Отзывы покупателей о Наушники Anker SoundCore Life Q30 (Life Tune) Black (A3028313)

Оценка пользователей 4.56/5
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

У навушників гарний звук дійсно , сподобалось за рік користування 3 режими шумопоглинання і інші .сидять на голову непогано . Ці кошти в принципі вартують . Але чому 3 зірки, через рік пластик почав просто крошитись , біля шарніра уха відломався пластик , саме цікаво відломався так де зазвичай повинен триматись , через місяць з іншої сторони . Запчастин в відкритому доступі нема , не знайшов . Самі навушники в загальному класичні , але пластик через рік крошиться

Достоинства:
    Звук, шумодав
    Недостатки:
    Крихкий пластик
  • Оксана

Зручні і гарні
    Непоганий звук, але треба погратися з еквалайзером - "з коробки" звучать жахливо
    Хороший шумодав, справляється в приміщенні і на вулиці
    В комплекстації чорних навушників немає жорсткого чохла, тільки мішечок. Також коробка відрізняється від всіх, що видно в оглядах. З іншого боку, без проблем підключаються до офіційного застосунку, тож мабуть не підробка

Достоинства:
    гарний шумодав, м'які і не тиснуть на голову
    Недостатки:
    відсутній жоосткий чохол в комплекті
  • Сергій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Рік користування, по звуку, його якості питань немає. Задоволений. Але через рік почав пластик крошитись і відламуватись....

Достоинства:
    Звук, вигляд, аккум, зручність в користуванні.
    Недостатки:
    Поганої якості пластик, крихкий. Через рік почались проблеми. Фото додаю. В одному місці так тріснув що вузли не трималось.
  • Діана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Це дуже дивно, я купив два таких навушників і вони прийшли без кейсів, просто з дешевими мішечками. Хоча усі і усюди пишуть що повинен бути кейс!!!

Достоинства:
    гарна якість
    Недостатки:
    Немає кейсу
    • Оксана Б***

Так само, в комплектації несає кейса

• Вячеслав Б***

Вам дужи почастило це оновлена версія 2025 року в них укреплен пластик і ще блютуз 5.3 та добавлена автономість воспроізведения до 50 годин с увимкнутим шумодав і 80 годин с вимкнутим.

• Родіон Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Два месяца пользуюсь наушниками, звук отличный, шумоподавление сначала было непривычное, но привыкнув стало лучше. Мои ПК наушники сломались, и из-за отсутствия альтернатив подключил эти наушники по блютузу к ПК, работает также замечательно, не хуже чем на телефоне. И самое главное это комфорт от амбюшур, даже долгое ношение около 6-8 часов не доставляет никакого дискомфорта ушам. Мешочек в комплекте пойдет если хранить наушники на полке или в ящике. Наушники можно подключить по джеку 3,5, но теряется кусок качества звука

Достоинства:
    Амбюшуры, комфорт, вес, шумоподавление, ёмкость батареи, возможность подключить по проводу в случае экономии зарядки
    Недостатки:
    Отсутствие защиты от влаги и прочего, но для этого ценового сегмента это нормально
  • Антоніна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Спочатку середні частоти звучали дуже глухо, але дякуючи застосунку soundcore налаштувала еквалайзер і тепер звучить чудово, особливо баси. Звук дуже об'ємний, сцена широка. Навушники зручно сидять, від тривалого використання ні голова не болить, ні вуха не втомлюються. Щодо збірки тут є нюанс, після 2х тижнів використання чути легкий скрип, але не критично. За свої гроші чудові навушники

Достоинства:
    Звучання, зручність, ціна
    Недостатки:
    Легкий скрип
  • Вадим Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Дуже класні навушники. Рекомендую усім. Звук дуже приємний і є басс. Звукоізоляція теж приємна.

• Павло В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Другий погляд. З'єднання з ноутом Асус вирішено - все працює. Техпідтримка Віндовс допомогла. Видаляв у вікнах блютуз, після чого вони відкатили драйвер і запрацювало.

Достоинства:
    Суперові навушники
    Недостатки:
    Спитайте у Майкрософт і вони допоможуть
  • Павло В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Ок, мій перший погляд. Це перший раз коли Розетка тягнула гуму тиждень! Ну да ладно. Тож навушники. Якщо Ви берете їх для телефона, байдуже Андроїд чи Айос, чи навіть для Мака ( за них нічого не чув) то, мабуть, за ці гроші нічого кращого не знайдете. Шумодав, час роботи, зручність (на голові, з кнопками ще треба працювати) все гуд. І тут на сцену вихожу я, в руках у мене ноут ASUS TUF з Windows 11 та вуши Soundcore Q30 і воно разом... НЕ ПРАЦЮЄ!!! І як зясовується цим траблам вже більше року, а віз все там же. Це мультик де Anker, Asus, Windows, а ще Lenovo тикають пальцем один в одного і кричать - Це ти винен! Хоча проблеми у Вінди. І адекватного рішення (техпідтримка вінди - а може ви зробите те і те, а ще перепрошийте BIOS і почистіть вручну реестр і зробіть резервну копію, малолі що, а взагалі йдіть до техпідтримки Асусів) просто НЕМА. Хоча проблема як я розумію в драйверах і тому як їми користується вінда 11 та 10. Але треба сказати проблема є не на всіх ноутах, за Хьюліти наприклад не чув, да і мабуть стосується не всіх Асусів та Леново, та проблема є, і вона лежить в довгому ящику. І всі на морозі П.С на шнурку Q30 звучать якось не природньо, як під водою

