Отзывы покупателей о Мобильный телефон Apple iPhone 13 256Gb (PRODUCT)RED (REF B) Емкость батареи – 85%+ (2BMLQ93)

Оценка пользователей 3.54/5
  • Вадим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A+ (Как новый). Цвет: Pink. Встроенная память: 128 ГБ

Телефон замовляв на подарунок. В результаті, не працює верхній динамік.

Достоинства:
    Це вже другий куплений. З першим все ок.
    Недостатки:
    Не працює верхній динамік.

Добрий день
      Шкода що у вас виникли незручності при користуванні нашим продуктом :(

Для того щоб ми змогли вам допомогти - зверніться до сервісного відділу Rozetka.

• Владислав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF B (Хороший). Цвет: Starlight. Встроенная память: 128 ГБ

Телефону ще намає двох місяців. Вчора з'явилося повідомлення про не оригінальну батарею та телефон почав самостійно перезавантажуватися. За вчора було 5 перезавантажень. Одразу після перезавантаження рівень заряду батареї скаче з 1 до 100%. Прошу надати зворотній зв' язок для вирішення питання.

Достоинства:
    Дешево
    Недостатки:
    Не якісні комплектуючі

• Діана К***

Скорее всего шлейф батареи нужно менять

• Сергей Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A+ (Как новый). Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ

Честно говоря было пару не очень хороших отзывов про эти телефоны а в основном позитивные я решил рискнуть ,остался очень доволен все супер ,бомба телефон летает,батарея 100% телефон абсолютно новый ни единой царапины работает очень адекватно по сравнению с андроид единственное не
    оригинальная упаковка

Достоинства:
    Самолет
    Недостатки:
    Есть остатки ностальгии по андроиду
  • Вадим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Pink. Встроенная память: 128 ГБ

Замовляв доньці. Дуже задоволена, все працює.

• Віталій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Pink. Встроенная память: 256 ГБ

Все гуд

Достоинства:
    Швидко
    Недостатки:
    Не має
  • Валерія П***

Що ви таке продаєте? Телефон може вимкнутись коли йому вздумаєється! Сама заряджатися коли він не є підключений до зарядного пристрою ніякого! Що це? Таке відчуття що за 20 тисяч купила андроїд

Достоинства:
    Просто айфон
    Недостатки:
    Він глючить

Добрий день
      Нам дуже шкода що у вас виникли проблеми при користуванні нашим продуктом!

Якщо є нарікання на роботу телефону - зверніться будь ласка в сервісний відділ Rozetka, ми максимально швидко їх вирішимо.

• Вадим П***

Купити реф телефон та скаржитись що щось не працює, тут не магазин винний!

• Татьяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Blue. Встроенная память: 256 ГБ

Купували синові, йому дуже сподобався.Все легко встановили самі.Камера дуже крута,фото неймовірні.Швидкий.Батарея тримає довго.

Недостатки:
    Поки що не має

Доброго дня! Дякуємо за відгук, приємного використання!

• Геннадій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Midnight. Встроенная память: 128 ГБ

Все наче норм. працює. Тільки коли розмовляю співрозмовник мене погано чує, щось клацає, слова приривчасто чути.

Достоинства:
    Виглядає як новий
    Недостатки:
    Аккумулятор бистро сідає

Добрий день
      Якщо у вас є сумніви що до штатної роботи пристрою - ви можете звернутись до сервісного відділу Rozetka, вони передадуть пристрій на діагностику до нашого сервісного центру.
      Ми максимально швидко проведемо його діагностику, та ремонт!

• В'ячеслав О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF B (Хороший). Цвет: Green. Встроенная память: 128 ГБ

Гарний телефон в ідеальному стані.

Доброго дня! Дякуємо за відгук, приємного використання!

• Олексій К***

Все добре працює, але коли с кимось розмовляю, співрозмовник погано мене чує, хоча звязок нормальний

Достоинства:
    Все супер
    Недостатки:
    Вже написав

Доброго дня! Для вирішення питання пропонуємо провести діагностику - зверніться, будь ласка, в сервісний відділ Розетка для того, щоб вони передали телефон нам, ми його перевіримо.

