- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ
Звичайний телефон, трохи краще мого попереднього 10
- Достоинства:
- Маленький))))
- Ліна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Blue. Встроенная память: 64 ГБ
Чудовий варіант не за всі гроші світу. На вигляд і функціонал - як новий. Батарея 100%, тримає чудово для своїх характеристик. Ніяких естетичних недоліків не знайшла, в обліковий запис зайшла без проблем. Пів годинки і в мене новий телефон налаштований повністю під мене. Ще й екологічно в додаток до якості)) Просто чудово! Дякую
- Достоинства:
- Як новий, ціна
- Недостатки:
- Ніяких
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Вдалого користування!
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Green. Встроенная память: 64 ГБ
Повністю новий телефон прийшов.є трохи пилу навколо спалаху,десь всередині,на якість не впливає.Батарея 87%
Представник постачальникаДобрий день.
Ми передали ваш зворотній зв`язок на виробництво!
Звертаємо, також, вашу увагу що батарея теж попадає під гарантійні забов'зання, тобото якщо її ємніть протягом гарантійного терміну (12 місяців) впаде нижче 80% - батарея буде замінена безкоштовно.
- Лотиш В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Red. Встроенная память: 64 ГБ
Отримав цей гаджет!
Брав як другий для роботи.
Пів години намагався знайти якісь ознаки Б/Вешності...
Дуже дивно, він виглядає зовсім як новий
Все працює.
100 % батарея (точно була замінена)
Питання до представника.
Чи коректно відновлений захист від води та пилу за стандартом IP68
Дякую!- Достоинства:
- Все супер
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаДобрий день. Ми намагаємось зберігти 100% відповідність функцій. В тому числі і вологозахист. Нагадаємо що проникнення вологи в середину пристрою не є гарантійним випадком для виробника цього телефону. Відповідно це стосується і наших гарантійних зобов`язань.
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Телефон працює добре, надіюсь що все буде добре
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо Вам за відгук :)
- Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Red. Встроенная память: 64 ГБ
всё классно! очень доволен! покупайте.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо вам за позитивний відгук, приємного користування!
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A+ (Как новый). Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Качество Эппл.
- Недостатки:
- Не поддерживает запись разговора.
Не видит наушники Redmi Buds 3
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо вам за позитивний відгук.
Запис розмови ви можете знайти у лівому верхньому куті під час дзвінка. Також телефон не має обмежень по пристроям, що до нього намагаються приєднати, тому спробуйте скинути самі навушники і під'єднати їх наново.
- Володимир Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A+ (Как новый). Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Нет слов. Идеальный чехол.
- Достоинства:
- На лицо
- Недостатки:
- Отсутствуют
- Валерія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A+ (Как новый). Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ
Не працював мікрофон. Довелось повертати.
Представник постачальникаДоброго дня.
Нам дуже прикро що Ви незадоволені нашим продуктом.
Після отримання Вашого телефону ми ретельно проаналізуємо причини виникнення недоліку, і передамо висновки на виробництво.
- Станислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A+ (Как новый). Цвет: Red. Встроенная память: 64 ГБ
Купил его 29.12.24,не пожалел, всё соответствует описанию, нареканий нет,батарея 100 %,держит целый день прекрасно,оплата через NFC мгновенно считывает.
- Достоинства:
- Визуально новый
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо Вам за відгук!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ
Відмінно
- Достоинства:
- Все
Представник постачальникаДобрий день.
Дуже вдячні Вам за ваш відгук! :)
Все чудово, але немає зарядного блока
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Немає блока зарядного
Представник постачальникаДоброго дня
Дякуємо за ваш відгук!
Поки що так, зарядний пристрій в коплект ми не кладемо :)- Олексій В***
так починаючи з 12ої моделі блочки не входять в комлект навіть з заводу
- Гість
Вже є мільйон коментарів про відсутність зарядного пристрою у комплекті. Це такий еко тренд. У багатьох є по декілька зарядних пристроїв від попередніх гаджетів. А кому потрібен зарядний пристрій, купляють окремо. P.s. наприклад, в мене Є 11 зарядних пристроїв. Навіщо мені ЩЕ зарядні пристрої?
- НаталияПродавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Blue. Встроенная память: 64 ГБ
Сын хотел взять в рассрочку.
Но товар потом отменили и причину не указали- Достоинства:
- Недостатки:
- Отменяют и не объясняют, почему