- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Graphite. Встроенная память: 128 ГБ
- Достоинства:
- Цілий, зовнішні дефекти були описані
- Недостатки:
- Після оновлення - отак. Ніде не написано, що батарея неоригінальна і що не можна оновлювати.
Представник постачальникаДобрий день
Шкода що у вас виникли незручності при користуванні нашим продуктом :(
Такої проблеми, як у вас на фото, будти не повинно, це не штатна робота пристрою.
Для того щоб ми змогли вам допомогти - зверніться до сервісного відділу Rozetka.
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Graphite. Встроенная память: 256 ГБ
Не той регіон .
Тому відгук негативний.- Достоинства:
- Недостатки:
- Не той регіон
Представник постачальникаДобрий день
Нам дуже шкода що у вас виникли проблеми при користуванні нашим продуктом!
Телефони які ми продаємо офіційно ввезені на теріторію нашої держави, з уплатою всіх податків.
Регіон першої реєстрації може бути відмінним для України. але це не впливає на працездатність телефону.
Які складнощі у вас виникли в зв'язку з відмінністю регіону?
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Graphite. Встроенная память: 256 ГБ
непогано, все працює
- Недостатки:
- нема
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Вдалого використання!
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Alpine Green. Встроенная память: 256 ГБ
Ніби політ нормальний. Але подача.. ) коробка брудна, телефон замацьканий весь, блок камер в пилу
- Достоинства:
- працює )
- Недостатки:
- непрезентабельна подача; трохи хрипить розмовний динамік
Представник постачальникаДобрий день
Дякуємо Вам за зворотній зв`язок!
Ми знаємо про коробку та вже працюємо над тим щоб коробка приходила до вас чистою.
Якщо розмовний динамік працює не так як це закладено виробником - ви можете звернутись до сервісного відділу Rozetka, вони відправлять телефон до нашого сервісного центру, де ми замінимо динамік безкоштовно :)
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Silver. Встроенная память: 256 ГБ
Ровно две недели,экран изнутри сломан, телефон кирпич,отправила обратно
Представник постачальникаДобрий день.
Нам прикро що Ви отримали негативний досвід від користування нашим продуктом.
Підкажіть будь ласка, як ви виявили несправність екрану з середини, при тому що самостійно (або у неавторизованому сервісі) вскривати телефон заборонено?
І чому вважаєто що телефон "цеглина", в чому це проявляється?
Якщо телефон був відправлений до нашого сервісу ми в максимально стислі терміни проведемо діагностику та зробимо всі необхідні дії щоб повернути Вам повністю працездатний телефон.
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Graphite. Встроенная память: 256 ГБ
Заглючив при першому запуску.
Подали заявку на повернення. Чекаємо.
Представник постачальникаДоброго дня.
Нам дуже прикро що Ви незадоволені нашим продуктом.
Після отримання Вашого телефону ми ретельно проаналізуємо причини виникнення недоліку, і передамо висновки на виробництво.
- Чубарова Я***Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Graphite. Встроенная память: 128 ГБ
Проблеми з телефоном,отримали була зарядка 68 ,покористувалися було 20(поставили на рядку) .Телефон не вмикається
- Достоинства:
- _
- Недостатки:
- Проблеми з зарядкою,грівся
Представник постачальникаДобрий день
Нам дуже шкода що у вас виникли проблеми при користуванні нашим продуктом!
Зверніться до сервісного відділу Rozetka, ми зробимо все щоб питання було вирішено.
- Виталий Ч***Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF B (Хороший). Цвет: Silver. Встроенная память: 256 ГБ
Відмовитись від замовлення
- ЮрийПродавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Graphite. Встроенная память: 128 ГБ
Телефон прийшов у відмінному стані,брав стан "А" всі функціі працюють,є штрихкод на коробці щоб перевірити сертифікат де вказані всі параметри перевірки,чи були якісь заміни деталей і стан батареї,кількість циклів заряду.Перевіряв вдома програмкою 3uTools все збігається зі сертифікатом.Він дійсно практично не відрізняється від нового,єдиний недолік це батарея 86%,794 цикла заряду,ну це було написано в описі,так що все без обману,а так все гуд!Ну і ціна як на мене трохи завищена з такою батареєю.Шнур не оригінальний а від Брезі.Переплачувати за новий не бачу сенсу!Якби батарєя було 100% взагалі б питань не було!
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо Вам за відгук.
Нагадаємо що батарея теж попадає під гарантійні забов'зання, тобото якщо її ємніть протягом гарантійного терміну (12 місяців) впаде нижче 80% - батарея буде замінена безкоштовно.
- Стас Ч***Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Graphite. Встроенная память: 128 ГБ
Все чітко,все працює прийшов в гарному стані АКБ 100%
- Недостатки:
- Гріється чомусь
Дякуємо Вам за відгук! :)- Мельник Е***
Гріється скоріше за все через неякісну батарею
Представник постачальникаДобрий день
Для iPhone нагрів є явищем звичайним.
Але якщо нагрів вам здається що нагрів засильний - рекомендуємо звернутися до сервісного відділу Rozetka.