- Ирина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 45x55
Дуже сподобалась форма подушки, зручно лежати на боку. Важка, якісно зроблена. Але спати на ній я не змогла, дуже жорстка.
Якби були можливість повернути, поврнула б...
А так буду думати що з нею робити ...
Краще такі речі всеж таки покупати коли спробуєш, Інтернет без можливості повернення не підходить для таких покупок.- Достоинства:
- цікава форма, зручно
- Недостатки:
- жрстка
Представник постачальникаДоброго дня, Ірина! Дякуємо за відгук. Шкода, що Ви не користуєтесь придбаним товаром. Можливо, Вам би більше підійшла наша новинка Andersen Double Magic Comfort, яка є менш жорсткою.
- Ирина М***
Можливо Andersen Double Magic Comfort і була б краще, але як то визначити? Я ж не можу купити собі склад подушок, якими не користуюсь...
Представник постачальникаДоброго дня, Ірино! На сайті виробника є перелік офлайн магазинів, де можна ознайомитись з продукцією TM Andersen
- Найдьонов П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 45x55
Удобная. Узор на подушке красивый.
- ЕкатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 45x55
Удобная, один раз после сна меньше болит шея. Посмотрим как будет дальше.
- Достоинства:
- Держит форму, прикольная форма, комфортно спать
- Недостатки:
- Тяжеловата, дорогая
- Яковенко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 45x55
Покупали первую в другом магазине, очень понравилась, здесь купила уже для дочери. Для всех любителям спать на животе. Нам удобно.
- Достоинства:
- Форма и жесткость.
- Вадим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 45x55
Очень долго доставляют. Заказ приняли 17 декабря, 21 только отправят.
- Достоинства:
- Подушка
- Недостатки:
- Доставка
- Алла
Ну так на сайте же указаны сроки доставки и когда товар будет передан на доставку
- ДімаПродавец: Rozetka. Размер: 45x55
Купив дівчині в подарунок на День народження вона дуже задоволена
привернула увагу незвична форма подушки для тих хто любить спати на животі- Достоинства:
- форма
- Наталія Н***Продавец: Rozetka. Размер: 45x55
Вкажіть будь ласка висоту подушки.
- Ярослав З***Продавец: Rozetka. Размер: 45x55
Дуже подобається незвична форма, зручно спати на животі.
Спочатку було дуже незвично, треба кілька днів, щоб привикнути.- Достоинства:
- незвична, але зручна форма
- Павло П***Продавец: Rozetka. Размер: 45x55
Привабила нестандартна форма і чохол з 3D сіткою. Подушка зроблена якісно, спати зручно, покупкою задоволений.
- Достоинства:
- 3D сітка по периметру чохла
- Марина М***Продавец: Rozetka. Размер: 45x55
Чоловік подарував на день народження. Полюбляю спати на животі, але ніяк не могла підібрати зручну подушку. Прочитала в описі що ця подушка якраз для таких як я і вирішили спробувати. І не пожалкувала, справді з нею зручно спати як на животі так і в інших позиціях. Рекомендую на 100%!
- Достоинства:
- дуже зручна
- Недостатки:
- треба кілька днів звикати до незвичної форми
- Валентина И***Продавец: Rozetka. Размер: 45x55
Удобно спать на животе. приятная ткань и наполнение
- Достоинства:
- мемори наполнение
- Юлия Я***Отзыв от покупателя. Продавец: МЕДплюс. Размер: 45x55
Подушка твердовата...На любителя.
- Продавец МЕДплюс
Дякуємо Вам за відгук! Деякі люди полюбляють спати на твердій поверхності, інші на м'якій. Тому підібрати для себе подушку - непроста справа. Період привикання до нової подушки триває 5-21 дня, все залежить від того на якій подушці людина спала до покупки ортопедичної. Але все ж таки ортопедична подушка краща, ніж наприклад пір' яна чи поліефірна.