- Мария П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Ось мій відгук через рік експлуатації кожного дня. Загалом все супер: з вуха не випадають, заряд тримають довго, заряджаю раз на тиждень. Постійної роботи можуть витримати 5 годин або більше. З приводу звуку також норм.
Тепер для тих хто жаліється, що зникає звук. Якщо ви не в курсі і вперше користуєтесь подібними навушниками, то періодично їх треба чистити, бо вони будуть забиватись незалежно від того, чистите ви вуха раз на день або раз на місяць. Цього не уникнути. Тому використовуйте перекис водню.
З недоліків виділю тільки те, що кришка перестала триматись, мабуть магніт розмагнітився. Але це сталось десь через 8 місяців з покупки і для мене не критично.- Достоинства:
- Звук, витривалість, акумулятор, зручність у використанні
- Недостатки:
- Кришка зламалась
- Валентин Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хорошо!
- Михайло Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Не беріть ці навушники вони браковані у мене через місяць лівій навушник тихо грал а потом правий я потом подав на повернення гарантія 18 місяців чекаю 2 місяців і нема відповіді УЖАС
- Достоинства:
- Недостатки:
- Брак
- Юрий Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Почав користуватися 21.01.26. І все було непогано, зі звуком та витривалістю, але 16.03.26 лівий стало ледве-ледве чути, без жодних змін у налаштуваннях. Бачив відгуки перед купівлею, що таке трапляється, але сподівався, що мені пощастить. Не радьте чистити щіточкою, вже зроблено без наслідків.
- Достоинства:
- Витривалість та звук навушників. 6 годин безперервної роботи.
- Недостатки:
- Щось не те з лівим всього лише за 2 місяці користування.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
За таку ціну непогані навушники, але великий мінус що за рік далеко не активного використання душе швидко почали розряджатися.
- Недостатки:
- Послали швидко розряджатися
- Ігор А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
- Татьяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Гарний звук,гарний дизайн але з часом перестали заряджаться навушники.
- Достоинства:
- Звук і жизайн
- Недостатки:
- Перестали заряджатися
- Ярослава П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Purple
Все в них подобалося, але десь приблизно через півроку стали працювати дуже тихо, на вулиці нічого не чутно((
Перепробувала все, і настройку через рідну програму, і налаштування блютуз, і відключення абсолютної гучності.
Дуже тихі((- Достоинства:
- Гарні, зручні, спочатку було дуже добре звучання
- Недостатки:
- Неможливо ніяк підвищити рівень гучності, на максимумі дуже тихі
- Анна П***
У мене теж таке було, і мені допомогло просто добре прочистити навушники маленькою м’якою кисточкою. Час від часу роблю це знову.
Не факт, що у вас причина та сама, але можете спробувати. - Анатолий
В мене було те саме але тільки з одним навушником, завдяки цьому я швидко зрозумів різницю. Три місяці пропрацювали, добре коли є гарантія - повернули гроші. А так чудові навушники, еквалайзер сподобався.
- ВиталийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
На удивление отличные наушники, заряд хватает на долго , играет приемлемо за свою цену)
- Достоинства:
- Заряда на долго хватает, удобное приложение для настройки девайса , настройка функций сенсорной кнопкой на наушнике и на левом и на правом
- Недостатки:
- Пока не обнаружил, возможно сам кейс хрупкий
- Іван Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Зручні,тримають Заряд,хороша якість телефонних розмов.
- Достоинства:
- Довго тримають заряд
- ОлОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Все ок. Зручні та надовго вистачає заряду
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Purple
Гарний звук
- Достоинства:
- Гарний звук
- Недостатки:
- Не помітив
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Якість товару ідеально влаштовує,дуже чітко підходить розмір.Звучання просто супер
- Достоинства:
- 10/10
- Андрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Непогані навушники з запасом гучності за свої гроші. Корпус бокса трохи скрипить. Навушники легкі і у вухах не відчуваються.
- Достоинства:
- Гучні і навіть з басом
Легкі - Недостатки:
- Трохи скрипить кришка бокса
- олег ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Все норм
- Цицак А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Користуюсь вже більше пів року, навушниками задоволений. Час роботи більше 4 годин, заряджаються швидко, є додаток з додатковими налаштуваннями навушників. Якість звуку чуть краще середньо і повністю відповідає ціні
- Достоинства:
- ціна, час роботи, є додаток
- Недостатки:
- немає індикатора заряду кейсу
- Олеся А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Загалом навушники мені сподобались але через 1.5 місяця не активного користування правий навушник зразу починає вимикатися сам через декілька секунд і все , лівий грає
- Антон А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
К наушникам претензий нету, норм за свои деньги. Претензии к розетке - как обычно товар, покупаю в этой организации или был в пользовании или б/у
- Достоинства:
- Приложение
- Недостатки:
- Продавец
- Інна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Пропрацювали менше місяця, лівий навушник став дуже тихо грати
- Достоинства:
- Зручні
- Недостатки:
- Нормально пропрацювали менше місяця
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Олексій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Purple
За свої гроші гарні дуже.
- НатаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Погані навушники за таку ціну. Кейс з коробки замотаний в якусь наліпку криву, брудну, думав що б/в підсунули, але на ютубі теж у людей так буває. Музику ще можна слухати, звучання дуже добре, для меломанів зайде. В усі тримаються, не випадають. На цьому все - кейс маркий, дешевий на дотик, кришка бовтається, добре до кінця не закривається, продавлюється. Заряд затичок каже температуру на Марсі, заряд кейса дізнатися неможливо - індикатор вміє показувати тільки 100 та не-100 причому тільки коли заряджається.
