- Денис н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A+ (Как новый). Цвет: White. Встроенная память: 64 ГБ
Все чудово працює питань до телефону немає
- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
- Не найшов
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Приємного користування!
- Лілія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Отримали телефон, оглядати не можна, коли відкрили вдома то зарядне не підходить, зарядка була не для айфона. Дуже жаль.
Представник постачальникаДоброго дня! Ви можете звернутись в сервісний відділ Розетка і ми відправимо правильний кабель за вашим зверненням.
- Максим Щ***
Потому что там старая зарядка, лайтинг, это с 13 модели тайп си.
- Катерина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ
Телефон в ідеальному стані, батарея 100%
- Достоинства:
- Стан, батарея 100%
- Недостатки:
- Неможна оглянути у точці видачі через те що пакування оплобоване, фактично забираєш на свій страх та ризик, зрозуміло що є повернення але це лишня витрата часу та нервів
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо вам за позитивний відгук, приємного користування!
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: White. Встроенная память: 256 ГБ
Купляв даний телефон для сестри. Вирішили, що це оптимальний варіант для знайомства з iPhone. Не космічна ціна, достатньо пам'яті, цілком актуальний у 2025 році.
В цілому все ок, згідно імеі на імеі.інфо б'ється як айфон, словом оригінальний але б/у. На це і розраховували.
Але досить іронічно тримати у руках бірку на якій написано, очищений (те саме продавець пише і в коментях у вкладці "Питання"), при тому у гнізді зарядки я з легкістю за допомогою скріпки для лотка SIM, витягнув не мало бруду, пилу, ну і класичні відбитки пальців на екрані, так, плівка не була поклеєна як на новому телефоні, чи як роблять китайці коли продають відновлений. Якщо підсумувати, то перше враження - задовільне, а далі буде видно, як він себе покаже у роботі. Надіюсь все буде ок. На майбутнє рекомендував би все таки продавати телефони більш підготовлені на продаж.
Здоров'я акумулятора - 89%.
п.с. з коробки був iOS 16, оновився до 18.3.2, тривав цей процес приблизно 1,5 - 2 години.- Достоинства:
- айфон
- Недостатки:
- айфон
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за відгук.
Ми передали ваші зауваження на виробництво.
Ми постійно змінюємось на краще, а Ваш зворотній зв`язок нам в цьому допомагає!
- Наталя Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Гарний телефон
- Достоинства:
- Ціна,якість
- Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаДобрий день.
Дуже дякуємо Вам за відгук!
- ЯнаПродавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A+ (Как новый). Цвет: Purple. Встроенная память: 128 ГБ
Купляла телефон в травні, в стані як новий, було 97% ємності акумулятора, на даний момент вже серпень, ємність акумулятора становить 91%, як на мене, то швидко впав рівень. Наразі зʼявилася проблема, після оновлення телефоні (Коли він вимкнувся, та просив підключитися до ноутбука), телефон почав вимикатися без явної проблеми, ось наприклад, зарядила телефон до 64%, зняла з зарядки, через 10хв він вимкнувся і поки не поставила на зярядку не вмикався, потім було на телефоні 12 %, таке було вже два рази, і я так розумію акамулятору кінець через те думаю шо, перед тим як цей телефон я купила, йому відкрутити батарею
Представник постачальникаДобрий день
Просимо Вас звернутись до сервісного відділу Rozetka.
Гарантія росповсюджується на ємніть батареї також. Ми максимально швидко вирішимо проблему яка у Вас вининкла.
- ЯнаПродавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Purple. Встроенная память: 128 ГБ
Купила в травні місяці 12 IPhone REF A+, наразі 31 липня, на момент купівлі ємність акумулятора була 97%, на разі 91% при активному використанні. Телефон дуже нагрівається, та швидко саджається, але це проблема на багатьох айфонах, сьогодні телефон вимкнувся, одразу вирішили проблему, бо його просто не обновили, але є одне але, тепер телефон вимикається і поки його не поставив на зарядку, нічого не буде, ось наприклад, зняла з зарядки було 68%через хвилин 10 телефон вимикаєтьс, і після включення показує 11 %. Надіюсь це проблема через оновлення, а не з самим телефон. Але всіх хочу застерегти, краще не купляєте цей відновлений айфон, була задоволена тільки перший час, а далі кожен раз нова проблема!
Представник постачальникаДобрий день
Просимо Вас звернутись до сервісного відділу Rozetka. Гарантія росповсюджується на ємніть батареї також.
Ми максимально швидко вирішимо проблему яка у Вас вининкла.
Приносимо наші вибачення за те що у Вас виникли незручності при користуванні нашим продуктом :(- Александр
Это вполне возможно из-за обновления! Всё что вы описываете - очень частое явление. Но лучше поменять батарею если есть такая возможность)