- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Серый
Крута рулетка. Водимо на ній одній одночасно двох собак. Француза і Шарпея. Міцна і якісна. Хоча собаки і не дуже тягнуть, відчувається надійність. Головне щоб не падала на асфальт. Перша прослугувала нам майже 2 роки. Щоденні прогулянки по 2 години в будь яку погоду. І пісок попадав в середину і тонула в озері. Витримувала все. Але. Впала пару раз і всьо) рекомендую.
- Достоинства:
- Якісна збірка. Фурнітура та механізм кріпкі Підходе для двох собак одразу.
- Світлана Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Серый
Повідець чудовий, якість супер, користуюся вже 3 місяці ще не разу непідводив, в мене собака велика. Рекомендую
- Людмила В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Серый
Рулетка міцна, приємна в руці на прогулянці. Єдине- трохи з'їдає ступор, але це не критично.
- Достоинства:
- Зручна
- Недостатки:
- Іноді заїдає
- Виталий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Серый
Ціна, якість - все добре.
- Достоинства:
- Працює добре. Претензій немає.
- Костянтин Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Серый
Не виконує своїх функцій, щоб відпустити собаку на довгий повідець доводиться застосовувати дві руки, однфєю тримаєш шлею іншою відпускаєш кнопку і то це вихдить зробити не з першого разу. Коли собака перебуває на довгому повідцю підтягнути неможливо, доводиться також застосовувати дві руки. Не прогулянка а випробування на терплячість. Був повідок цієї ж фірми, але інша модель, з тим таких проблем не було.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Перераховані вище
Представник постачальникаДобрий день, зверніться будь ласка до сервісу Розетка, з приводу заміни товару по гарантії. Дякую
- Тарас К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Серый
Все супер
- Достоинства:
- Хороша автоматика та довжина
- Костянтин Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Серый
Купив для великої собаки — повідець справляється на всі 100%! Міцний, зручний у руці, довжини в 5 метрів цілком вистачає для прогулянок. Рулетка працює плавно, фіксація надійна. За таку ціну — чудовий варіант! Рекомендую власникам середніх та великих собак.
- Достоинства:
- Рулетка працює плавно, фіксація надійна.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Серый
Дуже хороша якість !
- НінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Черный
Зручний, легкий у користуванні
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Серый
Хороший поводок, несколько лет пользуемся.
- Светлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Черный
Не пройшло і пів року ,як рулетка зламалася,почала заїдати,в потрібний момент не можна підтягнути собаку,бо повідець то залнинило,то навпаки не фіксується!не рекомендую!
- Достоинства:
Представник постачальникаДобрий день, на механізм рулеток в нас діє гарантія, 2 роки, Ви можете звернутися до сервісу розетка, для заміни.
- Гуцкало С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Черный
Класна рулетка
- Павел Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Черный
З самого початку погано працював механізм обмеження поводка. Зараз зовсім заклинило у одному положенні. Як звернутися по гарантії?
- Достоинства:
- Ергономічний, легкий
- Недостатки:
- Поганий механізм
Представник постачальникаДобрий день! Зверніться у сервіс розетка.
- Лилия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Черный
- Лариса Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Черный
Буду купувати вже другу, також саме на 50 кг ваги, хоча французи значно легші)). Ми гуляємо дуже активно, нажаль за півроку не витримав механізм ( скоріше за все). Спробую звернутися щодо гарантії.
- Достоинства:
- Протрималася 6 місяців
- Недостатки:
- Не витримує ривок французів) хоча брала на вагу 50 кг, але мої собак вагою 15 кг дуже швидко "впоралися"
Представник постачальникаДобрий день, зверніться у сервіс Розетки
- Віталій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Серый
Трохи завелика, до цього користувалися до 20 кг.
