- Татьяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На зв'язок вийшли одразу після замовлення, відпрравили швиденько.
Рулетка сподобалась і мені і мойому хвостатику. Для його 32 кг міцна. Гуляти одне задоволення, не питається і не бовтається як звичайний повідець. Керувати і дресирувати песика одне задоволення. Ще фішечка дужє гарна - контейнер з пакетами. Тепер завжди під рукою, бо до цього були в усіх карманах). Сподіваюсь рулетки вистачить на довго.- Достоинства:
- Самі переваги)
- Недостатки:
- Поки що не знайшла. Хоча трохи модернізувала б, додаючи маленький ліхтарик, для прогулянок в ввечорі і клікер для дресування щоб все це окремо не носить). Ну і можна ще довші випускати, метрів на 15.
- Maryna B***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Выдерживает моих хаскй-драконов движущей силы в 50 кг
- Достоинства:
- Ценак-ачество
- Недостатки:
- Пока нет
Представник постачальникаДобрий день,дякуємо за Ваш відгук!
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Взяли для Хаскі, гарго функціонує.
- Алена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На данный момент самая лучшая рулетка, что я покупала до этого
- Достоинства:
- Удобна в управлении, лента прочная
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рулетка відмінної якості. Користуюсь більше року. Колба для пакетиків дуже зручна. Найкраща з тих що я використовував
- Достоинства:
- Хороша якість, зручна
- Алена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
удобная ,отлично справляется со своей задачей
- Достоинства:
- срабатывает на рывок ,качество ,цена
- Рощина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Важкенький, але все гуд: довжина, вигляд співпадає з фото . Пакетики є в диспенсері.
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Трішки важкенький, але це не є недоліком.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень довольны.Особенно 8 метров поводка удивили даже нашего Алабая.
- Достоинства:
- Всё отлично.Очень удобно.
- Недостатки:
- Пока нет.
- Даниїл І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже задоволен покупкою, до цього користувався повідцями лише із тросом, тому якщо порівнювати, то для мене стрічка скоріш за все це недолік, але не вагомий) Бо стрічку при сильному вітрі трохи здуває, та коли стрічка повертається у рулетку, то важливо, щоб вона залишалась пряма, бо якщо песик десь с боку опинився, то треба буде направити повідець до собаки, щоб стрічка нормально поверталась у рулетку. Загалом це не дуже дратує, та не заважає якісному вигулу улюбленця, але є ось таке дрібне АЛЕ))
В цілому супер)
Виробник дає гарантію 2 роки - побачим як проживе, але гарантії вид розетки нема- Достоинства:
- Ціна, довжина стрічки, диспенсер
- Недостатки:
- Для когось стрічка буде перевагою, або недоліком
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Алексей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вже на другий тиждень почала поступово заїдати кнопка. Наразі зафіксувати повідець майже неможливо. Будемо звертатись по гарантії.
- Достоинства:
- Довгий повідець. Зручний.Наявність гарантії
- Недостатки:
- Швидко вийшов з ладу.
Представник постачальникаДобрий день, зверніться будь ласка до сервісу Розетка, для заміни товару.
- Олена Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кнопка на рулетці постійно заїдає,неможливо нормально гуляти з собакою .Якби не цей недолік ,загалом непогана,гарно тримається в руці .Вимагаю заміни рулетки ,вона на гарантії.
- Недостатки:
- Не натискається кнопка
Представник постачальникаДобрий день, зверніться будь ласка з цим питанням до сервісу Розетка.
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .- Олена Ф***
Без чеку та пакування можливо обміняти чи повернути ?
- Софія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рулетка нормальна, нормально втягується повідок, і назад також нормально заходить,
АЛЕ
Заїдає кнопка, в потрібний час не можу зупини собаку, її майже не можливо натиснути, скоро й пальці зламаю- Недостатки:
- Майже не працює кнопка
Представник постачальникаДобрий день, зверніться будь ласка до сервісу Розетка для заміни
- Алексей Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
1. Кнопка! З першого натискання. Як що це можно назвати "натискання". Це жах. Заїдає. Натиснути не можливо. Останні пару днів я "натискаю" таким чином. Однією рукою тримаю рулетку, а іншою (кулаком) вгоняю кнопку. Розумію, що прискорюю її смерть, але в цьому і сенс. Мені не потрібен ремонт, заміна. Мені потрібна нормальна рулетка, а не дешевий сурогат. Тобто цю прибити - нормальну купити.
2. Ергономіка цієї ж самої кнопки. До того положення руки, коли палець дотягнеться до кнопки треба перебрати ручку я чотки. І це чоловіча рука. Що буде робити дівчина 45-50 кг та ще в в вовняних (читай слизьких) перчатках з собакою яка погано керується я представити собі не можу.- Достоинства:
- Дизайн
- Недостатки:
- Кнопка! Кнопка! Кнопка!
- Олексій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбав рулетку, кнопка заїдає, важко зафіксувати, тугий механізм. Зараз майже неможливо зафіксувати, а якщо зафіксував кнопка як западає і важко відпустити
Представник постачальникаДобрий день, зверніться до сервісу Розетка.
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зламалася кнопка що фіксує довжину повідця, десь за місяць використання.
Використовувалася для вигула собаки до 20 кг.
Виробник або повністю перестав дбати про якість, або це зовсім невдала партія бо перед цим така сама тільки червоного кольору теж прослужила трохи більше місяця.
Розетка відмовилася приймати по гарантії, хоч на упаковці вказано гарантія два роки.- Достоинства:
- Недостатки:
- Весь товар і є повний недолік, через місяць в користування.
- Алексей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Через, приблизно, тиждень використання почала туго натискатись кнопка. Потім зафіксувати повідець стало взагалі не можливо.
По гарантіі була виконана заміна на нову рулетку і знов виявилась такаж сама проблема з відмінністю що кнопка перестала працювати вже на третій прогулянці!
Наразі, як і попередній раз, зафіксувати повідець не можливо! Буду звертатись по гарантійному обслуговуванню знов!
П.С. Зі свого боку, судячи що більшість відгуків про товар позитивна, можу припустити що це наразі була проставлена бракована партія товару...- Достоинства:
- Довгий, зручний, гарантія
- Недостатки:
- Ненадійний кнопочний механізм