- Павло Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A+ (Как новый). Цвет: Purple. Встроенная память: 128 ГБ
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Purple. Встроенная память: 128 ГБ
Чудовий телефон. Не дивлячись на те що відновлений, батарея 100%
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук, приємного використання!
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A+ (Как новый). Цвет: Purple. Встроенная память: 128 ГБ
Все гарно. Дуже дякую
- Достоинства:
- Все гарно працює. Зауважень немає.
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо і вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Purple. Встроенная память: 256 ГБ
Телефон гарний без пошкоджень, подряпин.
Працює без нарікань, надіюсь що надалі так все і буде ок.
Шкода тільки кабель для синхронізації в упакуванні не вірний, розʼєм не підходить- Недостатки:
- Кабель для синхронізації не підходить в розʼєм
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук, це допомогає нам ставати краще.
Передали інформацію на виробництво.
Готові відправити вам кабель окремо, для цього зверніться, будь ласка, в сервісний відділ Розетка.
- СЕРГІЙ Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Gold. Встроенная память: 512 ГБ
Товар доставлявся довше заявленого часу це склало багато труднощів.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук, Сергію.
Нам щиро прикро, що доставка зайняла більше часу, ніж очікувалося, і спричинила труднощі. Ми цінуємо Ваше терпіння та запевняємо, що вже працюємо над покращенням логістичних процесів, щоб подібні ситуації не повторювались у майбутньому.
- Данило Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Purple. Встроенная память: 512 ГБ
Прийшов в не оригінальній коробці та шнур теж не оригінал і не працював. Про телефон мало що скажу ще не розглядав. Потім допишу.
- Достоинства:
- Поки що нема
- Недостатки:
- Не оригінальний шнур та коробка
Представник постачальникаДоброго дня! В описі товару було вказано, що телефон прийде в фірмовій коробці "Брізі" та з фірмовою комплектацією. Якщо виникли труднощі з роботою шнура, будь ласка, повідомте нам — ми обов’язково допоможемо вирішити ситуацію.
Також будемо вдячні, якщо після більш детального користування телефоном ви оновите свій відгук.