- Виктория М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Серый
Замовляла місяця два назад, для самоїда. Поки ми щеня, брали на виріс так щоб і дорослим можна було користуватися, все супер я задоволена. Іноді підзаїдає кнопка, але це не критично і на користування не впливає. Одного разу собака пробіг метрів 5 з рулеткою зафіксованою на коротку довжину є лише царапина, хоча я думала розлетися, тому за такі гроші раджу, особливо якщо це перша практика
- Достоинства:
- Довжина, крепко
Ривки самоїда тримає (собака з 10 до 16 кг користування) зручно, хороший карабін ! - Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякую за Ваш відгук!
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Салатовый
Чудовий
- Виталий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Черный
Хороший
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Салатовый
Рулетка супер. 30кг витримує. Повідок сам міцний, тому собачці(яка дуже любить все гризти)важкувато з ним справитися
- Достоинства:
- Міцний,зручний.
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Салатовый
Нормальный поводок. Немецкую овчарку в 42 кг выдерживает отлично, даже на рывок.
- Недостатки:
- Со временем лопается пружина внутри и приходится покупать новый, но это происходит раз в год/полтора.
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Черный
попередня рулетка цієї ж фірми розрахована на 30кг вийшла з ладу через 5 місяців,обірвалась лента. Ні кому не раджу
- Достоинства:
- не має,витримав 8 місяців, перестав зкручуватись
- Недостатки:
- розрахований на 50кг мій пес важить 15кг,
Представник постачальникаДобрий день! Нам дуже прикро, що у Вас сталася така ситуація. Для правильного підбору рулетки треба привчати собаку з малечку (є дуже активні породи собак, яким не підходить рулетка зовсім як повідець), вага собаки може бути однакова, а сила ривка різна, тому й підбирають рулетки для більшої ваги з урахуванням сили ривка.
У буд-якому випадку на всі рулетки ТМ AnimAll розповсюджується гарантія 2 роки на механізм. Ви можете звернутися у сервісний центр Розетки для обміну.
- Ласкорунский К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Черный
Чудова рулетка для такси камікадзе(десь переплутали дух такси і питбуля). Минула розлетілась в руках, ця витримує
- Достоинства:
- Міцна, надійна
- Недостатки:
- Не виявив
- Софія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Салатовый
Купляла для ротвейлера 35кг, користуємось вже рік все супер , гуляємо ми активно і тягнули рулетку і падала, але поки що все в порядку, не очікувала, що вона так довго витримає
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за Ваш відгук!
- Олена І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Серый
Це вже наш, мабуть, 10й повідець) Спочатку, не знаючи, брали М-ку, не враховуючи ривка собаки. А наш 16кг бігль дуже любить смикати і тягати. Тепер беремо Л-ку. В нашому користуванні були і дорогі рулетки, і дешеві. Звісно, дешевих вистачало на 2 міс максимум)
Саме цю рулетку замовляємо другий раз, тому що співвідношення ціна/якість, як на мій погляд, найоптимальніше. Минулого разу вистачило на 2 роки, в принципі, як і дорогі попередні. До механізму стопа треба призвичаїтись, але це не проблема для організму з інтелектом)
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за Ваш відгук!
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Салатовый
Чудова рулетка
Швидко відправлено
Дякую
- АллаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Салатовый
Нам сподобалось, але практики користування іншими рулетками не було. Вже місяць в користуванні. Песик - малінуа
- Светлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Черный
Нікому не раджу купляти повідець цього виробника,!!!важко фіксується довжина,при нажимі на кнопку одразу фіксується,і при відпускання вже не є свободним,треба без кінця сдвигать той фіксатор,прогулянка з собакою стає якоюсь нервовою!
- Ірина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Салатовый
Дуже задоволені .Гарненькій колір .
- Достоинства:
- Вчасно
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Салатовый
Товаром та сервісом задоволена.
- Виктория Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Черный
Гарна якість дуже зручно
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Салатовый
Дякую
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Салатовый
Гарний поводок за таку ціну
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Черный
Не відкривається , на один раз вигуляти
- Недостатки:
- не відкривається я
Представник постачальникаДобрий день!
Зверніться, будь ласка, до сервісу.