- Оксана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшло швидко, кіт їсть з задоволенням, через тиждень замітно видно що шерсть перестала так сипатись
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша олія. Песик їсть. З часом побачимо чи буде результат
- Ушакова Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримала швидко, слідкувати за результататом....
- Достоинства:
- Зручний дозатор.
- Недостатки:
- Немає на мій погляд.
- Аліна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Повна відмова від їжі, котам не сподобалося
Орієнтувалася на хороші відгуки, але в нашому випадку — повний провал. Брала олію для котиків, сподіваючись на користь для шерсті. У результаті вони взагалі перестали підходити до миски із сухою їжею. Навіть якщо на тарілці буде зовсім крихітна мікрокрапля цієї олії, вони демонструють повний ігнор корму. Дуже шкода, бо бренд хороший і задумка чудова, але мої пухнасті вередуни покупку не оцінили. - Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Масло Риччи понравилось,ест с удовольствием
- Тетяна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Було пошкодження розпилювача
на флаконі- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Пошкоджений товар
- Лариса П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коту 10 років, тому, можливо потрібно з обережністю. Взагалі брала для шкіри та шерсті, дуже суже повітря в помешканні. Спробую ще на молодших котах.
- Достоинства:
- сама олійка чудова
- Недостатки:
- кота послабило
- Вікторія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшло вже протермінованим, ви хочете щоб наші домашні улюбленці потруїлися???
я замовляла 15.03.26, на упаковці 26.02.26, як це розуміти?
- Лариса П***
це дата виготовлення. Другий абзац на пакуванні: "Термін придатності: 24 місяці. Після відриття флакона - 2 місяці. Дата виготовлення вказана на етикетці."
- Марина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Моєму котику не сподобалась. З нею взагалі відмовляється їсти. Песик також не став з нею їсти.
- Достоинства:
- Дешева
- Недостатки:
- Тваринкам не сподобалась
- Дарья М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Олія дуже приємно пахне. Добавляємо в корм, коти із задоволенням їдять. Шерсть котів стала блискучою та меньше випадає
- Валентина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кішка погодилась їсти. Зручно додавати порцію до їжи.
- Достоинства:
- Невеликий об'єм, для проби добре.
- Недостатки:
- Не знайшла.
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Котик їсть із задоволенням! Шерсть стала густою і мякенькою. Бризкаю прямо на сухий корм один раз в день. Ніяких проблем з шкт не викликало. Рекомендую!
- Оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Має сильний риб’ячий запах. Киця взагалі відмовляється їсти з сухим чи вологим кормом.
- Зорнік А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Може олійка й непогана,але скоріш за все викликала приступ панкреатиту у кішки,тому дуже обережно з дозами і взагалі вживанням
- Достоинства:
- Зручна упаковка,зрозумілий склад,максимально гарне обслуговування зі сторони виробника
- Недостатки:
- Не всім котикам підійде, навіть здоровим
- Юрий Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісна олія. Овчарику 5 місяців добавляю в їжу - їсть з задоволенням. Приємно пахне червоною рибкою.
- Светлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Годовне,що моьому песику,дуже подобаеться.дякую
- Янина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
«Очень довольна качеством Масло! Состав натуральный, запах приятный, питомец ест с аппетитом и чувствует себя отлично.»
- Достоинства:
- Отлично
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично .Котикам нравятся.
- Паша Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все дуже чудово, засіб допомогає! Перевірили на французькому бульдогу, шерсть перестала випадати!!
- Павло С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Котикам сподобалось
- Олеся М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коти не в захваті, відмовляються їсти корм з маслом. Спроба використати лососеву олію перша.
- Виктория Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кошка кушает, все нравится