Достоинства:
    Суперові навушники
    Недостатки:
    Спитайте у Майкрософт
    • Игорь

Попробуйте недорогой внешний Bluetooth-адаптер от компании Ugreen

• Олег Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

О за місяць перший раз взяв в малого (13років) і кайф, потоки розбиті,не має рипіня,новий альбом,,,linkin Park ...кайф

• Андрій С***

Праве вухо почало зудіти на 2-й день, ліве на 3-й

• В'ячеслав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

шумодав, реально глушить звуки. можна просто вдіти і без музики приємний фон з легкими вібраціями зовнішнього оточення.
    Є 3 режими - шумодав(без музики чутно легкий фон), звичайний і прозорий(чутно оточення краще ніж без навушників) - вмикаються(NC) на лівій чаші
    По звуку, на тіктоку перебирав треки і в одному хтось, типу стукає і ломиться через двері, я реально зловив ізмєну, на стільки реалістично. баси на рівні, низькоякісні мр3 файли відразу видаляйте, бо фальш чутно.
    Аплікуху теж раджу скачати. там вмикається/вимикається сенсорна кнопка шумодаву, зкоробки, в мене. була вимкнена. на ній 2 режима - шумодав і прозорий, простий через кнопку зліва.
    кейс прикольний, іноді потрібен такий девайс. в моїх старих філіпсах його не вистачало.
    Зручно що не давить на вуха, хоча і вентиляції немає. думаю, буде спекотно, особливо в літку.
    в продажі бачив амбашури запасні.
    Заряджати, по доках, не більше 5Ват тобто 1А, якщо я нічого не наплутав.
    В додатку є якась фішка для сну, там можна налаштувати всякі звуки - пташки, вода. вітер, потяг іт.д.
    Еквалайзер має купу шаблонів, але поки, не помітив їх дії.
    Загалом, поки, задоволений.
    Тільки купив))) Побачимо в динаміці.

Достоинства:
    звук, шумодав, ергономіка, кейс
    Недостатки:
    ціна
  • Миколай
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

За цю ціну, залишився дуже задоволеним, особливо шумозаглушенням. А то, блін, однокурсники кричать, як коні, лол)))))))))). Хоч трішки допомогає.

Достоинства:
    Шумозаглушення, ціна
  • Сергей Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Відповідають заявленим характеристикам з ютуб оглядів. Коробка з пломбою, все працює. Рекомендую. Але бачу нажаль вже немає в продажу. Думав може дружині взяти. Приємні на вухах.

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Навушники непогані . Перші мої в такому ціновому діапазоні . На вуха мені давлять , але і голова не маленька)
    Звук на висоті , шумодав теж на висоті
    Класно що є режим на вулиці, у транспорті і в приміщенні. Якщо режим посилення звуку то більш тонкі звуки ще сильніше звучать , якщо без навушників.
    Вистачає на 3-4 дні активного користування 24/7 . Заряджаються дуже швидко . Якщо цілий день бути в них якесь неприємне відчуття .
    А так все на рівні , раджу . Також класно що окрім всіх функцій на навушниках є додаток .

Достоинства:
    Звук , баси , еквалайзер , шумодав
    Недостатки:
    По суті нема , але якщо ходити цілий день якесь неприємне відчуття .
  • Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Швидке перемикання між двома, одночасно підлюченими приладами. Можна відключати на одному й відразу користуватися іншим.
    Не тиснуть на вуха - комфортні.
    В додатку "soundcore" можна налаштувати еквалайзер. В тому числі є пресети

Достоинства:
    Є еквалайзер. Режим прозорості. Довго тримають заряд. Швидке підключення по Bluetooth.
    Недостатки:
    Трохи пітніють вуха при тривалому використанні
  • Иван
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Брал для тренировок. Отлично подходят для шумного зала . Шумоподавление на уровне , музыка звучит хорошо . Уже несколько экземпляров техники Анкер , работает все четко и без проблем.