• Василь В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A+ (Как новый). Цвет: Blue. Встроенная память: 256 ГБ

За місяць користування, почав вимикатися і видав помилку "неправильно встановлена або неоригінальна батарея", здав на сервіс, чекаю результат.

Достоинства:
    Недостатки:
    Місяць пропрацював і все.

Доброго дня! Нам прикро, що сталась така неприємна ситуація, але ми намагатимемось її виправити якнайшвидше.

• Василь В***

Пройшло більше двох тижнів, жодного фідбеку, що з телефоном, на якій стадії ремонту він перебуває незрозуміло. Це по вашому якнайшвидше?

Доброго дня! Сервісний центр намагається з вами зв'язатись для вирішення питань.

• Лилия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Midnight. Встроенная память: 256 ГБ

Добрий день!
    Забрала сьогодні телефон з сервісу(зверталась через брак товару). Нічого не змінилось, телефон як перезапускався сам по собі, так і продовжує це робити.Це ж не нормально! Хочу повернення коштів і купити інший телефон, яким хоча б можна користуватись.
    Чекала більше 2-х тижнів телефон з сервісу, щоб нічого не змінилось і знову ходити без телефону…

Достоинства:
    Недостатки:
    Перезапускається при користуванні
    • Олександр Г***

Можна скинути до заводського настрою теж таке було так зробив і все норм

• Марина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Starlight. Встроенная память: 128 ГБ

Перевірили при отриманні зарядний пристрій - працював, сьогодні хотіла поставити телефон на зарядку, а зарядний пристрій не працює, як бути в цій ситуації?

Добрий день
      Нам прикро що у вас виникли складнощі при користуванні нашим продуктом.
      Для вирішення будь яких питань стосовно гарантії ви моежете звернутись до найближчого магазину Rozetka.
      P.S. В комплект до цього смартфону не входить зарядний пристрій.

• Валерій Ш***

Можливо сам дріт не підходить,в мене так було коли намагалась зарядити телефон зарядкою від репліки епл навушників,взяла новий і все було ок

• Тимур О***

ВСЕ ЧОТКО
    Але після переходу з андроїда 120гц на айфон 60гц «неприємно»
    Очі сваряться

Достоинства:
    ВСЕ ЧОТКО
    Недостатки:
    60гц екран

Доброго дня! Сподіваємось, що ви швидко звикнете і будете користуватись із задоволенням! Дякуємо за відгук, приємного використання!

• Вадим Г***

Телефон вопше гарний є багато кольорів і щей орігінал

Доброго дня!
      Раді, що вам сподобалось! Приємного використання!

• Кухаренко Ю***

Достоинства:
    Хорошо
    Недостатки:
    Немае

Дякуємо за відгук! Приємного користування!

• Возів Л***

Заряду батареї вистачає на довготривале використання, гарний дизайн, сенсор швидко реагує на дотики, якість фотографій просто вражає)))

Достоинства:
    Якісний телефон, зручний в користуванні.
    Недостатки:
    Немає.

Дякуємо Вам за відгук!
      Користуйтесь із задоволенням )

• Мария С***

Купила ребенку на подарок, девочке 12 лет. Довольна дочь и я!)

Дякуємо за ваш відгук!

• Оксана Ч***

Приятно удивили характеристики телефона, такие как камера и экран, емкость батареи и громкость динамиков.

Доброго дня
      Дуже дякуємо за відгук!

• Ирина С***

Хороший телефон за свою ціну,поки все працює як годинник ,нарікань немає

Достоинства:
    Швидко доставили

Добрий день!
      Дуже дякуємо Вам за відгук!

• Юлия П***

Телефон запустився добре,нарікань немає.До цього був 11айфон,то є з чим порівняти.

Недостатки:
    Немає в комплекті зарядного пристрою

Дякуємо за відгук!

• Олена Р***

Рекомендую

Достоинства:
    Акційна ціна

Добрий день!
      Дуже дякуємо за оцінку нашого продукту!

• Любов П***

Телефон працює добре!

Доброго дня
      Дякуємо Вам за відгук :)

• Тетяна О***

Топ за свої кошти

Добрий день
      Дуже дякуємо Вам за вашу оцінку!

• Ольга М***

Добрий день
      Дуже дякуємо Вам за вашу оцінку!