що якщо є недоліки, то позначаться не раніше 6 місяців експлуатації (після прання). Цей поважний лейб випробую вперше.

Доброго дня, Артур! Радіємо, що Ви задоволені товаром, який придбали. Бажаємо Вам казкових снів з TM Andersen!

• Мирослава Д***

Супер наматрасник,рекомендую!

Достоинства:
    Нековзає

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 80x190

Наматрасник дуже класний, хороша якість

Достоинства:
    Якість

• Роман Ч***

Чудова річ для захисту матрацу, дуже задоволені покупкою. виробник вказує, що це 100% бавовна, не спеціаліст в цьому, але на дотик дуже приємне і натуральне. Одним словом - дуже задоволені!!! рекомендую. Плюси - якість, класно сідає на матрац)))), український виробник. Мінуси - поки не знайшов.

Достоинства:
    Якісний, точні розміри. Повністю виконує свою функцію.
    Недостатки:

Доброго дня! Дякуємо за гарну оцінку нашої продукції. Робимо все можливе, щоб нічний сон наших клієнтів був максимально здоровим та комфортним)

• Ігор К***

Чудовий наматрасник! Приємний на дотик, верх, завдяки тонкому флізеліну, плотний і добре тримається на ліжку.

Достоинства:
    Точні розміри, еластична тканина спідниці, приємний на дотик

• Анжеліка К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 90x200

• Анжеліка К***

Доброго дня! Дякуємо за коментар. Бажаємо Вам казкових снів з TM Andersen!

• Вадим Р***

На матрасе сидит идиально.

Доброго дня! Дякуємо, що знайшли час та оцінили наш товар. Радіємо, що Ви задоволені товаром, який придбали.

• Владимир М***

Дуже не сподобалося, що виробник вказує склад 100% бавовни, а насправді це не так. І якщо з юбкою можна миритися (бо вона має бути еластичною), то із підкладкою-це недопустимо!!! Вона нагадує агроволокно!

Достоинства:
    Точний розмір
    Недостатки:
    Невірно вказаний склад виробу

Доброго дня
      Шкода, що у Вас склалося таке враження про наматрацник. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб кожен клієнт був задоволений нашою продукцією.
      Наматрацник пошитий з 100% бавовни (яка вказана в описі) + має флізелінову підкладку.

• Дорошенко Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 120x190

Покупкою задоволена. Швидко доставленй товар. Гарно обійняв матрас. Дійсно, простирадло не ковзає , все гарно і красиво

Достоинства:
    Розмір чітко до матраса , лякається легко
    Недостатки:
    Поки немає

• Юлія С***

Доброго дня! Дякуємо, що знайшли час та оцінили наш товар.

• Борис

Якісна річ, дуже легко натягнув на матрас. Ще не прав, але думаю нічого з ним не станеться

Достоинства:
    Якісний і натуральний
    Недостатки:
    поки не помітив

Доброго дня! Дякуємо, що знайшли час та оцінили наш товар.

• Андрій С***

Подобається, що наматрацник щільно прилягає до матраца і надійно кріпиться до нього завдяки еластичній «спідниці»
    великим плюсом є 100% бавовняна тканина наматрацника
    Недоліків не бачу, тому рекомендую

Доброго дня! Радіємо, що Ви задоволені товаром, який придбали.

• Ярослава М***

Зручний, якісний

Доброго дня, Ярослава! Дякуємо за гарну оцінку нашої продукції.

• Александр Н***

В описі зазначено 100% бавовна. Брехня на жаль. Бачив у відгуках раніше, писали, що там є синтетика. Подумав не до того товару опис додали. Але ні, вони не помилилися.
    Дійсно тут 50% бавовни. Решта синтетика нагадує агроволокно. По краях теж тоненька синтетика. І з незрозумілим браком, видно на фото. Таких моментів багато по краю.
    Дивіться фотографії.
    І підкладка всередині дуже тоненька. Загалом товщина наматрацника близько 3 мм. Я таких тоненьких ще не бачив.
    Ще всередині підкладки якесь чорне сміття.
    Перший і останній раз купую наматрацник цієї компанії.
    Якби правду писали в описі і ціна була б у 2 рази дешевше, то можна брати, але я брав за 820грн, є альтернативи кращі.

Єдина перевага, це розміри точні. Навіть чітко ліг по краях матраца, за це 1 зірочка, а за решту нажаль не можу додати.

