Отзывы покупателей о Мобильный телефон Apple iPhone 12 mini 128GB Blue (REF A) Емкость батареи – 85%+ (2AMGE63)

Оценка пользователей 4.58/5
  • Ольга Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ

Звичайний телефон, трохи краще мого попереднього 10

Достоинства:
    Маленький))))
  • Ліна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Blue. Встроенная память: 64 ГБ

Чудовий варіант не за всі гроші світу. На вигляд і функціонал - як новий. Батарея 100%, тримає чудово для своїх характеристик. Ніяких естетичних недоліків не знайшла, в обліковий запис зайшла без проблем. Пів годинки і в мене новий телефон налаштований повністю під мене. Ще й екологічно в додаток до якості)) Просто чудово! Дякую

Достоинства:
    Як новий, ціна
    Недостатки:
    Ніяких

Дякуємо за ваш відгук! Вдалого користування!

• Вадим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Green. Встроенная память: 64 ГБ

Повністю новий телефон прийшов.є трохи пилу навколо спалаху,десь всередині,на якість не впливає.Батарея 87%

Добрий день.
      Ми передали ваш зворотній зв`язок на виробництво!

Звертаємо, також, вашу увагу що батарея теж попадає під гарантійні забов'зання, тобото якщо її ємніть протягом гарантійного терміну (12 місяців) впаде нижче 80% - батарея буде замінена безкоштовно.

• Лотиш В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Red. Встроенная память: 64 ГБ

Отримав цей гаджет!
    Брав як другий для роботи.

Пів години намагався знайти якісь ознаки Б/Вешності...
    Дуже дивно, він виглядає зовсім як новий
    Все працює.
    100 % батарея (точно була замінена)

Питання до представника.
    Чи коректно відновлений захист від води та пилу за стандартом IP68
    Дякую!

Достоинства:
    Все супер
    Недостатки:
    Не виявив

Добрий день. Ми намагаємось зберігти 100% відповідність функцій. В тому числі і вологозахист. Нагадаємо що проникнення вологи в середину пристрою не є гарантійним випадком для виробника цього телефону. Відповідно це стосується і наших гарантійних зобов`язань.

• Катерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ

Телефон працює добре, надіюсь що все буде добре

Добрий день!
      Дякуємо Вам за відгук :)

• Андрей П***

всё классно! очень доволен! покупайте.

Доброго дня! Дякуємо вам за позитивний відгук, приємного користування!

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A+ (Как новый). Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Качество Эппл.

Недостатки:
    Не поддерживает запись разговора.
    Не видит наушники Redmi Buds 3

Доброго дня! Дякуємо вам за позитивний відгук.
      Запис розмови ви можете знайти у лівому верхньому куті під час дзвінка. Також телефон не має обмежень по пристроям, що до нього намагаються приєднати, тому спробуйте скинути самі навушники і під'єднати їх наново.

• Володимир Є***

Нет слов. Идеальный чехол.

Достоинства:
    На лицо
    Недостатки:
    Отсутствуют

Доброго дня! Дякуємо вам за позитивний відгук, приємного користування!

• Валерія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A+ (Как новый). Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ

Не працював мікрофон. Довелось повертати.

Доброго дня.
      Нам дуже прикро що Ви незадоволені нашим продуктом.
      Після отримання Вашого телефону ми ретельно проаналізуємо причини виникнення недоліку, і передамо висновки на виробництво.

• Станислав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A+ (Как новый). Цвет: Red. Встроенная память: 64 ГБ

Купил его 29.12.24,не пожалел, всё соответствует описанию, нареканий нет,батарея 100 %,держит целый день прекрасно,оплата через NFC мгновенно считывает.

Достоинства:
    Визуально новый

Добрий день!
      Дякуємо Вам за відгук!

• Ольга

Відмінно

Достоинства:
    Все

Добрий день.
      Дуже вдячні Вам за ваш відгук! :)

• Ольга Ш***

Все чудово, але немає зарядного блока

Достоинства:
    Все
    Недостатки:
    Немає блока зарядного

Доброго дня
      Дякуємо за ваш відгук!
      Поки що так, зарядний пристрій в коплект ми не кладемо :)

• Олексій В***

так починаючи з 12ої моделі блочки не входять в комлект навіть з заводу

• Гість

Вже є мільйон коментарів про відсутність зарядного пристрою у комплекті. Це такий еко тренд. У багатьох є по декілька зарядних пристроїв від попередніх гаджетів. А кому потрібен зарядний пристрій, купляють окремо. P.s. наприклад, в мене Є 11 зарядних пристроїв. Навіщо мені ЩЕ зарядні пристрої?

• Наталия

Сын хотел взять в рассрочку.
    Но товар потом отменили и причину не указали

Достоинства:
    Недостатки:
    Отменяют и не объясняют, почему