Отзывы покупателей о Мобильный телефон Apple iPhone 14 Pro 256GB Space Black (REF A) Емкость батареи – 85%+ (2AMQ0T3)

Оценка пользователей 4.75/5
  • Павло Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A+ (Как новый). Цвет: Purple. Встроенная память: 128 ГБ

• Марія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Purple. Встроенная память: 128 ГБ

Чудовий телефон. Не дивлячись на те що відновлений, батарея 100%

Доброго дня! Дякуємо за відгук, приємного використання!

• Дмитро М***

Все гарно. Дуже дякую

Достоинства:
    Все гарно працює. Зауважень немає.
    Недостатки:

Дякуємо і вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням!

• Світлана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Purple. Встроенная память: 256 ГБ

Телефон гарний без пошкоджень, подряпин.
    Працює без нарікань, надіюсь що надалі так все і буде ок.
    Шкода тільки кабель для синхронізації в упакуванні не вірний, розʼєм не підходить

Недостатки:
    Кабель для синхронізації не підходить в розʼєм

Доброго дня! Дякуємо за відгук, це допомогає нам ставати краще.
      Передали інформацію на виробництво.
      Готові відправити вам кабель окремо, для цього зверніться, будь ласка, в сервісний відділ Розетка.

• СЕРГІЙ Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Gold. Встроенная память: 512 ГБ

Товар доставлявся довше заявленого часу це склало багато труднощів.

Дякуємо за Ваш відгук, Сергію.
      Нам щиро прикро, що доставка зайняла більше часу, ніж очікувалося, і спричинила труднощі. Ми цінуємо Ваше терпіння та запевняємо, що вже працюємо над покращенням логістичних процесів, щоб подібні ситуації не повторювались у майбутньому.

• Данило Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Purple. Встроенная память: 512 ГБ

Прийшов в не оригінальній коробці та шнур теж не оригінал і не працював. Про телефон мало що скажу ще не розглядав. Потім допишу.

Достоинства:
    Поки що нема
    Недостатки:
    Не оригінальний шнур та коробка

Доброго дня! В описі товару було вказано, що телефон прийде в фірмовій коробці "Брізі" та з фірмовою комплектацією. Якщо виникли труднощі з роботою шнура, будь ласка, повідомте нам — ми обов’язково допоможемо вирішити ситуацію.
      Також будемо вдячні, якщо після більш детального користування телефоном ви оновите свій відгук.