Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Рулетка-поводок AnimAll с диспенсером XL до 50 кг/8 метров MS7016-B (Х/12/Х) Красная (2000981277970)

Оценка пользователей 3.5/5
  • Андрій Ш***

Класна

• Поліщук Т***

Жахливий, фіксатор ледве працює

Добрий день, зверніться будь ласка до сервісу Розетка.

• Роман К***

В рулетці за місяць зламалася кнопка-фіксатор яка має зупиняти подачу повідця.

Добрий день, зверніться будь ласка до сервісу Розетка. Дякую

• Дмитро Т***

В рулетці поламана кнопка яка має зупиняти подачу повідця. Сьогодні через це ми не змогли вчасно зупинити собаку і той майже попав під машину. Сподіваюсь на нього є гарантія та заміна.

Недостатки:
    Поламана кнопка

Добрий день, зверніться до сервісу Розетка для обміну.

• Тетяна К***

Супер рулетка!

Достоинства:
    Длина.

• Сергей Ч***

Гарний повідець. Пару разів падав на асфальт поки витримує, не ламається. Рекомендую товар і продавця

• Ірина Ш***

Рулетка-повідець AnimAll XL міцна, легко витримує мого 11 місячного цуцетя (близько 30 кг), навіть коли він різко смикається. Механізм працює плавно, без заїдань, а кнопка фіксації зручна та швидко реагує.

Довжина 8 метрів дає більше свободи під час прогулянок, але водночас контроль залишається в моїх руках.
    Дизайн стильний, яскравий червоний колір добре помітний. Загалом, чудовий варіант для власників великих собак. Величенький, але надійний. Рекомендую!

• Наталія І***

більшь підходить для чоловічої руки, жінці,в який маленька долоня незручно тримати, з плюсів це бокс з пакетіками для екскрементів

Достоинства:
    Недостатки:
    завелика для жіночої долоні

Доброго дня! Так, корпус трохи завеликий, але в цей корпус треба помістити 8 м стрічки, та сам механізм. Дякуємо за Ваш відгук!

• Олег І***
    Продавец: Rozetka

Кнопка фіксації почала працювати гірше вже за тиждень користування, спочатку іноді не натискалася, потім вже навіть з помітним зусиллям. Сьогодні рівно місяц від моменту як нам його подарували і кнопка не натискається взагалі, відповідно і повзунок фіксації посунути неможливо, то ж користуатися просто не виходить.

Оскільки це подарунок, то тепер доведеться просити колегу який дарував щоб відшукував чек чи гарантійний талон, якщо він зберігся. Відповідно буде незручно і йому і мені, оскільки посилання на цей повідець скидав саме я (((

Дивлячись на останні відгуки це вже не поодинокий вимпадок, то ж продають відвертий брак. Це дуже неприємно.

Достоинства:
    Зовні якісний
    Недостатки:
    Зламалась кнопка фіксації

Добрий день, зверніться до сервісу Розетка для обміну рулетки.

• Андрей М***
    Продавец: Rozetka

Повідець не відповідає своїм характеристикам, не минуло і тижня як він у нас і вже зламалася кнопка фіксатора. Точніше запала кнопка і тепер не фіксує повідець, маленький пітбуль 15кг не витримав .

Достоинства:
    8 метров
    Недостатки:
    Деньги на ветер

Добрий день, дуже прикро, що сталась така ситуація, на механізм рулетки діє гарантія 2 роки, тому рекомендуємо Вам звернутись до сервісу Розетка для повернення обо обміну рулетки.