Отзывы покупателей о Мобильный телефон Apple iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue (REF A+) Емкость батареи – 90%+ (2QMLVD3)

Оценка пользователей 2.33/5
  • Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Graphite. Встроенная память: 128 ГБ
    Достоинства:
    Цілий, зовнішні дефекти були описані
    Недостатки:
    Після оновлення - отак. Ніде не написано, що батарея неоригінальна і що не можна оновлювати.

Добрий день
      Шкода що у вас виникли незручності при користуванні нашим продуктом :(

Такої проблеми, як у вас на фото, будти не повинно, це не штатна робота пристрою.
      Для того щоб ми змогли вам допомогти - зверніться до сервісного відділу Rozetka.

• Денис К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Graphite. Встроенная память: 256 ГБ

Не той регіон .
    Тому відгук негативний.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не той регіон

Добрий день
      Нам дуже шкода що у вас виникли проблеми при користуванні нашим продуктом!

Телефони які ми продаємо офіційно ввезені на теріторію нашої держави, з уплатою всіх податків.

Регіон першої реєстрації може бути відмінним для України. але це не впливає на працездатність телефону.
      Які складнощі у вас виникли в зв'язку з відмінністю регіону?

• Андрій Д***

непогано, все працює

Недостатки:
    нема

Дякуємо за відгук! Вдалого використання!

• Іван
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Alpine Green. Встроенная память: 256 ГБ

Ніби політ нормальний. Але подача.. ) коробка брудна, телефон замацьканий весь, блок камер в пилу

Достоинства:
    працює )
    Недостатки:
    непрезентабельна подача; трохи хрипить розмовний динамік

Добрий день
      Дякуємо Вам за зворотній зв`язок!

Ми знаємо про коробку та вже працюємо над тим щоб коробка приходила до вас чистою.
      Якщо розмовний динамік працює не так як це закладено виробником - ви можете звернутись до сервісного відділу Rozetka, вони відправлять телефон до нашого сервісного центру, де ми замінимо динамік безкоштовно :)

• Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF A (Отличный). Цвет: Silver. Встроенная память: 256 ГБ

Ровно две недели,экран изнутри сломан, телефон кирпич,отправила обратно

Добрий день.
      Нам прикро що Ви отримали негативний досвід від користування нашим продуктом.
      Підкажіть будь ласка, як ви виявили несправність екрану з середини, при тому що самостійно (або у неавторизованому сервісі) вскривати телефон заборонено?
      І чому вважаєто що телефон "цеглина", в чому це проявляється?

Якщо телефон був відправлений до нашого сервісу ми в максимально стислі терміни проведемо діагностику та зробимо всі необхідні дії щоб повернути Вам повністю працездатний телефон.

• Тетяна Д***

Заглючив при першому запуску.
    Подали заявку на повернення. Чекаємо.

Доброго дня.
      Нам дуже прикро що Ви незадоволені нашим продуктом.
      Після отримання Вашого телефону ми ретельно проаналізуємо причини виникнення недоліку, і передамо висновки на виробництво.

• Чубарова Я***

Проблеми з телефоном,отримали була зарядка 68 ,покористувалися було 20(поставили на рядку) .Телефон не вмикається

Достоинства:
    _
    Недостатки:
    Проблеми з зарядкою,грівся

Добрий день
      Нам дуже шкода що у вас виникли проблеми при користуванні нашим продуктом!

Зверніться до сервісного відділу Rozetka, ми зробимо все щоб питання було вирішено.

• Виталий Ч***
    Продавец: Rozetka. Состояние после восстановления: REF B (Хороший). Цвет: Silver. Встроенная память: 256 ГБ

Відмовитись від замовлення

• Юрий

Телефон прийшов у відмінному стані,брав стан "А" всі функціі працюють,є штрихкод на коробці щоб перевірити сертифікат де вказані всі параметри перевірки,чи були якісь заміни деталей і стан батареї,кількість циклів заряду.Перевіряв вдома програмкою 3uTools все збігається зі сертифікатом.Він дійсно практично не відрізняється від нового,єдиний недолік це батарея 86%,794 цикла заряду,ну це було написано в описі,так що все без обману,а так все гуд!Ну і ціна як на мене трохи завищена з такою батареєю.Шнур не оригінальний а від Брезі.Переплачувати за новий не бачу сенсу!Якби батарєя було 100% взагалі б питань не було!

Добрий день!
      Дякуємо Вам за відгук.
      Нагадаємо що батарея теж попадає під гарантійні забов'зання, тобото якщо її ємніть протягом гарантійного терміну (12 місяців) впаде нижче 80% - батарея буде замінена безкоштовно.

• Стас Ч***

Все чітко,все працює прийшов в гарному стані АКБ 100%

Недостатки:
    Гріється чомусь

Добрий день
      Дякуємо Вам за відгук! :)

• Мельник Е***

Гріється скоріше за все через неякісну батарею

Добрий день
      Для iPhone нагрів є явищем звичайним.
      Але якщо нагрів вам здається що нагрів засильний - рекомендуємо звернутися до сервісного відділу Rozetka.