Достоинства:
    Розмір точно по матрацу
    Недостатки:
    50% бавовна
  • Светлана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x190

Очень понравился наматрасник. Всё соответствует указанному описанию.

Достоинства:
    Хлопок, точный размер, внешний вид.
    Недостатки:
    Нет.

Доброго дня, Світлана! Дякуємо за гарний відгук про наш товар.

• Наталія Г***

Наматрасник гарної якості, розмір підійшов ідеально, тканина приємна на дотик. Сподіваюсь у використанні не розчарує

Доброго дня, Наталія! Дякуємо за гарну оцінку нашої продукції)

• Наталя

Хороший наматрацник, розміри вірні, сидить добре, виглядає якісно.

Доброго дня, Наталя!. Дякуємо Вам за покупку. Радіємо, що у Вас склалося гарне враження про наматрацник. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб кожен клієнт був задоволений нашою продукцією.

• Елена С***

Такий, як я хотіла.

Доброго дня, Олена! Дякуємо, що обираєте продукцію TM Andersen!

• Катерина К***

На дотик і перше враження дуже якісний, ще не використовували, чекає на новий матрац

Доброго дня, Катерина! Дякуємо за гарну оцінку нашої продукції.

• Богдан Р***

Якість наче непогана, але брак якийсь, не налізає на матрац 2м.
    Цікаво чи можна повернути товар чи обміняти? Не був у використанні

Достоинства:
    Недостатки:
    Брак

Доброго дня, Богдан! Приносимо вибачення за незручності. Просимо зв'язатись з нами за телефонами, зазначеними на офіційному сайті виробника для швидкого врегулювання даного питання.

• Светлана

Якісний наматрацник.Дякую)

Достоинства:
    Качество, дизайн.
    Недостатки:

Доброго дня, Світлана! Дякуємо Вам за покупку. Радіємо, що у Вас склалося гарне враження про наматрацник. Бажаємо Вам казкових снів з TM Andersen!

• Максим Д***

Хороший наматрацник,чётко сел на 140×200×18,простынь не скользит,лежит как приклееная

Недостатки:
    Цена)

Доброго дня, Максим! Дякуємо за гарну оцінку нашої продукції. Робимо все можливе, щоб нічний сон наших клієнтів був максимально здоровим та комфортним)

• Марина И***

Наматрасник понравился Спасибо теродавцу

Доброго дня, Марина! Радіємо, що Ви задоволені товаром, який придбали. Бажаємо Вам казкових снів з TM Andersen!

• Андрей

Натуральная ткань и наполнитель. Красивый дизайн, идеально подошёл по размеру, аккуратные швы. Но немного дёгтя всетаки было, а именно кусочек жесткой проволки внутри наполнителя, хорошо что не поцарапался никто.

Достоинства:
    Их много, перечислил выше
    Недостатки:
    Проволока внутри наполнителя.

Доброго дня, Андрій! Дякуємо, що обираєте продукцію TM Andersen. Приносимо вибачення за дану ситуацію і пов'язані з нею незручності. Просимо зв'язатись з нами за телефонами, зазначеними на офіційному сайті виробника для швидкого врегулювання даного питання.

• Оксана К***

Искала для жары, чтобы не парил, долго выбирала и рада, что не ошиблась.
    Спасибо тем, кто ранее написал отзывы и помогли мне выбрать именно этот вариант!

Достоинства:
    НЕ ПАРИТ!
    Недостатки:
    Пока не нашла, неделю в использовании

Доброго дня, Оксана! Дякуємо за коментар. Бажаємо Вам казкових снів з TM Andersen!

• Людмила К***

Все дуже добре!

Доброго дня, Людмила! Дякуємо, що знайшли час та оцінили наш товар.

• Юлия Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 200x200

Дуже добре кріпиться і якісний, подобається

Достоинства:
    Зручний, якісний

Доброго дня, Юлія! Дякуємо, що знайшли час і залишили відгук. Радіємо, що Ви задоволені товаром, який придбали. Бажаємо Вам казкових снів з TM Andersen!

• Юрій Л***

Все гарно

Доброго дня, Юрій! Дякуємо, що обираєте продукцію TM Andersen.

• Виктория А***

Наматрацник за розміром підійшов ідеально на 160*200, дійсно синтетична нижня частина, побачу як буде в використанні та після прання, поки все добре.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не знайшла

Доброго дня, Вікторія! Дякуємо, що обираєте продукцію TM Andersen.