Достоинства:
    Шумоподавление , ответ на звонки , есть приложение , удобные
    Недостатки:
    Не обнаружено.
  • Олександр Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Я користуюся навушниками Anker Soundcore Life Q30 вже деякий час, і вони перевершили всі мої очікування. Одразу варто відзначити чудову якість звуку: баси глибокі, середні та високі частоти добре збалансовані, що забезпечує чіткість звучання в різних музичних жанрах. Навушники підтримують активне шумоподавлення, яке справді ефективно відсікає зовнішні звуки, особливо в транспорті чи офісі.

Комфорт під час носіння також на висоті — м’які амбушури та регульоване оголів'я дозволяють зручно користуватися ними навіть тривалий час. Приємно здивувала автономність: навушники працюють до 40 годин на одному заряді з активованим шумоподавленням, що робить їх ідеальними для довгих подорожей чи робочого дня.

Ще однією перевагою є наявність мобільного додатку, де можна налаштовувати еквалайзер і режими шумоподавлення під свої потреби. Плюс, можливість підключатися одразу до двох пристроїв додає зручності в повсякденному використанні.

Загалом, Anker Soundcore Life Q30 — це чудовий вибір для тих, хто шукає якісні навушники з відмінним звуком і хорошим функціоналом за розумну ціну.

• Игорь
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Покупал их для ПК, хороший звук, а главное удобные, пол дня сижу не какого дискомфорта !

Достоинства:
    Удобные, долго держат заряд, хороший звук
    Недостатки:
    Пока не нашёл
  • Артем К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Для нормального звуку потрібна додаткова еквалізація, але є додаток офіційний, тому мене це влаштовує.

Шумодав непоганий, не скажу, що він прям якийсь класний, але він працює і мені вистачає в абсолютній більшості випадків.

Акум хороший, заряджаю інколи на всяк, ні разу не розряджались неочікувано.

Дуже незручно, що кнопку увімк/вимк треба тримати 3 секунди, при цьому вона ще й не вирізняється ніяк, це дратує.

Інколи буває баг, що режими самі перемикається на чаші з шумодав у на прозорість і назад, не зміг пофіксити, але турбує не часто.

Не тиснуть мою доволі велику голову і при цьому не спадають, доволі зручні.

Вцілому за свою ціну непогано, але більш ніж 3200 вони точно не коштують.

Достоинства:
    Акумулятор, додаток в якому можна налаштувати звук, шумодав присутній.
    Недостатки:
    Незручна кнопка увімкнення, інколи багує панель чаші, під час телефонного чи ТГ дзвінка звук стає жахливим і хочеться їх викинути.
  • Алексей Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Дуже якісні навушники. Зручні. Підійшли на мою голову, як з мене мірки знімали. Нічого ніде не давить. Я думаю вони геть усім будуть зручні. Звук чистий, насичений. Немає ніяких стронніх хрипів, шумів, чи ще чогось. Це мене здивувало, бо скільки я переслухав блютус навушників - всі "фонять". Навіть до блютус 3.0 підключав і там все чудово. Тільки мікрофон не хотів працювати.
    Карочє. Я думаю - це мощь. Це оптимальна якість не за всі гроші світу.

Достоинства:
    Якість всього, комплектація
    Недостатки:
    Геть немає
  • Роман Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Дружина користується вже десь пів року. Нвушники супер. Хороше активне шумоподавлення. Хороший звук.

Достоинства:
    Активне активне шумоподавлення. Якість звуку.
    Недостатки:
    Немає.
  • Юра С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Задоволений якістю матеріалів. Взахваті від активного шумопоглинання. Для шумної роботи саме те Недоліком є режим прозорості. Цим режимом навушники самі себе спалили на другий день користування. Сенсор на правому навушнику при зніманні та одіванні випадково натискається та переключає режими.
    Музику слухати неможливо почалось хрипіння.

• Владислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Звучат, как мне кажется, хорошо (я не меломан и не умею различать искажения звука аудиосистемами), но есть пара недостатков, из-за которых я сейчас думаю, что напрасно не разорился на Q45.
    Во-первых, режим noise cancelling несколько разочаровал: он, безусловно, работает и помогает в шумных окружениях, но некоторые звуки пробиваются сильнее, и в эти "некоторые" звуки, помимо не особо критичных скрипа трамвая на повороте и стука предметов по столу, попал ЗВУК ЧЕЛОВЕЧЕСКОГО ГОЛОСА. То есть, например, в офисе типа open space, где постоянно кто-то громко болтает, режим noise cancelling этих наушников примерно бесполезен. В тихой квартире - приемлемо (я с удивлением обнаружил, сколько всяких звуков отрезается в, казалось бы, тихой квартире), на не особо шумной улице - тоже часть шумов отрезается (звук работы двигателя очень неплохо заглушается). Но часть шумов всё равно слышна.
    Во-вторых, единственная сенсорная кнопка (правая чашка наушников, режим прозрачности) отлично работает - звуки снаружи становятся слышны даже чуть лучше, чем без наушников, но ОНА НЕ СТАВИТ НА ПАУЗУ ВОСПРОИЗВЕДЕНИЕ. Чтобы не нужно было вслушиваться в кашу из того, что воспроизводится в наушниках, и того, к чему вам нужно прислушаться, нужно помимо очень удобного прикосновения к сенсорной кнопке нащупывать обычную кнопку паузы - а это лишает сенсорную кнопку всякого смысла. Недодумали.
    А по поводу качества звука, времени работы, удобства самих наушников у меня никаких претензий нет. Отличный звук, длительная работа, мягкие амбушюры с хорошей пассивной изоляцией... Ну, ушам жарковато, но это проблема вообще всех полноразмерных наушников. Оценка "отлично", но с вышеописанными оговорками.