Тепер проблеми - навушники клацають вкл\викл постійно. Це не дісконнект, а "початок звуку", в режимі тиші напевно перемикається вбудований посилювач - набридає слухати "поп-корн" коли приходять повідомлення.
Затримка - тут величезна. Виміряв 400 мс, тобто пів-секунди на стандартних налаштуваннях, навіть ютуб дивитися не можна. Але після активації ігрового режиму та зміни кодека на SBC - можна до 120 зробити, вже набагато краще. Але це теж має недолік - в ігровому режимі іноді звук "булькає".
Пейрінг тут занадто "сильний", швидко переключатися між приладами не виходить.
Це тільки один день користування, хоч би не зламалися через пару місяців як у інших.- Достоинства:
- Якість музики в них непогана на AAC кодеку, можливість налаштування та оновлення прошивки через офіційну программу.
- Недостатки:
- Все інше гірше ніж навушники за 300 гривень (hoco eq1)
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Гарна якість звуку
- Достоинства:
- Довго тримають заряд гарний звук
- Недостатки:
- Поки не знайшли
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
12 балов!!!
- Ігор А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Навушники класні дуже сподобались, рекомендую.
- Валентин С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Супер. Поки що задоволений повністю. Звук непоганий за свої гроші. Це вже другий продукт цієї компанії. Не прогадав, що вибрав цю модель
- Достоинства:
- Дуже довго тримають заряд. Виглядають стильно. Зручні та вуха в них не болять від слова зовсім. Ціна.
- Недостатки:
- Кейс не дуже зручний.
- Валентин С***
Вчора теж перестав нормально працювати лівій навушник. Звук став дуже тихим.(
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Гарні навушники, треба трохи погратися з еквалайзером. Якість кейсу, м'яко кажучи, не дуже. Через 2 місяці обережного використання (навушники завжди лежали в окремій кишені сумки) кейс страшенно затерся і повипадали пружини кришки, тепер вона просто бовтається, такоє.
- Достоинства:
- Гарний звук, зручний додаток.
- Недостатки:
- Кейс.
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
24 березня 2025 року отримали замовлення, а вже 20 квітня- перестав працювати правий навушник
- Людмила В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Загалом-все було чудово, отримала швидко, звук чудовий, дизайн практичний…
Але через 2 міс. перестав працювати лівий навушник(звук став тихий та із хрипом)(((- Достоинства:
- Ціна та дизайн
- Недостатки:
- Не надовго
- ЕлизаветаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Я мабуть перевірила навушників з пари 3, і ці 4-ті дуже якісні.
Навушники звучать дуже чисто, гармонічно все поєднано.
Мікрофон не прям вау, але голосові повідомлення записуються нормально, люди чують і розуміють. Дзвінки по такій логіці ж працюють, все добре.
Серед стількох пошуків, нарешті знайшла за невелику ціну якісні навушники.
Також дизайн, дуже лаконічний і гарний. Кейс прям захвачує навушники за якісних магнітів при зарядці.- Достоинства:
- Якісне звучання, мікрофон 7.8-8.1/10
- ЕкспертизаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дуже задоволений. При ААС звук супер, баси присутні. Підключаються швидко і без танців. До цього були два види Xiaomi mi air 2s та redmi buds 4. Анкер набагато якісніше по всим параметрам.
на мікрофон ніхто не жаліється.
для тих хто не любить затички супер варік. Легкі, тримаються добре.- Достоинства:
- Ціна звук якість дизайн мікрофон
- Недостатки:
- Кейс незручно відкривати
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Чудові навушники за ці кошти. Вдобно сидять у вухах, м'яке і обємне звучання, гарної якості мікрофон. Відчувається якість.
- ВолодимирПродавец: Rozetka. Цвет: Purple
гарного користування
- Достоинства:
- Звук (підігнати додатком обовязково), зручно сидять їх не відчуваєш, керування на навушниках (налаштовуємо під своє бажання в додатку), добре тримають заряд
- Недостатки:
- їх не існує, якщо з розумом підійти до налаштувань
- МаксимПродавец: Rozetka. Цвет: Blue
Про навушники нічого не можу сказати, бо при отримані у точці видачі виявилось що навушники не нові, вони вже були розпаковані і не дуже акуратно запаковані обратно, можливо вже був у використанні. Така ситуація вже не вперше в розетці.
- Рибакова О***Продавец: Rozetka. Цвет: Purple
По перше, з вуха випадають. Вперше з таким зіткнулась, навшник неплотно сидить, скользить, шуми з вулиці перебивають звук навушника. По друге - вони тихі... навіть на макисмумі неможливо розмовляти по телефону, просто не чутно співбесідника. Ну і звук з ненайкращих..
не рекомендую- Достоинства:
- ціна, сенсор
- Недостатки:
- звук, розмір
- Константин П***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Якщо плануєте по ним говорити, то не не купуйте.
Слухати музику підійдуть. І не має резинок, дуже зручно.- Достоинства:
- дуже зручні лежать в ушах
- Недостатки:
- поганий мікрофон. Мене чують, якшо я в тихій кімнаті. По іншому слова не розібрати
- Роман Б***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Круі вуха. Одним словом раджу до придбання.