• Олесь М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Вибрав по відгукам споживачів,а саме мене цікавило поглинання посторонніх звуків(так як за стінкою моєї квартири оселилися гамірливі сусіди).Звуки лунають весь день - і ось накінець я їх позбувся. Шумодав працює відмінно, як і все остальне.

Достоинства:
    Хороше шумопоглинання
    Недостатки:
    Не виявив
  • Василий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink

Брал себе эту же модель примерно год назад (черные) - в восторге, зашли идеально, и как наушники, и как гарнитура.
    Купил еще одни розовые для дочки на День рождения.

Достоинства:
    Долго держат заряд, удобные
  • Сергей О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Наушники понравились. Синий цвет - бомба. Своих денег в принципе они стоят. Боюсь только за дужку - много отзывов, что она ломается.

Достоинства:
    Комфортные, неплохой звук, достаточно лёгкие, хорошие микрофоны, приятные материалы амбушюр.
    Недостатки:
    Немного потеют уши, после долгого использования.
  • Володимир І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Вборов жабу купити нові вуха замість зламаних в дужці філіпсів і зібраних на синю ізолєнту. По звуку - я не меломан, важко щось вумне написати. То, що я слухаю - мені подобається як звучить (від металу через попсу до народних). Одночасно підключається до телефону і ноута - це дуже зручно. За час випивання кави заряджається на весь день. Дуже крутий шумодав.

Достоинства:
    Шумодав
    Недостатки:
    Не чую, як жінка в домофон дзвонить, під час просто нарад в зумі.
    • Володимир І***

3 з 5. Через рік розклеївся амбюшур. Випадок виявився негарантійним. В Україні амбюшурів немає.

• Павел Т***

Може бути....

Достоинства:
    Можна слухати через кабель,вага, налаштування з програми.
    Недостатки:
    Моло тримає заряд
    • Макс

Мало это сколько?Вроде как 60 часов заявленно.Да и общее впечатление какое?Стоит брать?

• Леонід А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Гарні навушники з шумодавом. Приєднуються дуже легко завдяки NFC. Э сенсорна панель для керування режимами роботи, нормальний та прозорий. NC вмикаеться окремою кнопкою. Керування легке, кнопки зручно знаходити на дотик. Гарний мікрофон. Приїхали з 50 % заряду. Відпрацював в них робочий день у змішаному режимі, музика та дзвінки. Залишилось 15 відсотків. Думаю впевнено будут долати декілька робочих днів на одному заряді.

Достоинства:
    Якість, звук, органи керуванняб час роботи

Доброго дня, Леонід!
      Дякуємо за вибір та довіру до продукції Anker! Бажаємо тривалого та приємного користування!

• Роман Б***

Прекрасні навушники.
    Активне шумоподавлення, що працює по кліку по правому навушнику - прям дуже крута штука. Зручно коли граєш в ігри, але потрібно чути людину в кімнаті.
    Дуже м'яко накривають вухо. Не давлять на вушну раковину.
    Звук гучний, без зайвих шумів.
    Блютусу вистачає, аби пройти по всій квартирі (вона невелика, але не студія).
    Трохи незручно що кнопку вимикання потрібно прям довго тримати. З довгими нігтями не дуже зручно. Але не критично.

Достоинства:
    Активне шумоподавлення, мякі на вухах.
    Недостатки:
    Треба довго тримати кнопку вимикання.

Доброго дня, Роман!

• Дмитро А***

А з басами як діло)

• Олександр С***

Все ok. Звук бомба.

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Купив пару днів назад ці навушники . Звуком дуже задоволеним. Нічого не рипить , не шумить , дуже приємні баси . Дуже якісно все зроблено. Но що саме більше від чого я був в захваті: як наушники тебе ізолюють від навколишнього середовища . Нічого не чути , крім музики . Я ще ніколи не був в такому захваті . Шумоізоляція на найвищому рівні .

Достоинства:
    Якість пластмаси , кожи . Якісний звук. Шумоізоляція найкраща .

Доброго дня, Олексій!

Гарний звук